Po kolkych dnoch od pohlavneho styku mi test ukaze ze som tehotna?
Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?
Ja len dnes nerozumiem mladým dievčatám. Takto si chcú čo dokazovať že prídu o panenstvo v 15? Ved to nie je žiadne hrdinstvo a potom budú plakať nad rozliatym mliekom že čo s tým. Chlap pri tom hladí len na seba aby sa on spravil lebo ja si myslím že 15 ročné dievča ešte nemôže ani cítiť ani prežiť orgazmus a milovanie si užiť. Všetko príde neskor tak neviem kam sa ponáhlajú. A potom sa boja že sú v tom. Ked budem mať dcéru určite dostane pás cudnosti. :-))
videli - nevideli... je to jedno... tu stačí troška zdravého rozumu, a vôbec neni k tomu treba žiadne video...
ja kebyže stretnem osobne tú dievčinu tak jej tak nakopem zadok že by mi os*ala topánku...
videli ste aj vy to video s potratom? ak sa nastvem tak sa ho fakt pokusim najst, je to vazne nechutne.
jasné, šak to je taký bežný postup nie? chlapec sa do teba vysemení, ty zoženieš 7 000 ,-, dáš si vyškrabať maternicu a môžeš zas veselo ďalej naplno sexovať...
v 15 si ísť dať vyškrabať maternicu, to je celkom bežné....šak minimálne každá druhá tvoja spolužiačka si bola dať spraviť potrat... a o mesiac sa ozvi znova... že ideš na ďalší...
hmm....
tak niekto dokaze povedat o cloveku, o zivom tvorovi "dam to prec a je to?"
co ked sa to odrazi v buducnosti a ty uz kvoli tejto blbosti nebudes nikdy mat deti?
deby - a keď už sexuješ bez ochrany, také niečo ako tabletka po ti nehovorí asi nič, že?
keď už sa chlapec spravil tam kam nemal, prečo ste nešli kúpiť tú tabletku? či to chcem od teba veľa?
deby - ak by si aj bola tehotná, tie pocity ktoré máš určite nemôžu byť ešte prejavom tehotenstva... keďže od styku ubehlo ledva 5 dní...
ja mám len jeden dotaz - na čo sexujete deťúrence moje osprostené, keď ani len gramatiku neovládate a slovo "ochrana pred neželaným tehotenstvom" vám nehovorí zjavne nič...
Ja by som pred prvým pohlavným stykom asi zaviedla nejaké psychotesty alebo čo...
toto už neni normálne...
dakujem vam za rady ..... viete strasne sa toho bojim ako ti visvetlim doma a tak ....... a skadial zoberiem peniasky na to ked to budem chciet dat prec.... lebo nechat si to nemozem.......... niektory mi radily ze mi mozu aj teraz pomoct antikocepcne tabletky ..... neviem ..... ale strasne sa toho bojim... nic nejem stale len spim..... a mojemu priatelovi som to ani nepovedala ........