Po kolkych dnoch od pohlavneho styku mi test ukaze ze som tehotna?
Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?
re:miimka
K tvojej otázke- ak už náhodou si tehotná, nepomôže ti už tabbletka "PO", ktorá sa užíva ako núdzová antikoncepcia po nechránenom styku, alebo napríklad po zlyhaní kondómu, pretože je účinná buď ihneď po styku, alebo max. do 72 hodín od neho. Tá tabletka sa volá Escapelle a dostať ju bez predpisu v SR, stojí okolo 650SK. Nie je to ale bežná antikoncepcia, môže sa použiť len výnimočne, vzhľadom na veľmi vysokú koncentráciu hormónov a možných vedľajších účinkov, vracania, bolestí hlavy, prsníkov, narušenie hormnálneho cyklu,ale i závažnejších. Preto o jej podaní treba informovať gynekológa.
Ak chceš byť aj v budúcnosti sexuálne aktívna, môže ti gynekologička predpísať hormonánu antikoncepciu aj bez prítomnosti tvojich rodičov, prípadne sa s ňou aspon poraď.
Ozvi sa tu ešte! Ak náhodou budeš tehotná, nečakaj a okamžite šup za gynekológom, aby si nestratila drahocenný čas, pretože do určitého stupňa tehotnosti, práve v jeho začiatkoch je ešte možná takzvaná miniinterupcia, s mešími následkami pre tvoje zdravie, prípadne plodnosť do budúcna.
vševedka: id eo Deby nie o Mimmku
jasé, treba sa vyhrážať... :)
Btw, to že si bola znásilnené, neznamená že teraz dáš prvému chlapovi, ktorý o teba zakopne... tvoje psych. problémy prameniace z traumatizujúceho zážitku treba riešiť inak a nie neviazaným sexom v 15tich...
ale toje môj osobný názor...
CHCETE VEDIET PRAVDU? JA SOM BOLA ZNASILNENA KED SOM MALA 10 ROKOV.... TU V ANGLICKU .... KTO BY MA UZ CHCEL KED SOM PRISLA O PANENSTVO? ASPON JEDEN CHLAPEC MA ZACAL LUBIT,,,,, DALA SOM SA AJ JEMU ..... ALE TERAZ SA TOHO BOJIM A DAT TO PREC BUDE NAJHORSIA VEC V MOJOM ZIVOTE.... KLUDNE MA KRITIZUJTE DALEJ .... ALE ZE KED BUDEM TAK ASI SPACHAM SAMOCRAZDU
re:Machulka
súhlasím síce s tebou, ale teraz tu ide o to, tej Mimke pomôť, aby ešte náhodou neurobila ďalšiu hlúposť. No žiaľ, my ju tu asi nevychováme...
vieš, keď vidím niektoré tie novodobé mamičky, čo sa celé dni bezprízorne pemávajú po pešej zóne, tak celkom aj chápem, prečo sú tie ich dcéry také tupé...
...no normálne mám nervy na tieto 15tky...
šťandy sprosté...
šak dopadnú zle...
dva-tri potraty, bezdetné, s katastrofálnymi cytologickými výsledkami, samé zápaly, zrasty...