Po kolkych dnoch od pohlavneho styku mi test ukaze ze som tehotna?
Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?
"Dnesne" testy ukazu vysledok uz po 5. dnoch od pohlavneho styku, ale najlepsie je ho spravit az v case ked meska menzes.
amarie: urcite sa neda zistit po 4 dnoch ci si tehotna.. test ti to ukaze az po 3 - 4 tyzdnoch ... zavisi od citlivosti testu
cyklus mam vacsinou 37 dnovy. tak som si vyratala plodne dni tak, ze 37:2=18,5 plus minus dva dni. (od 16.3. po 20.3) avsak 22 som mala nechraneny pohlavny styk a partner sa do mna spravil dvakrat. co sa tyka mojich pocitov, tak citim take akokeby mi mali dojst krami, ale nic a este take napatie v prsnikoch (to su priznaky aj bliziacej sa menstruacie, nie?) chcem sa vas opytat ci uz niekto otehotnel takymto sposobom a podla vas som na kolko percent v tom? je to mozne aby po styroch dnoch som zistila, ze som v tom? alebo mam este pockat chvilku?.. za odpoved dalujem
ahojte, vedel by mi niekto poradit? ako vam byvalo spatne ked ste boli tehotne? teda mne je uz treti den rano nevolno, ale nejdem vracat, len to citim na zaludku taku tazobu... a od akej doby ste vracali? diky
skus testnut a uvidis uz by ti mohool ukaazat
kočky...je možné, že mi vynechá menštruácia?...nemusím byť hneď tehotná, že nie?...lebo mám bolesti ako keby už aj mali prísť, len nejak stále nechodia a nechodia...bojím sa urobiť si test, lebo neviem čo by som robila keby bol pozitívny...viem, že u každej ženy je to iné, lebo ja som nikdy nemala pravidelný cyklus, no teraz mám pocit, že už pred 2 týždňami by som mala mať a stále nič...každý rok mi jeden mesiac menštruácia vynechá, no predtým to bolo tak v septembri, hneď po lete, len teraz naposledy to nebolo..prosím vás pomôžte mi resp. poraďte...dakujem
avelyn - ak videl dutinku a vyšiel ti tri krát pozitívny test tak si tehotná na 100%...blahoželám... :)
ahojte,mozte mi niekto poradit,ci sa moze zmylit tehotensky test ak mi vysiel 3x pozitivny?bola som aj u doktora este pred tym a videl na sone 4mm dutinku,co moze byt zacinajuce tehotenstvo,ale vtedy bol test este negativny.teraz ich mam pozitivne,chystam sa znova k doktorovi..