Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?

Súvisiaci obsah

farmaceutka1

Ak ti gynekolog na zaklade testov povedal, ze nie si tehotna, tak by si naozaj tehotna byt nemala...No a po takom dlhom case by to uz malo byt vidno aj pri sonovysetreni

efata09

Ahojte,ja by som sa chcela opytat, nemala som dva mesiace mendzes, robila som si aj testy a aj test krvi mi robili vsetky testy ukazuju, ze nie som tehotna, co si myslite je mozne ze som tehotna napriek tomu, citim sa velmi nevolno,toci sa mi hlava a mam bolesti hlavy, taktiez aj bolesti prsnikov.Nevie mi niekto poradit ????dakujem

crazygirl015

ahojte,neska som bola u lekarky,a povedala mi ze bud som tehotna alebo mam zapal.ake priznaky su pri zapale moze meskat aj mestruacia?poradte prosim

spávka

amerie odpisujem asi neskoro, asi už vieš ako to dopadlo, ale vyrátala si to zle. Plodné dne sa pri dlhšom cykle nevyrátavajú napoly (deleno 2) to vychádza pri 28 dňovom cykle - 14 a 14 dní. Tých druhých 14 dní - od ovulácie po menštruáciu by malo byť stále (12-16 dní). Takže čím dlhší je cyklus tým je tá prvá fáza (do ovulácie) dlhšia, po ovulácii by mala byť spravidla stále okolo 14 dní. Takže keď máš stále 37 dňový cyklus tak plodné dni máš okolo 23. dňa cyklu (21.-25.) Tak aby si sa nespoliehala na metódu 37:2.

durantus-iva-

ahojte, viete mi povedat ci mate niekto skusenost stym ye vam vznechava menstruacia. to znamena ze som ju mala na posledy v januari trvala skoro 3tyzne a od vtedy nic. je to u mna stale taketo od prvej mojej menstruacie. lekar mi predpise lieky a posunie ma dalsiemu lekarovy a uz ich ani nepocitam a vzdy je to iste sono, steri,lieky , iny lekar. Len problem je vtom ze z muzom tuzime po dietatku a vsetky metody ktore su su zavisle od menzesu. Tak prosim o radu dakujem