Po kolkych dnoch od pohlavneho styku mi test ukaze ze som tehotna?
Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?
Katarína - Menzes nemá vplyv na výsledok tehotenského testu. Kludne si ho sprav.
Podla mna by ti to mal test ukazat aj ked krvacas.
dobry den, prosim poradte mi. bola som u lekara pretoze mi meskala menstruacia a mala som aj priznaky, ruzovy vytok atd. a Dr mi ukazal na vysetreni ciernu dutinku ako mozna zacinajuca gravidita..no ja som vcera dostala menstruaciu a pocula som ze mozem ju dostat a byt tehotna.mam aj take bolesti ako cez menzes.chcem si spravit este tehot. test redtym ako pojdem na krv k Dr.len neviem ci si ho mozem robit aj ked menstruujem.dakujem.prosim poradte mi niekto
ahojte,ja mam 20 rokov,myslite si,že aj toto je skory vek na tehotenstvo?mam 30ročneho snubenca v auguste 2009 sa ideme brať a možno ešte tento rok zamiešame na malinke,on by velmi chcel...staviame rodinny dom,sme zodpovedny,,,ale 15,16,17 ročne deti ktore chodia na zakladnu alebo strednu školu...kam to speje???a potom šup s tym na potrat,take dačo by som nikdy nedokazala...
ljjgh
Niekedy nemusi byt zena tehotna a vyjde pozitivny test napr. kvoli cystam. Aj to moze byt.
kaja - ak vyjde pozitívny test, tak sa jedná o tehotnosť na 99,9%. Jedine, ak by bol test nejaký vadný.
Naopak, ak vyjde negatívny, tak nie je vylúčená tehotnosť.
Test je založený na meraní hormónu hCG. Ten sa nachádza v tele len v prípade oplodnenia. Takže ak test reaguje, tak len na prítomnosť hormónu hCG. Ak vyjde test negatívny a neskôr sa zistí, že sa jednalo o tehotnosť, tak len preto, že sa robil skoro a hladina hormónu bolo velmi nizka.
prosím , neviete mi poradiť ohľadne predchádzajúcej otázky?