Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?

Súvisiaci obsah

katarina

dobry den, prosim poradte mi. bola som u lekara pretoze mi meskala menstruacia a mala som aj priznaky, ruzovy vytok atd. a Dr mi ukazal na vysetreni ciernu dutinku ako mozna zacinajuca gravidita..no ja som vcera dostala menstruaciu a pocula som ze mozem ju dostat a byt tehotna.mam aj take bolesti ako cez menzes.chcem si spravit este tehot. test redtym ako pojdem na krv k Dr.len neviem ci si ho mozem robit aj ked menstruujem.dakujem.prosim poradte mi niekto

majča

ahojte,ja mam 20 rokov,myslite si,že aj toto je skory vek na tehotenstvo?mam 30ročneho snubenca v auguste 2009 sa ideme brať a možno ešte tento rok zamiešame na malinke,on by velmi chcel...staviame rodinny dom,sme zodpovedny,,,ale 15,16,17 ročne deti ktore chodia na zakladnu alebo strednu školu...kam to speje???a potom šup s tym na potrat,take dačo by som nikdy nedokazala...

natalia5512

mam taky problem ze mam 16 budem mat 17 v aprili a som tehotna zatial to nikto nevie neviem co mam robit byvam iba so strykom lebo nemam rodicov prosim odpiste moj nick na pokeckde mi mozete tiez odpisat je natalia5512 prosim odpiste

natalia5512

mam taky problem ze mam 16 budem mat 17 v aprili a som tehotna zatial to nikto nevie neviem co mam robit byvam iba so strykom lebo nemam rodicov

neva

kaja - ak vyjde pozitívny test, tak sa jedná o tehotnosť na 99,9%. Jedine, ak by bol test nejaký vadný.
Naopak, ak vyjde negatívny, tak nie je vylúčená tehotnosť.
Test je založený na meraní hormónu hCG. Ten sa nachádza v tele len v prípade oplodnenia. Takže ak test reaguje, tak len na prítomnosť hormónu hCG. Ak vyjde test negatívny a neskôr sa zistí, že sa jednalo o tehotnosť, tak len preto, že sa robil skoro a hladina hormónu bolo velmi nizka.