Po kolkych dnoch od pohlavneho styku mi test ukaze ze som tehotna?
Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?
Deby, pravdepodobnost otehotnenia je v tvojom pripade naozaj vysoka, pokial Ti bude meskat menstruacia, urob si tehot test (uz nejaky 3 den po meskani menstruacie by ti citlivy test mal ukazat, ci tehotna si alebo nie si) a aj v pripade, ze bude negativny, zajdi ku gynekologovi, lebo len ten Ti to povie s istotou. Teraz este nemozes vediet, ci si tehotna, je to naozaj este skoro. A hlavne, pokial chces sexualne zit uz v tomto mladom veku a hlavne bez nasledkov, skus porozmyslat o nejakej ochrane. Napriklad len o kondome... :-)
deby, tie pocity a chrcanie budu len peristalticke pohyby criev. ak by si otehotnela, nemozes este nic citit. pravdou vsak je, ze ste mali pohlavny styk uprostred cyklu, takze je velka moznost otehotnenia.
Dobry den chcela by som sa opitat ci je mozne ze som tehotna ....... robila som to zo svojim chalanom len 2 krat a asi sa trozku urobil do mna ....... mam take pocity v podbrusku a take slabe chrcanie ....... a vitok mam taky lepkavejsi .....a velmy biely........ urobila som to 8. januara .... a mam mat menzes 23.januara ........ mislite si ze som tehotna? prosim poradte mi pls neviem co mam robit ;((
Aj ja s manzelom sa snazim otehotniet ale zatial bezvysledne. Je to uz par mesiacov a stale ten menzes pride. Mam uz jednu dcerku a ta sa nam podarila 4 mesiace po svadbe. Mala ma 3 roky a tak by sme chceli druhe. Tak uvidime kedy to pride. Dufam ze coskoro.
niektore testy pisu ze po 5dnoch po stiku ale to je zbytocne pokial nevies kedy presne si mala ovulaciu uhniezdenie trva okolo 7-10dni az potom sa tvory hcg takze ked mas ovulaciu neskor test ti vide pred menzesom aj tak negativne tak ci tak budes muset pockat takze najlepsie den po predpokladanej menstruacii.
Po piatich dnoch po pohl. styku ti to test ukaze,nemusis cakat kym dostanes menzes.
no ved ked ti meska to je asi znak ze si tehotna nie?och
A urcite mysli aj na pohlavne choroby, aby si si tu potom nezalozila temu - ono to voslo dnu, nieco strieklo a okrem niecoho,co sa mi hybe teraz v bruchu mam strasne pluzgiere na kozi tam, kde vosiel...Vyjadrujes sa ako 10 rocna, ale sexovat vies, ako matka by som ta prefackala.