Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?

Súvisiaci obsah

alzbee

Ludia nesexujte, ked o tom hovno viete!!!!
jaja_17- nechapem, co riesis! Sak si dostala kramy, tak ako chces byt tehotna?!!!...ano, su pripady, ked zena je tehotna a aj napriek tomu kramy dostala...ale ved on sa do teba ani nespravil!!!

jaja_17

ahojte v piatok som a sobotu sme sa s priatelom milovali bez kondomu neurobil sa do mna a dnes...teda v nedelu som dostala kramy...je mozne ze som otehotnela ked plodne dni su vraj medzii 12 a 16 dnom...a to mi kramy uz v piatok 2 dni meskali

lentilka285

Ahojte pls vas chcem sa opytat ked moj chalan nedal do mna cely svoj penis len stvrtku a ani sa do mna nevystriekal mozem byt tehotna?? pls je to surne dakujem

elenočka

dievčatá,prosím o radu...pokúsili sme sa o dieťatko dva dni pred plánovanou menštruáciou..čo myslíte?je tu reálna šanca otehotnieť?ak áno kedy by som si mala urobiť prvý tehotenský test..menštruáciu som nakoniec nedostala,ale máme nejaké smutné rodinné udalosti,takže to pripisujem aj stresu..za prípadné rady vopred ďakujem.

iva333

JA SOM ZISTILA ZE SOM TEHOTNA ASO 3 TYZDNE DOZADU KAZDE RANO MI BYVA ZLE ALE KED POROVNAM PRVE TEHOT. TAK BY SOM MALA BYT TEHOTNA ASPO 3 MESIACE PODLA MENSTRUACIE VSAK NAJVIAC MESIAC.K DOKTOROVI NECHCEM IST TAK SKORO PRVY KRAT MI POVEDALI ZE NA CO SA TAK PONAHLAM TAK TERAZ CAKAM ESTE ASPON MESIAC.A AKO TAK TU CITAM TAK TO NEZALEZI KEDY MENSTRUACIA SKONCI TAK SOM TERAZ ZVEDAVA...DRZTE PALCE