Po kolkych dnoch od pohlavneho styku mi test ukaze ze som tehotna?
Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?
V tom ti naozaj neviem poradit, lebo ja som si test nikdy nerobila. Ja viem o nom len tolko, ze sa robi, ked menzes meska. Pockaj, kym ti skonci a az potom si ho rob..alebo teda ked chces, tak si ho sprav aj teraz, ale neviem, ci to bude mat nejaky vyznam...ked uz nic ine, tak sa aspon ukludnis, lebo urcite bude negativny:))
a ukaze test tehotnost ked som otehotnela iba v piatok alebo sobotu?
a nenormalne ma bolia vajecniky!!!!
ale su take divne slabe
Ale ja naozaj nechapem, preco sa bojis, ked mas kramy...
aha no super lebo sme sa nie len raz!
A tehotensky test sa robi, ked zene meska menstruacia...nie, ked ma kramy.
Ide ale aj o to, ze tie kvapocky lasky spermie neobsahuju!Su tam len vtedy, keby tvoj priatel uz predtym ejakuloval, ostali by mu spermie v mocovej rure a potom by bola sanca, ze pri milovani, moze zena otehotniet aj z kvapociek lasky, pretoze su v nich uz aj spermie.
mno hej ale aj tak priatel kupi zajtra test uvidime...mno a my sme sa tak ze mi uz meskalii...ja newem necitim sa byt tehotna ani nic neviem vobec a co ak ja som ta 1 z miliona?
ale jaja, ved mas menzes, tak coho sa bojis? Zhruba 3dni pred a 3dni po menzese je male riziko, ze zena moze ostat tehotna (samozrejme su pripady, ked zena otehotnela aj pocas kramov, ale to je jeden z miliona!)...fakt sa nemas coho bat, ze by si bola tehotna...