Po kolkych dnoch od pohlavneho styku mi test ukaze ze som tehotna?
Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?
INAK ESTE JEDNA VEC. KAMOSKA SA KEDYSI STRASNE BALA, ABY NEOTEHOTNELA, PRITOM MALA TAKY VEK AJ VSETKO K TOMU, ZE BY SI DIETA MOHLA DOVOLIT. POUZIVALI OCHRANU. TERAZ UZ ASI ROK NEPOUZIVAJU NIC, LEBO BY CHCELI BABO, ALE NEDARI SA IM.
TAKISTO NEMUSIS HNED OTEHOTNIET AJ KEBY SI AKURAT V CASE STYKU MALA PLODNE DNI. POZNAM PARY, KTORE SA MILOVALI BEZNE AJ CEZ PLODNE DNI A BABO SA IM NEPODARILO HNED NA PRVY MESIAC, TAK SI MYSLIM, ZE SA NETREBA STALE TAK VSETKEHO OBAVAT. KED TO ROBIEVATE BEZ OCHRANY A HLAVNE CEZ PLODNE DNI JE TAM VELKA SANCA NA OTEHOTNENIE, ALE ANI TO NEMUSI VZDY PRIST. TAKZE KLUD.
JA SI MYSLIM, ZE MAS ZBYTOCNE OBAVY. ZALEZI VSAK AJ OD TOHO, V KTOREJ FAZE CYKLU SI BOLA. PLODNE DNI SU OKOLO STREDU CYKLU A MAS VTEDY BOHATSI BIELY HLIENOVITY VYTOK.KED SA LEN DOTKOL, PODLA MNA BY SA NEMALO NIC STAT.
nie si tehotna
pomooozte prosiiiim .... :(
ahojte..
v nedelu sme sa s partnerom trochu 'hrali' a teraz sa bojim,ze sa nieco stalo. nemali sme sex,lebo ked chcel ist do mna,tak som ho stopla. citila som vsak,ze sa ma dotkol.povedal,ze sa ani predtym neurobil,ale ja sa aj tak bojim,ze nieco mohlo ist dnu...predsa si to az tak presne nepamata...
myslite,ze mozem byt tehotna? bolelo ma brucho, podbrusko nie...dufam,ze je to len stres...
dakujem
mno hej...ja by som ani nebola ale priatel annooo
jaja_17: taký test neni a tri dni po oplodnení ti to neukáže nič... ani zjavenie :D
až keď by ti meškal menzes...
a nebuď paranoidná prosím ťa, čo máš 15?
hej hej tento piatok...ale je taky test co ukaze uz 3 dni po oplodneni...a stava sa ze aj ked mas kramy ze mozes byt!
jaja_17: to ako tento piatok ? čo si sa zbláznila, šak je nedeľa :D
a na čo chceš robiť test ak máš krámy ?
mno tak dufam ze bude negativny aj potom...