pomozte prosim mmam problem ,som cela dostipana ,su to vyrazky ktore svrbia a nechcu sa hojit. Vobec neviem z coho to moze byt.. Mame psika ..MOhli blchy z neho na mna preskocit???blchu som este nevidela len tie stipance..
Preskakuju psie blchy na ludi?
tiez by ma to zaujimalo...lebo kazdy hovori inak...pripravky dostanes aj v drogerii,zalezi co chces,my sme kupovali sampon v drogerii...
myslim ze nejdeu na cloveka teda aspon dufam ale okerem toho kde sa daju kupit riadne odblsovacie pripravky zistila som ze moj pes ma blchy.nemyslim obojky ale nieco na pelech a tak
ahoj. Aj ja mám doma kocúrika a doniesli sme ho zablchaveného. Kúpala som ho už 5 krát v odstupoch jedného týždna.Aj ked viem že sa tak často nesmie.ale stačí aby na nom ostala jedna larva, alebo niekde v koberci a za týžden je ich aj 15. Na človeka blcha skočí,ale nepoštípe. Ja osobne som mala na nohe blchu a vydela som ako na mna skočila ...a...nič..naštastie....Tak prajemm vela štastia pa...
preskakuju!!je len jeden typ blch a nie psie a ludske!vid biologia ZS
šampon proti blchám je účinný, treba ho použiť ako je písané v návode..Pomáha to.
to jsou blechy psi ti na cloveka nejdou
velmi rýchlo! Skús okúpat psa so šamponom ORTOSAN.je velmi účinný,alebo je vakcína,dá sa kúpit v chovatelských potrebách,ktorá sa aplikuje na šiju psa.
miska umyte ho psim samponom proti blcham a mas po probleme.
Ahojte...Volam sa Michaela a prave som mojmu psovi vyberala blchy... je to strasne nechutne, ma ich hlavne pri penisku a vajciach ale najviac pri usiach a na brusku... teda je to chlapec... stale sa skrabe a obsmieta okolo stien, aj ked som mu prave vyberala blchy, stale som ich nevedela chytit, vytiahnut a zabyt, pretoze stale sa mi stratili v srsti mojho psa...je beagel a na niektorych miestach ma strasne hustu srst alebo niekde az velmi dlhu... pomozte mi, mozu tie blchy na mna preskocit? strasne sa bojim, pretoze pri pomsleni na blchu psiu ma zacne vseko skriabat...a chcem sa este spytat, ako rychlo sa blchy psie rozmnozuju? Dakujem
soldierka:))
zaujimave, mam doma psa, ma 6 rokov, je prevazne biely, a blchy ma len obcas ak nejake chyti do dedinskych psisiek