ako ju posilnit?dakujem
oslabena imunita
wobenzym. mne pomohol a bol som s nim spokojny
mne velmi pomohli kvapky vita biosa, je to vytazok byliniek,je to tekute nie tabletky mne to vyhovuje, davam si to do caju, kazdy rok na jar a jesen vzdy vyuzivam jedno balenie a celkom ma virozy obchadzaju, kupujem ich z vitarian.sk
Toto máte baby pravdu, netreba len tak čakať a nečinne sa prizerať, že či to prejde samé, či sa ten zdravotný stav zlepší sám od seba. Myslím, že to ešte nikomu nepomohlo dostať sa z problému :-/
Obnáša, ale netreba sa vzdať. Oslabená imunita sa dá vyliečiť, len treba pre to robiť všetko, čo je v našich silách a pôjde to. Pomaly, ale pôjde, nejde to všetko hneď a zaraz.
Marila obnáša to veľa vecí. Ale podstatné je, že má človek snahu sa vôbec z problému dostať. Vieš koľkých poznám , čo nič nespravia pre zlepšenie a čakajú, že sa to zlepší ten ich zdravotný stav sám od seba? Čakaj v lete mikuláša :)
Denanusa nie si sama, každá myslím, že sme si prešli mnohým kým sme sa dostali, k niečomu čo nám pomohlo zbaviť sa problémov, s imunitou to nie je také jednoduché akoby si možno niekto myslel, obnáša to veľmi veľa vecí :/
Zuzi to je možno tvoj názor. Mne keď zistili problémy s imunitou, tak som začala skúšať rôzne doplnky, vitamíny, babské rady a nič mi nepomohlo. Prešla som si mnohými vecami, skúsila som toho toľko, že mi nešlo do hlavy, že po tom všetkom neprišlo žiadne polepšenie. Potom som sa pýtala v lekárni, že či by mi nevedeli pomôcť, že teda aké mám problémy som povedala a odporučila mi aj lekárnička Wobenzym, vzhľadom na jeho zloženie a skúsenosti iných pacientov s ním ;)
Imunoglukan synbio,,moja skúsenosť. Odporúčam.
dzulili, tu nejde o to, ze ludia pozeraju pri zdravotnych problemoch na peniaze, ale o to, ze su daleko lacnejsie a ucinne pripravky na podporu oslabenej imunity ako je wobenzym.
//nerozumiem preco ludia pri zdravotnych problemoch pozeraju na peniaze, tiez som taka bola, nastastie som sa uz poucila a nepozeram na to, dolezitejsie ako cena je to, co pomoze, mne pomohol Wobenzym dostat sa zo zdravotnych problemov, ktore mi oslabena imunita sposobila, takze pre mna je to poklad//