oslabena imunita

diidi

no dobre, ale co mam akoze podla vas robit? co by mi mohlo pomoct aby som sa len tak necinne nemusela prizerat, ale aby sa moj zdravotny stav zlepsil?

Preteba

diidi, presne tak ako hovoríš, mala by si sa zamyslieť a nečakať na chvíle, keď odídu. Lebo zase sa vrátia. Si ako na hojdačke, raz hore raz dole. Ak chceš napíš mi

Marila

Čo ďalej, no bezpochyby nemá zmysel sa len tak prizerať a čakať, že sa to samé zlepší, že tie problémy samé odídu, samé sa vzdialia, treba skôr myslieť na to, že treba nasadiť liečbu, ktorá účinne bude pôsobiť na problém ako taký, ale taktiež aj na imunitu, aby sa vyriešilo aj to, kde to všetko vzniklo

diidi

to ano tesim sa ked sa vzdialia, ale to tiez netrva dlho, nejako mi nechcu dat vydychnut, ze by som si oddychla od nich, preto uvazujem nad tym vsetkym, co dalej :/

Marila

Nie je to normálne, aj keď mi je jasné, že asi máš radosť, keď odídu, ale problém je ten, že sa môžu veľmi rýchlo späť vrátiť, ak to telo nie je preliečené, ak ten problém nie je definitívne vyriešený ;)

diidi

tak ja mam nejake tie zdravotne problemy, ale vacsinou je to tak, ze pridu, odidu potom sa zase vratia, ale neviem ci to je normalne alebo ci to je uz nieco co by som mala zacat riesit a nad cim by som sa mala zamysliet

Marila

Aké sú prejavy? V prvom rade sa na teba začne lepiť pomaly každý zdravotný problém, choroby a podobne. Pretože to telo, keď imunita povolí je oveľa náchylnejšie ako keď je imunita v poriadku a všetky tie problémy si držika odstup ;-)

syllona

- oslabená imunita sa prejavuje rôzne. U niekoho nádcha, u iného zápal vo všeobecnosti, či už močových ciest alebo čohokoľvek iného, taktiež aj únava je príznakom oslabenej imunity mnohokrát. -

diidi

ake su prejavy oslabenej imunity? ako viem, ze moja imunita niektore veci dost zle znasa a je potrebne nejako zakrocit a jej pomoct? citam tu viacere tipy ako ju posilnit, ale neviem odhadnut v akom stave je ta moja ci nepotrebuje dokonca vyliecit nie len posilnit :/