ako ju posilnit?dakujem
oslabena imunita
Kolacikova neviem ako na tom momentálne teraz si, ale poviem ti, že pri takýchto problémoch je fajn nasadiť si enzýmy, nie je to jedno aké, mne sa osvedčil Wobenzym, ten dlhodobo užívam a pomohol mi tak, že som to ani nečakala. Len nie je vhodné ostať len tak stáť na mieste a čakať čo bude
nestresuj sa zbytocne takymito vecami, dolezite je to aby si sa sustredila na to ako imunite pomoct aby nebola oslabena aby fungovala ako hodinky, aby ti pomahala drzat telo v zdravi aby si nemusela celit nejakych neprijemnym problemom :)
nepoznam - Teraz vedci dokázali, že rakovina vzniká zo skrytých zápalov v tele. Ak presiahnu skryté zápaly určitú úroveň a sú dlhodobé tak naše bunky zdegenerujú a spustí sa rakovina.
To je veda nie ja, a ja súhlasím s týmto poznaním z celoživotného pozorovania.
..nepoznám..dík za ubezpečenie..vystrašilo ma to celkom dosť..ale už sa snažím na to pozrieť s nadhľadom a hľadať radšej možnosti..lenže ako ju posilňovať ako jej pomôcť..
mozes byt castejsie chora, ako som byvala kedysi ja, z jednej chripky som sa dostala a isla som hned do druhej, takto sa to u mna prejavovalo, ale moze sa to rozne, hlavne ked zacnes citit, ze nieco nie je ok, tak je fajn zacat imunitu posilnovat kym este to ide :)
Marosko n, nestraš ľudí. Imunita sa dá posilniť, ale rakovina nie je z oslabenej imunity.
Kolacikova, strach pošli kade ľahšie, lebo ten je stokrát horší ako slabá imunita. Radosť srdca je liekom na všetko ☺️
..týmto si ma teraz vystrašil..vôbec som si nemyslela, že to môže byť až také vážne..
Oslabená imunita sa prejaví akoukoľvek slabou chorobou.
Pri dlhodobej oslabenej imunite vznikajú rôzne poruchy orgánov a rakovina.
Ak dlhodobo je oslabená imunita vzniká rakovina. Môže už vzniknúť už v tele matky, pri nedostatky určitých stopových prvkov a vitamínov.
Niekedy zdanlivo zdravý človek má skrytý zápal, ktorý spôsobí rakovinu.
..aké prejavy u vás mala oslabená imunita?..môže jej neliečenie do budúcna spôsobiť ešte nejaké akože vážnejšie problémy?..
Keby som na tvojom mieste nasadím si enzýmy, Wobenzym je vhodnou voľbou pri takýchto problémoch, samé tie problémy neodoznejú čiže je zbytočné len tak byť a nesnažiť sa to zlepšiť. Čiže si myslím, že by bolo na mieste začať s liečbou čo najskôr. Má proti zápalový účinok, tým pádom by ti mohol skvelo sadnúť a pomôcť, keď sa ti tie problémy vracajú neustále.