ako ju posilnit?dakujem
oslabena imunita
hildahil, ale nevieš si podľa mňa ani len predstaviť koľko ľudí tieto veci nerieši až kým fakt neprídu problémy...tiež som bola na tom rovnako a ešte prosím pekne som si trvala na tom, že lieky na liečbu imunity nepotrebujem...že šak na čo asi tak mi budú a zase raz som sa v živote mýlila, keď som si myslela, že sa z problémov dostanem aj bez nich...
Telo väčšinou ak je v poriadku, ak má v dobrom stave imunitu, tak je schopné sa voči mnohým problémom brániť. To znamená, že keď napríklad je imunita OK, niekto pri tele príklad zakašle, tak s tebou, s tvojím telom to absolútne nič nerobí. Ale akonáhle sa to na teba nalepí tak vieš, že niečo nie je s kostolným poriadkom a je potrebné imunitu vyliečiť aby si sa do podobných situácií už nedostávala.
na posilnenie imunity je skutocne vhodný sport, vitaminy, otuzovanie Mne velmi pomohol aj wobenzym
Na posilnenie mozno uzivas... Ale je fest rozdiel ci imunitu chces vyliecit alebo naopak chces ju len posilnit. Ak je clovek uz chory, ze ma nejake prejavy oslabenej imunity, tak tam moc toho s nejakymi vitaminmi nenaspekuluje ;)
Ja na posilnenie imunitu užívam doplnky Imunax, koré sú na prírodnej báze a maju na môj zdravotný stav naozaj vznikajúce účinky. Vrelo odporúčam. Pre viac info link: imunax.sk
Mersia vôbec nie je pravda, že každý musí byť niekedy chorý. Človek je chorý, len keď jeho imunita nestačí a proste sa už nevie brániť. Vtedy na človeka príde chrípka a takéto problémy, ktoré na vonok síce vyzerajú, že sú normálne, bežné a neškodné, ale z mojej skúsenosti opak je pravdou ;)
Kedy ste zistili, ze imunita je uz tak oslabena, ze je potrebne ju liecit? Obcas byvam chora, ale nikdy som to nejako neriesila, pretoze mam pocit, ze je normalne, ze ludia proste obcas chori byt musia a nikomu sa nejaka ta choroba nevyhne. Ale neviem ci mam pravdu, ked si citam tuto diskusiu.
Vážený Maroško ty neustále o niekom rozprávaš a nikto nevieme o kom. Bez liekov to nejde. Každý sme presvedčený o inom. Mysli si čo chceš :) Viem, čo mne pomohlo, čo mňa postavilo na nohy, vďaka čomu som opäť začala fungovať takže mňa o tomto nepresvedčíš.
skus wobenzym mne pomohol
Vážena ,dadusdus,
BLV liečiva voda, pomáha bunkam v detoxikacii, kvalitným delením, obnove DNA, zabíja všetky patogény, a tak pomáha ku ozdraveniu celého biologického tela.
Aby mala čo liečiť treba telu dodať chybajúce živiny a nie lieky, ktoré dlhodobe zhoršuju zdravotný stav.
16 rokov to skúšajú na zdravých a chorých a vždy so 100% účinkom, a to bez liekov a lekárov.