Zdravim vas, mam k vam otazocku. Myslite si ze sa da vyliecit epilepsia? Ak hej tak ako? Viem, ze liekmi sa daju potlacit epilepticke zachvaty, ale myslim uplne vyliecenie. Dakujem za prispevky :)
Da sa vyliecit epilepsia podla vas?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
počula som o prípade školáčky s epilepsiou. Užívala lieky proti epilepsii, a často nevnímala, čo sa presne v škole deje, nevedela pohotovo reagovať, a bola veľmi spomalená. Nakoniec neprospievala z viacerých predmetov. Rodičia ju zobrali na EEG biofeedback, a vďaka tejto terapii mohli znížiť dávky liekov takmer na 1/3 a k záchvatom nedochádzalo. Dievča si zlepšilo prospech na priemerný.
Epilepsie sa da vyliečit ale pozor nie chemicky ale prírodne
tahle inak neviem to taško je už na vás
www.youtube.com
Picnik 24.03.2018 17:19:40 zverejnil fotky mojej dcery bez suhlasu osobu pod menom Picnik nepoznam a jednu fotku upravil vo fotoshope!!! Moja dcera nemala nikdy tak oko ako to on prezentuje. Zjavne sa jedna o nejakeho podvodnika uz som kontaktoval policiu.
Davajte si velky pozor
Epilepsia sa dá vyliečiť ,stači zlikvidovať vírusy usadené v zranenom, poškodenom zápalom mozgu.
Da se vyliečit sú aj ine možnost od matky prírody od spoločnosti OKG
ahojte :) píšem akurát bakalárku o epilepsii u adolescentov, tak ak by si našiel niekto čas, prosím vyplňte mi dotazník, veľmi by ste mi pomohli :) ďakujeem, dotazník nájdete tu: www.survio.com
...aj ja sa pýtam, či sa dá epilepsia VYLIEČIŤ, to neznamená že nebudete mať záchvaty (vtedy je choroba len v remisii), ale že ZMIZNE EPILEPTICKÉ LOŽISKO...napr. ja ho mám vraj "na cievnom podklade" - bolo by to možné, aby u mňa to ložisko tam raz už nebolo? Ďakujem...