Cysta na vajecniku

Príspevok v téme: Cysta na vajecniku
ciluska

Ahojte, ma niekto skusenosti s cystami?
Bola som prijata na chirurgiu podozrenie na slepe crevo. Pre istotu ma poslali na gyndu. Lekar oznamil ze mam cystu na pravom vajecniku velkost 40 mm odporucil aby na dalsi den prelozili na gyndu. Nestalo sa tak lebo som v noci zvracala. Pri kontrole o 2 dni mi iny lekar zistil zvacsenie cysty no povedal ze nemusim byt prijata na gyn. oddelenie. Co si o tom myslite?

Súvisiaci obsah

macilaci

ahoj baby čo by ste robili na mojom mieste keby vám pred 3 týždnami zistili cystu aj myóm a pred týždnom tehotenstvo? ja som bola na USG 21.1. a dnes 17,2. a cysta sj mióm narástli. bude to mať vplyv na tehotenstvo? nemáte s tým skúsenosti?

moli1

ahojte mam vodovu cystu na vajecniku uz tak 4 roky mam si ju dat odstranit laparoskopicky alebo este pockat a vyskusat nieco ine?moze sa stat ze nebudem moct mat po tomto zakroku deti???

pyrana 323

Tiez som mala cysty na vajecniku, od svojich 13tich. teraz mam 28 a az teraz sa mi podarilo ich zbavit. Odmietla som ich dat liecit inac ako antikoncepciou, trvalo to 2roky a nemam ich. Pila som aj Mysi chvostik, pretoze som nemala menstruaciu a myslim si, ze vdaka nemu som ich sice raz za dva mesiace, ale mala. zlyhala hormonalna liecba, no pomohol caj. v mojom okoli ma tieto problemy snad kazda druha zena. samozrejme je rozdiel, aka ta cysta je. ja som mala vodove, tie sa mozu aj vstrebat. to to je moja skusenost. drzte sa, treba na to trpezlivost.

fera

tak ja som tiež mala cystu. Babka mi odporučila piť ráno a večer čaj z myšieho chvosta a už som ju tam potom nemala...tak neviem, či tomu môžem ďakovať tomu čaju, ale pravdepodobne ano...a malo by to aj vyriešiť nepravidelnú menštruáciu

svetlana6

nikaaa ja som mala v tvojom veku tiez taku velku cystu, poslal ma doktor na sono (kedze vtedy este vlastne v ambulancii nemal), na sone povedali, ze mam prist o mesiac znovu (po menstruacii). to ma poslali na gyn.-por. oddelenie. a tam lekar zistil, ze cysta sa po mesiaci vstrebala a som uz zdrava. takze neboj nic. tiez som sa vtedy velmi bala operacie, a nakoniec to dobre dopadlo. inak od jedneho gynekologa viem, ze v tejto dobe uz pomaly ani neni zeny, ktora by nemala cystu/y. smutne :o(

názor

Nikaaa, cisty zviknú prasknúť aj samé. Ak to tak nebude, lekár sa rozhodne ďalej.....niečo ti možno predpíše ale väčšinou ich vyoperujú.(ak spôsobujú bolesti a ďalej rastú. Preto ťa lekár poslal poslal do nemocnice......tam sa rozhodnú ako ďalej. Neboj sa, určite to dobre dopadne a držím palce.

nikaaaaa

Dobrý večer. Mám 16 r. a predvčerom som bola u gynekológa a objavil mi 10cm cystu na ľavom vaječníku!!! Chcem sa spytať čo to pre mna znamena, ked ma poslal na vyšetrenie do nemocnice:-(..

ppp

MAM 19R.SOM 8M.PO PÔRODE UZ 3DNI MAM BOLESTI V PRAVOM BOKU DNES SOM BOLA U GYN.MAM CISTU 6,20ML.CHCELA BY SOM SA OPYTAT CO MI HROZY DALA MI ANTYB.VZALA KRV A V STREDU MAM VÝSLEDKY MAM DOST STRACH AK VIETE NIEKTO AKO SA TO DA LIECIT DAJTE MI PROSIM VAS VEIET CO NAJSKOR DAKUJEM

ja:)

ahojte kto by mi mohol poradit bola som ku gynekologičke a zistila mi že mam cystu dala mi nejaku injekciu že mi to zmyzne no strašne sa bojim ....