Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cysta na vajecniku

Príspevok v téme: Cysta na vajecniku
ciluska

Ahojte, ma niekto skusenosti s cystami?
Bola som prijata na chirurgiu podozrenie na slepe crevo. Pre istotu ma poslali na gyndu. Lekar oznamil ze mam cystu na pravom vajecniku velkost 40 mm odporucil aby na dalsi den prelozili na gyndu. Nestalo sa tak lebo som v noci zvracala. Pri kontrole o 2 dni mi iny lekar zistil zvacsenie cysty no povedal ze nemusim byt prijata na gyn. oddelenie. Co si o tom myslite?

Súvisiaci obsah

RNG

dida, v tele su nahromadene vseliake nepotrebne latky, ktore potom telo vyhodi do cyst, ked sa ich nevie zbavit inou cestou.
Podla toho, ake su to latky treba volit enzym na ne ucinny. Kedze ale lekari nerobia rozbory obsahu cyst, tazko je odhadnut, aky enzym by pre koho bol potrebny, preto odporucam zmesy enzymov z SILNYCH enzymatickych prostriedkoch, ako napr pancreatine s 1400 mg ekvivalentom pankreatinu, vyrobok firmy NBTY, predavany pod roznymi maloobchodnymi znackami firmy NBTY.
Alebo silnu zmes, Super Strength Multi Enzyme, obsahujucu betain HCl, pancreatine a rozne rastlinne a fungalne enzymi.
Ciste bromelain rozklada len bielkovinne zamorenia, odporucena davka je 2x600 GDU, hodinu pred jedlom.
Vseobecne na cistenie tela treba brat enzymi hodinu pred jedlom a dobre zapit.
Jodisol ma zhruba 1% jodu,, spominana jodova tinktura, co ja pouzivam a kedysi bola na trhu bezna na dezinfekcie ma 4.5% jodu a jodidu draselneho v alkoholovo-vodnom roztoku.
Spominane som mal v obchodoch, ale nebol dostatocny zaujem, zialbohu.

dida 5

RNG - mam cystu na vajecniku, a tiez mensie v prsiach, plus k tomu par problemov (znizena imunita, alergia na orechy, traviace problemy ako zapcha)...

nie som velky zastanca liekov, mam z tych chemikalii viac menej strach a chcem vyskusat podla tvojej rady tie enzymy a jod, ale:

1. neviem ake enzymy - je to jedno? staci napr. bromelein? a ako asi velke davky?

2. ako jod som zohnala pripravok Jodisol - nie je uvedeny obsah jodu, ale mam take podozrenie, ze nebude velky. staci aj toto? jodovu tinkturu totiz nikde nemali.

- chcem si kupit aj Spirulinu ako zdroj mineralnych a stopovych latok - namiesto klasickych multivitaminov...
myslis to bude stacit?

diky moc za odpoved

RNG

Indonal zabrani vznik rakovin z cyst, co sa niekedy zriedkavo moze stat. Ale cysty su "smetne kose" organizmu a cistenie v tele obstaravaju enzymi/
Takze branie extra enzymov a jodu(s pomocou neho si telo vytvara aj enzymi, svoje vlastne)zastavi tvorene movych cyst a inych nepotrebnych tkaniv a dokonca ich zlikviduje po case aj bez operacii.

mirka 25

ahojte,som uz po 3operacii.mala som cisty na vajecniku.Po 3 operacii mi pravy vajecnik vyoperovali, a teraz mam cistu zasa na lavou vajecniku,dost to boli,ale to nieje podstatne chcem sa spitat ci mam nejaku sancu otehotniet!

leillaa1

Katrin 21f ja som tie injekcie mala,pol roka som nemala menstruaciu a uz by som sa na to nedala..prajem Ti vela stastia..

leillaa1

Uz trikrat som bola na operaciu cysta na vajecniku,jedno co Vam mozem poradit je spravna zivotosprava,uzivat antikoncepciu a pozrite liek INDONAL..

delphia

katrin 21f- Indonal je pri endometrialnej cyste zbytocny. v pripade cyst- pomaha len na "ciste" cysty- teda vodou vyplnene

damian

Katrin, ak potrebujes, mozem poslat enzymy v zlozeni Pankreatin 1250 mg, Papain 150 mg, Bromelain 150 mg, Trypsin 125 mg, Lipaza 50 mg, Amylaza 50mg, Rutin 100 mg, Thymus 60 mg, Zinc Gluconate 15 mg, Super Oxide Dismutaza 50 mcg, Katalaza 200 I.U., L-Glutathione 10 mg, Extrakt cesnaku 10 mg, GSE 5 mg a Alpha Chymotrypsin 3 mg.
AKO vidis, davky jednej tablety su 10x silnejsie, ako davky vo Wobenzyme. Su bez chemickych konzervatov a farbiv.

katrin21f

RNG: som po operacii endom.cysty, pozajtra idem na prvu horm, injekciu na zastavenie vajecnikov... chcem pri tom brat indonal, aby som do seba okrem hormonov dostala aj nieco " zdrave" a prirodne.. citam, ze hovoris o enzymoch.. co tak Wobenzym? alebo porad mi nejaky konkretny produkt,.. chcem po terapii co najskor otehotniet, a tiez aby sa choroba nevratila.. dakujem za radu, alebo aj ostatní poradte! diky