Ahojte, ma niekto skusenosti s cystami?
Bola som prijata na chirurgiu podozrenie na slepe crevo. Pre istotu ma poslali na gyndu. Lekar oznamil ze mam cystu na pravom vajecniku velkost 40 mm odporucil aby na dalsi den prelozili na gyndu. Nestalo sa tak lebo som v noci zvracala. Pri kontrole o 2 dni mi iny lekar zistil zvacsenie cysty no povedal ze nemusim byt prijata na gyn. oddelenie. Co si o tom myslite?
Cysta na vajecniku
no kto mi vie poradit??dneska som bola u ginekologa a ten mi povedal ze mam cistu zväcsenu o 2cm.bola som tam pred pol mesiacom a vtedy bola len 3cm a teraz je 5cm...a ktomu mam 15 rokov...povedal mi ze ak mi nepraskne tak pojdem ju dat operovat...kto ma s tym skusenosti???prosim poradte mi pretoze sa toho velmi bojim...dakujem
nikol84,tiez mam cystu (dermoidnu), mala som ist na operaciu, ale v termine som mala zapal hrdla a kasel, tak som nesla. medzitym som zacala uzivat silne enzymy, jodovu tinkturu, pupalkovy oleja a yam. po menzes som bola teraz na kontrolne sono, cystu este mam, ale vyzera byt zakrvacana, cize pocas dalsieho menzesu by mohla zmiznut. o tyzden v piatok idem znova na sono, tak uvidim. dufam, ze tam uz cysta nebude. zostane mi vsak este endometrioza, ako zistim, ci zmizla a ak nie, co s tym? napis mi na mail, ak chces blizsie info o tych pripravkoch, mam to objednane z USA.
Telo plni cysty odpadom, Enzymi a pecen odstranuju odpad. Tj treba brat extra enzymi a posilnit funkciu pecene, pripadne aj odmorit telo, aby sa odpad neukladal ale vylucil.
ak je vodova,,treba telo predkovat--tiaminom--vitamin,,c,,,,na mesiac a potom na sono,,,malo by to prasknut,,
nikola, pravdepodobne ich od pokusov s injekciami odradila velkost tej cysty.
ahojte, tiez mam ten problem, ze cca pred 2 mesiacmi mi gynekoligicka objavila cystu na vajecniku, poslala ma na USG, tam mi povedali, ze ma 7cm priemer, ze mam dojst o 2 tyzdne...isla som, ale uz mala 12cm...a mne nikto nic i injekciach ( z ktorych to praskne), alebo o roznych vitaminoch nic nepovedal, a ja som o tom este nic nevedela pred tym...rovno ma poslali na operaciu-laparoskopicky...tak teraz mam za sebou vsetky predoperacne vysetrenia a uz tento tyzden ma caka zakrok...ale ako som citala vase prispevky, ked sa da tomu zabranit, alebo inak to "zlikvidovat" tak preco mi to nenavrhli?..nechapem...alebo pricina moze byt, ze tak rychlo rastie?..
Zuzka, tabletky Provera?? Ecko je veľmi dobré, ale pridaj k tomu aj Béčko. Cysty sa väčšinou operujúkeď majú nad 5 cm. Zrejme máš vodovú cystu, ktorá má tendenciu sa vstrebať. Ale skontrolovať by ťa mala po menzese, nie až po troch mesiacoch. Keď cysta praskne, prídeš na to, bývajú pritom bolesti.
Hlavne sa drž v teple, nedvíhaj nejaké ťažké predmety a papaj tie vitamíny :)
Ahojte, mám 21 r. pred týzdnom mi gyn.na preventivnej prehliadke nasla cystu vo velkosti 4,5cm. Dala mi lieky PROVERA na 3 mesiace a odporucala mi vitamin E 400mg denne. Kontrolu o 3 mesiace. A to bolo vsetko co mi povedala, bola som vylakana tak som odisla a nic som sa jej uz nepytala. Preto sa chcem opytat Vás ci mala niektorá z Vás takýto problém, co to znamena mat cystu, ci je 4,5cm vela, co mam robit,co ak praskne, bude to boliet? Doktorka mi este povedala ze ak nezmyzne tak potom pojdem na laparoskopiu, ptreto prosim o pomoc a rady dakujem! :(
RNG.Zatial velmi pekne dakujem.Uvidim a dam vediet.Prajem pekny vecer a prijemny vikend.
sisika, enzymov je hromada. Osobne beriem Super Strength Multienzyme, co som uz bol na tejto teme a inych viackrat spomenul. Zo zelenin a ovoci, velmi bohate su surovy ananas, surova papaja, surova cvikla, surove ovocie GOJI(lycium) ,to iste plati na surove NONI, a rozne ine.