Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cysta na vajecniku

Príspevok v téme: Cysta na vajecniku
ciluska

Ahojte, ma niekto skusenosti s cystami?
Bola som prijata na chirurgiu podozrenie na slepe crevo. Pre istotu ma poslali na gyndu. Lekar oznamil ze mam cystu na pravom vajecniku velkost 40 mm odporucil aby na dalsi den prelozili na gyndu. Nestalo sa tak lebo som v noci zvracala. Pri kontrole o 2 dni mi iny lekar zistil zvacsenie cysty no povedal ze nemusim byt prijata na gyn. oddelenie. Co si o tom myslite?

Súvisiaci obsah

sisika

RNG.No a ake enzymy by ste mi odporucili?Mozete mi o nich nieco viac napisat?Velmi pekne dakujem.A co poviete na surovu stravu?(rano pohar mrkvovej stavy,pol hodinu pred obedom zeleninivy salat...a tak)

RNG

sisika, vysokymi davkami enzymov sa lieci aj pokrovila rakovina, nie to nejake male cysty.
Ja nie som proti operacii, ked je to treba, ale definitivne by som nevyckaval na operacie a okamzite zacal brat enzymi, a potom sa uvidi, ci je telo schpne cystu reabsorbovat.
tie markery mozu byt zvysene aj u absolutne zdraveho cloveka, takze toho by som sa nijak nebal. Kebu mali kazdeho rezat, co ma zvysene onkomarkery, tak by museli znacnu cast zien rezat pred kazdou periodou, "pre istotu".

sisika

RNG:Lekar tym myslel,ze ked praskne hemoragicka cysta,moze nastat krvanie do dutiny brusnej.a este k tomu,davala som si vysetrit krv na onkomarkery,kde hladina CA123 je opakovane vyrazne zvysena.Takze neviem co s tym....

RNG

silviy, ja som nevedel co je NPB, tak som si to musel najst.Nuz podla vsetkeho je to diagnoza poruch brucha-dost siroka, ale nezahrnuje cysty na ovariach. Mozes si precitat napr toto:
public.fnol.cz
Takze neviem co tym chcel lekar povedat....

RNG

alina, kelp obsahuje v jednej tabletke len 150 mcg jodu, co je sice podla starych odporucenych dennych davok dost, ale je to len prilis malicko v porovnani z japonskou priemernou dennou spotrebou(12.5 mg)
Odprucena jodova tinktura 10 kvapiek raz za tyzden na spodok brucha alebo pod pazuchu da prepocitane na den 3 mg jodu, tj tolko, ako 20 tych minitabletiek kelpu.
Bez silnych enzymov sa neda ale telo vycistit a teda bude tvorit dalsie cysty, ked mas na to nabeh.
Priklad dobreho enzymu je napr. Super strength multienzyme a ine na tejto stranke:
-odkaz odstránený-

silviy

Dpbry vcer.Na MR mi zistili na lavom ovariu cysty,niektore s hemoragickym obsahom,a lekar mi odporucil laparoskopiu.Na otazku,ci je nutna,sa ma opytal,ci viem,co je to NPB(viem).Mam sa rozhodnut.Mam 32 rokov a este som nerodila.Co mi poradite?Dakujem

alina30

ahojte, do prispevku z dna 2.03 zabudla som napisat ten jod, denne uzivam aj tabletku kelp/jod až na tie enzymi, važeny RNG, Ake si mam kupit

janazuzana

nedavajte sa rezat, skuste to s antioxidantami, mam skvelu firmu s uzasnymi produktami, ktore supod dohladom 150 vedcov z oblasti mediciny, botaniky, farmacie....