Ahojte, ma niekto skusenosti s cystami?
Bola som prijata na chirurgiu podozrenie na slepe crevo. Pre istotu ma poslali na gyndu. Lekar oznamil ze mam cystu na pravom vajecniku velkost 40 mm odporucil aby na dalsi den prelozili na gyndu. Nestalo sa tak lebo som v noci zvracala. Pri kontrole o 2 dni mi iny lekar zistil zvacsenie cysty no povedal ze nemusim byt prijata na gyn. oddelenie. Co si o tom myslite?
Cysta na vajecniku
bojim sa, ze aj ja mam cystu na vajecniku...stale mi meska menstruacia viac a viac. tento mesiac som ju vobec nedostala. rastie mi brucho a stale mam taky pocit, ako by som v nom nieco mala..citim taky tlak.
nie ze by som sa bala ist lekarovi..ale ja im NEVRIM. co so mnou vlastne budu chciet robit, ked to bude cysta?
parlodel=bromocriptine mesylat
ma plno bocnych ucinkov.
Dovod na pouzitie je ze je agonist na dopamin,,tj podporuje dopaminove reakcie v tele, tiez sa pouziva na znizovanie hladiny prolaktinu
Totiz dopamin nepriamo znizuje vytvaranie prolaktinu.
Takze L-dopa tak isto znizuje . hyperprolactemiu.
Niekedy sa na to pouziva aj hormonalna liecba dodanim progesteronu. Ja osobne by som skusil Yam a Dong Quai, tie maju hormony balancujuci(vyrovnavajuci) efekt.
Ahojte
mam velmi vysoky prolaktin asi 97 a lekar mi nasadil Parlodel.Nuz dala som si jednu tabletku vcera vecer a myslela som ze sa nedozijem rana.Mala som strasnu alrgiu.Nemohla som dychat ani noson ani ustami no proste sliznice boli opuchnute aj tvar.Musela som ist k doktorke dnes a ona mi povedala aby som to nebrala.Ale ine nic mi nedala.Musim cakat na endrikonologa co on povie.Chodim na acupunkturu ale nepmaha moc.
Mam taktiez Polycisticke vajecniky takze neviem ci je to vsetko spojene.Dajte vediet.Lebo sa velmi bojim keby ma museli operovat.
Zijem v zahranici a tiez doktori su tu neni taky dobry tak chodim na Slovenko a platim .
Dajte vediet ked mate podobne problemy alebo odpoved ako sa zbavit Prolaktinu.Ani mlieko nepijem iba sojove...Takze neviem ci sa to da znizit stravou.
Dakujem
Z
Prosím odpíšte mi ak mate niektorá skusenosť s liečbou cysty pomocou Aloe vera.
nevyrezat, ale vyliecit. Telo je schopne reabsorbovat cysty s trochu pomocou.
Rozbijanie cysty je zalezitost enzymov, ci uz volnych alebo nosenych bielymi krvinkami.
A tento proces treba proste podporit, ci uz priamo doplnkami enzymov ci
materialmi podporujucimi vyrobu enzymov v tele(jod)
ci stimulaciou vyroby enzymov inymi metodami, vcitane akupunktury a zmeny stravy.
cystu som mala pritom dost velku 4x5 cm, dvaja lekari nezavisle to potvrdili a doktorka ma dokonca okamzite chcela poslat na operaciu. aj som ju citila ako tupu bolest v podbrusku vpravo. nechcela som ist na operaciu, lebo ani laparoskopia nie je len tak, mozu zostat zrasty v brusnej dutine a tiez sa mi nechcelo vysvetlovat celemu okoliu, ze musim ist na gynekologicku operaciu
noele, ak si z Bratislavy alebo z Kosic, pozri stranku www.jerikos.sk a objednaj sa. ja som tam bola 10x a cysta zmizla. neverila som tomu, ale bola som odhodlana vsetko vyskusat, aby som sa vyhla operacnemu zakroku. odvtedy verim akupunkture, vsak je to stara cinska medicina a velmi mi pomohla aj na ine problemy, ked uz bezna medicina zlyhavala
tiez som mala cystu, naplnenu dakou tekutinou...mala uz viac ako tri cm...a stale rastla...doktorka mi nasadila injekcie...hnusne, stiplave...kazdy den jednu a to desat krat...auuuu po menstruacii som mala prist na kontrolu, ale robim vonku, tak som to nestihla...o dva tyzdne idem domov, tak som zvedava...dufam, ze je prec...
nooa z coho tie cysty vznikaju???