Cysta na vajecniku

Príspevok v téme: Cysta na vajecniku
ciluska

Ahojte, ma niekto skusenosti s cystami?
Bola som prijata na chirurgiu podozrenie na slepe crevo. Pre istotu ma poslali na gyndu. Lekar oznamil ze mam cystu na pravom vajecniku velkost 40 mm odporucil aby na dalsi den prelozili na gyndu. Nestalo sa tak lebo som v noci zvracala. Pri kontrole o 2 dni mi iny lekar zistil zvacsenie cysty no povedal ze nemusim byt prijata na gyn. oddelenie. Co si o tom myslite?

Súvisiaci obsah

domicika

nikol
no nie este nemam po cyste....zajtra idem na kontrolu tak som strasne zvedava ze co...ale myslim si ze ju tam este mam bo hocikedy ma tam pobolieva tak neviem drzte mi palce prosiiim dakujeeeemmm

RNG

alina 30, Wobenzyme je slaby, ako som uz casto povedal. Na jeho klinicky ucinok treba najmenej 30 tabliet denne.Ine enzymi, novsie a silnejsie najdes porovnavane na -odkaz odstránený- pod enzymy.
Ak beries enzymi s jedlom, nie 1,5-2 hodiny pred jedlom, lepsie ti travi. Vitaminy B podporuju tiez chut na jedenie, takze takto mozno pribrat.
Ale pribera sa z jedla, nie z vitaminov alebo enzymov, tj musela si zjest viac, ako predtym

alina30

ahojte. Uz 3 mesiace beriem Wobenzym, bromelain, vit.E,B,C a jod.Cystu mam nadalej ale nezvetsilasa, o 2 mesiace mam ist na kontrolu. Operaciu mi naznacili az v septembri. Po kontrole som mala hnedy vytok, ale len trosku.
RNG- Pocas uzivania enzymov som pribrala 3,5 kg. Je to mozne ALEBO NIE

rejocka

Dievčatáááá,bola som dnes na na kontrole po 3 mesiacoch,mala som 5cm vodovú cystu na vaječníku,nebrala som llieky ani injekcie a Nikol predstav si -nemám tam NIČ!!!!sama sa vstrebala-taká som šťastnááá-no po pravde to som nečakala...už som čakala,že ma bude posielať na predoperačné vyšetrenia...veľmi sa teším,že to takto pekne dopadlo,prajem vám pekný večer.pááá

barb21

ja som nemala klasicku vodovu,skor taku zmiesanu s dermoidom, museli mi ju odstranit minuly tyzden,nastastie to slo laparoskopicky - to su 4 dni v nemocnici, pokial to ide dobre. mne zakazal pohyb lekar kvoli tomu, ze cysta bola uz vacsia a keby sa bola pri nejakom prudkom pohybe otocila okolo vajecnika,tak som mohla o neho prist. asi zalezi na tom,aky ten nalez vlastne je.

nikol84

okej REJOCKA, napis potom, ze ako si na tom, dufam uz tam nic nebudes mat!!...no ved to, ze aj ja som cvicila pred zakrokom vtedy, ked som este o tom ani nevedela, ze to mam v sebe a necitila som bolest, tak si myslim, ze to nemoze ublizit..jedine ak by si citila nejake krce, ak by ti to nerobilo dobre...

JAJ- ty mas myóm na vajecniku?tak ked pojdes s tym na hysterokopiu, to v pohodke, to je ovela mensi zakrok ako som mala napr. ja tu laparoskopiu (mala som cystu)...ty dojdes jeden den do nemocnice, druhy den doobeda ti to spravia a ked nebudes krvacat, uz v ten den vecer ta aj pustia domov, maximalne dalsi den rano...takze max. 2noci v nemocnici...ked som ja bola v nemocnici, tak 3 baby tak boli, odtial viem...

jaj

aky je cas na zotavenie sa po operaci?
je nutna hysterokopia pri myone vajecnika?aky je cas popbytu v nemocnici a co pohlavny zivot?poradte prosim

rejocka

ahojte dievčatá,Nikol aj ja cvičím-nič ma nebolí,tak snáď nebude nič-v utorok ak mi nič do toho nepríde tak pôjdem na tú 3-mesačnú kontrolu,potom ti napíšem.Barb a tebe cysta potom sama praskla,alebo ti museli odstraňovať????pekný dníček pááá a ďakujem vám.