Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mate niekto skusenosti s pripravkom Lipoxal Extreme?

lovestry

opravujem sa, uzivala som lipoxal kedysi a potom som skusala nie bio slim ale bio c.l.a. od pharma nord, oboje nepomohlo

lovestry

RNG ty co by si mi poradil? mam obrovske chute na sladke, az zavalove, som casto unavena, obcas si zacvicim,ale kofein na mna berie opacne-tzn. zaspim z neho, neviem,ci to je nejako dolezite pri chudnuti tato info... talbetky mi robia zle na zaludok, uz predstava tabletiek ma natahuje do zvracania, nie je ina cesta doplnkov..? ja som fakt bezradna, diky moc, citala som si ten stacker 2xpl aj ten tvoj asi doplnok xtreme lean supreme, ale ja sa bojim,ze to nepomaha na mne a ze zbytocne vyhodim tak vela penazi :((( dik

lovestry

a odporucate teda ten stacker? a stacker 2 alebo stacker 2XPL ci ako to je... ked ja moc neverim tym tabletkam.. tiez som kedysi uzivala lipoxal a este nejake ine na chudnutie asi bio slim alebo take nieco a vobec som nechudla a navyse ma bolel z toho zaludok.. myslite, ze je fakt potrebne, ked si obcas zacvicim, aj uzivat nejake tabletky? mne fakt nerobia dobre na zaludok, to uz by som radsej volila nejaky napoj alebo co.. kedysi som si v CR kupovala myslim ionizujuci napoj pred sportovou aktivitou.. ale radsej by som k tomu chudnutiu fakt nieco pila ako sa davkovala liekmi.. uz len fakt, ze sa niecim davkujem, mi robi zle. prosim poradte mi, mne to tiez pridu vyhodene peniaze, nestacia nejake vitaminy? tiez mam obcas depky... dik

lucia g.

Lipoxal-extrem je velka blbost!!!a uz nikdy v zivote by som ho nechcela.bolo mi z neho kazdy den zle,vracala som...a este viac som z neho pribrala.najradsie by som ich udala ako mozu take nieco predavat!

anjelik041

kaka24 - rada by som reagovala na tvoj prispevok... ja som serlift uzivala... dokopy som vystriedala uz 7 antidepresiv... serlift by mal podla pribalovej informacie vahu skor znizovat... samotny liek samozrejme nie, ale znizovat chut do jedla... uzivas len tento jeden liek?? pokial mas depresiu, klinicku, s chudnutim to asi bude tazko... ja som mala vazne problemy, bola som aj v nemocnici... tazka depresia a anorekticko-bulimicke prejavy.... pribrala som 17 kil!! a dokotorka mi hovorila, ze aj keby som skusala neviem aku dietu tak neschudnem... jednoducho to sa nedalo ani dieta u mna, lebo som mala chorobnu chut do jedla... tak v jeden den, po pol roku uzivania som proste sla za doktorkou a prestala uziuvat lieky... lenze ja som mala dalsi velky problem - ospalost... lenze taku ze som nemohla zit, ucit sa, nic robit... denne som spala aj 15 hodin a mimo zaspala kdekolvek.... bolo to strasne, a skutocne teraz uz viem, ze lieky na depresiu su hrozna vec:( na jednej strasn epomohnu, ae na strasn edruhej... viem o com hovoim... teraz po vysadeni som uz schudla 10 kil, dokopy som pribrala 17... zevraj mi staci uz len 3 kila, ae tak tych 7 ete dam rada dole... neberiem nic, aj ked nad tymto som rozmyslala... a na vzuajomne uzivanie sa spytaj dokotrky, ae neodporucam. zbytocne zatazovat pecen a srdiecko. ae urcite sa porad s dokotorkou...

RNG

stacker euro 4 sa zda hodne bohaty na kofein, ale uvedene rastlinne extrakty ho nemaju, tj je umelo pridavany. Pridavany kofein je niekedy extrahovany roznymi chemikaliami z rastlin bohatych na kofein, inokedy syntetizovany z dimethyl urey a malonickej kyseliny.
magicmushroom.com.
Porovnajte si obsah s kompletne prirodnym Xtreme lean supreme
-odkaz odstránený-