prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
A este jedna otazka. Pancreatin od Solgaru je out of stock :( zacala som ho brat kazdy den a mam pocit ze ... Ja neviem... je mi dobre... Psychicky... Neviem ci je to tym, ale odkedy beriem 3-4 denne citim sa fajn.. Ale otazka je cim ho nahradit ked ho teraz nemaju?
RNG prosim ta aky mas nazor na glutathion ako potr.doplnok?
Zdravim RNG Na Iherb som nasla ester C ako sirup ale obsahuje okrem ineho malic acid, potassium sorbate (preservatives), sodium benzoate (preservatives), ak je to prirodne z ovocia je to neskodne ale ak su tieto veci chemicke ze je to rakovinotvorne,ako zistim ze je tov poriadku?
Cakam kedy syn 4 rocny doprace zo skolky domov kiahne, co by si nasadil na kiahne nech sa z toho syn rychlo dostane.Dakujem
Dakujem! Presne na ten 600 mg NAC som pozerala...
Budem sa opakovat, ale mam este zvysny vitamin E - 400 IU od firmy NOW 212 softgel kapsuliek z povodnych 250 a tiez selen 200 mcg od firmy now 142 Vcaps z povodnych 180 ks..
Roman 27, na znackach nezalezi ale len na mnozstve. Zelezo obvykle dostanes z potravin v dostatku aj med, co odporucam doplnit je zinok(30 az 50 mg denne
selen(200 az 600 mikrogramov denne)
jod(2 az 6 miligramov denne, v priemere)
Vitamin C 3 az 5 gramov
Vitamin E 200 az 600 IU
Vitamin D-3 2000 az 5000 IU
a vitamin K-2(MK7, 50 az 200 mikrogramov)
Pan RNG..
Napisete mi tie formy a pomer prosim Vas do mailu teda...
med...zinok...zelezo...selen...vit a...vit e... vit k
roman.duris22@gmail.com
jasne chápem neviem kolko mam v tele enzýmov vlaknin ale strava u mna nebola nejak extra zlá žeby som mal mat problemy zo žaludkom skorej bola pestrá niekedy ryby vajčika zelenina pečivo ovocie mäso-vynimočne skoro vobec a teraz bac bolesty žaludka alebo nadbruška niekde tam a naduvanie.. hlavne že ludia čo maju 175kg a chodia do Mcdonaldu su zdavý a ja čo sa snažim ako tak same problemy no nejdem o tom bájkovať takže čo by som mal objednať za prírédne doplnky na žaludočne problemy, problemy som popisoval nižžšie takže ich nebudem znova písat hovoríš že kyseliny a enzymi probiotika a mirkovlaknini no probiotika a mikrovlaknini mi prídu z swansonvit. do 15 dní aké kyseliny a enzými by som mal kúpiť? ešte niečo na ukludnenie alebo regeneraciu pripade zapalom nejake čaje atd..? inak ten citricidal može nejak uškodit na žaludok? a ešte ked napríklad nemam problem z kyselinami a budem ich uživať nemože sa nič stat alebo tých enzymov? čo by ste robil vy v mojom prípade ?
NAC je N-acetyl cysteine,dobre vodorozpustna forma aminokyseliny cysteinu.
Na Slovensku to nazyvaju aj acc=acetyl cysteine, pouzivane aj v syrupoch na odhlienenie.
Iherb ich ma napr ako vyrobok firmy dr Best,, kde mas 600 mg NAC v kapsuli spolu s trochou selenu a molybdenu, co aj tak potrebujeme.
Robo skús pozrieť spam
Uvazujem nad kupou serrapeptazy, nattokinazy a NAC... Na co si treba davat pozor? Serra asi 120 000 SPU, natto 2000 FU a Nac? Netusim.... Podla coho este vyberat?