Otázky na RNG

perla1

Zdravim ta rng, prosim ta ako moze cloveku zdvihnut sliznicnu imunitu Bovinni Hemoderivat??? Je to v pripravku Preventan a Je to pravdepodobne z kravskej krvi ale to nejake zvieracie cosi ochrani sliznicu cloveka pred chorobami nebodaj dviha imunitu? Pravdu povediac mne sa vytazky zo zvierat trochu hnusia,ale vsade sa odporuca bud Kolostrum alebo Preventan na podporu imunitu. A este sa to aj malym detom odporuca,nemoze to uskodit? dik za odpoved

kajulka6

RNG a je chaparal a monolaurin vhodny pre 4,5 rocne dieta? Su nejake kvapky ci tablety pre deti na Iherbe? Z chagy som videla nieco na Iherb ale potrebujem to pre dieta na kiahne. Dakujem

ritta12

Prepac RNG poplietla som to myslela som na kyselinu ascorbovu, nie citronovu...No pises ze pouzivas obe forme, aj ester C. V DM drogerie maju taku praskovu kyselinu ascorbovu za 2 eura,co je nic len ja som myslela ze ty nedoporucujes kys. Ascorbovu iba Ester C, ze je to lepsia forma aj v tele viac vydrzi.A kys.ascorbova ako dlho drzi v tele ci sa to rychlo vycika. Ty tie Ccka striedas? A obe formy su prirodne ci ester C je nejak chemicky vyrabany. Dakujem

RNG

Multilevel, staci si precitat pribalove listiny a vies na com si.
www.drugs.com
Ibalgin=ibuprofen
www.webmd.com
a dolgit je vlastne krem obsahujuci 5% ibuprofenu
creamlist.blogspot.com
Osobne si nemyslim ze kratkodobe pouzivanie tychto kremov trasnsdermalne moze sposobit vela problemov, ale ako sa hovori"opatrnost je matka mudrosti"

MultiLevel

Dobry vecer RNG, pisem za moju znamu zo SR, ktora si nechce vytvarat nick na tomto fore....Nedavno si natiahla sval, doktor na pohotovosti nevedel urcit, ci prsny sval alebo medzirebrovy. Jednoducho, bolest vychadzala akoby spod prsnika a tesneho okolia. Doktor jej odporucil masticku ako Flector, Ibalgin krem alebo Dolgit. Postihnute miesto, cize prsnik a okolie si natierala kremami, az jej dnes jedna sestricka z nemocnice povedala, ze si tym rozhodne nemala natierat prsnik, lebo jej to mohlo uskodit. Skutocne? Mozu mat tieto masticky nejaky vplyv na zlazy v prsniku a podobne? Dakujem :)

redka

no... vyberam tie enzymy vyberam... celkom dobre mi vychadza pancreatin od twinlab... lenze nejde o entericky pokryte kapsule :( a ten solgar stale nemaju :( este mam zasoby ale chcela som to kupit aj pre rodinu :///

RNG

ritta 12, pozor na to, kyselina askorbova a kyselina citronova nie su to iste. Kyselina askorbova a rozne askorbaty a tiez patentovane exter C su rozne formy vitaminu C.
Kyselina citronova nie je ziadny vitamin
Askorbaty co pouzivam su neutralne, tj nedrazdia zaludok a creva a zaroven mi dodavaju napr horcik, vapnik, draslik a ine