Otázky na RNG

RNG

Menma, v kazdom pripade su vsetky zazivacie problemy a s tym spojene cele zdravie zavisle od toho, kolko mas kyselin enzymov mikrovlasknin a probiotik v tele
Nedostatok cohokolvek z toho sa premietne do stoviek roznych zdravotnych problemov.
Zialbohu, lekari nemeraju tvorbu kyselin ani enzymov, takze u nich velmi nehladaj rady.
Oni hladaju len rozne nakazy alebo utvary, co sa v tele vytvoria.

RNG

Robo 274 a Roman, administratori tohoto fora nedovolia sem pisat zdroje roznych doplnkov,co povazuju za neplatenu reklamu, na to musite ist na stranky, kde to administrator dovoli. Robo, napisal som ti na tvoju uvedenu adresu.

Roman27

Dakujem za odpoved...viete mi prosim napisat aj priamo odporucania na dane produkty popr. ake formy tychto doplnkov?

menma

ďakujem rng za radu určite vyskúšam momentálne sice nemam na to nejak čas lebo ma trápia problémy z traviacim systemom

včera večer ma začalo boliet kus nad bruchom a bolelo ma aj v lavom boku bolo to veľmi nepríjemne pri vydychu ma to začalo viacej boliet pri nadýchu bolet bola miernejšia už asi 2-3 týždne som mával stolicu 2-4x do dna včera som si chcel spraviť dietu lebo som vedel že niečo neni tak ako má nič som nejedol len pil a večer to zastalo pil som čistu vodu a čaj ráno urologycký zo zazvorom a potom som mal čaj chanca piedra ktori užívam asi 3 týždeň (dnes som ho zatial nemal) ked niečo zjem citim sa plný take nafúknute brucho mávam akoby mi to pomaly travilo alebo nejak tak pričom niesom vobec prejedeny ani najedeny stači ked som si dal 2 banany kusoček burizonov a už do teraz mam brucho nafuknute akoby som zjedol 4 obedy čo to môže sposobovat? dnes som bol s tim u doktorky doktorka tiež už začina chapať že niečo zomnov fakt neni v pohode stihly mi spravit výsledky krvi na podžaludkovu žlazu vraj tam není zapal to je všetko čo k tomu povedala neviem no stihol som sa objednat na gastro ale je to až 15.1.15 zatial by som chcel skusit nejake dietky ved idu sviatky tak mam kusok času venovat sebe vyššu pozornost možem oddychovat atd.. ešte som asi pred 1 týždnom mal citricidal ten silný z hoogle ale užival som ho počas celeho dna ako ste odporučil asi 2-3 dni som to bral ja len či to nemože byt aj z toho? dalej sa chcem opýtat čo je dobre robit ked mam taketo problémy ? doktorka povedala že môžem ryžu,banany,mrkvu proste dietnejšie jedla menej tukov tak sa chcem spýtat akoby som to mal riešit/liečit/obmedzit problém z prir. doplnkamy zatial dokyal nebude gastro. vyšetrenie? každa rada poteší, a ešte nemohlo to spôsobit nejaky kamen? lebo ten chanca piedra už asi pred2 týždnami som mal pichlavu bolest v pravom boku, obličky vyšetrene zdrave. rád kupim nejake čaje doplnky, probiotika mi pridu aj z mikrovlakninamy do 15 dni, čo neviem čo ešte nejake domace potraviny neexistuju na ulavu? celkom ma to trápy, vomne sa tie problemy striedaju ako deti na kolotoč.. alebo je to jeden problém ktori všetko toto robí.. :/ niekedy sa citim fajne niekedy sotva žijem.. ach je to blbe no

RNG

Katy 350, moZno potrebujes viac ako jednu kapsulu betainu, ja teraz po viruse pouzivam 2 az 3, inac mam kvasenie v zaludku a palu.
Co sa tyka pankreatinu na travenie musis pouzivat taky co sa v zaludku rozpusti, nie tabletky co su entericky pokryte a rozpustia sa az v crevach.
Zozen si napr ten z firmy Jarrow (pancreatine plus)a pouzi s jedlom 2 kapsule