Otázky na RNG

RNG

Menna alkalizacia napr draselnou bikarbonou= Kalinat(KHCO3) podstatne zvysuje vyplavovanie kyseliny mocovej z tela. A stava s menej purinami vytvara menej kyseliny mocovej v tele.

RNG

Roman 27, velka vacsina zivin ma prichadzat s jedla, doplnuje sa len to, co bezne v jedle nenajdes v podla novsich vedomosti v dostatrocnej kvantite. To je najma
jod(2-6 mg)
selen(200 az 600 mikrogramov)
zinok(30 az 50 mg)
Vitamin C9 (3 az 5 gramov)
Vitamin E (400 IU)
Vitamin D-3(2000 az 5000 IU)
vitamin K-2( 50 az 200 mikrogramov MK7)
Mikrovlakniny (zmes az 15 gramov denne)
Probiotika (nasadzat obcas,pravidelne, najma po hnacke a pouziti atb)

RNG

Kajulka 6, lieky na virusy maju [riovela skodlivyc postrannuycy ucinkov, preto ich lekari pred[pisuju len zriedkavo. Ale antiviralne potravinove doplnky podla definicie nesmu byt nijak skodlive takze ivch moze bez obav pouzit kazdy.
Samozrejme pri silnom viraslnom utoku nenecham dieta sa trapit a pomozem mu co najskor virusy porazit, co uz davkou colostra ,extraktu z olivovych listov, monolaurinu Chagy, chaparalu alebo velkymi davkami neutralneho vitaminu C, alebo kombinaciou vsetkych uvedenych
Je obrovsky rozdiel v priebehu viralnej choroby, ked nic nespravis alebo sa branis "zubami nechtami "
Vyhnes sa tak velkej vacsine poskodenia tela.

RNG

Katy 350, na stravenie zeleninovych a strukovinovych cuklrov treba enzym alpha galactosidaze, v davke aspon 1000 GaIU , najdes ho napr v produkte firmy Jarrow pod menom Pancreatine plus.

menma

zdravím dik za radu, dnes mi prišli výsledky krvi a mam zvýšenu kys. močovú ktoru som mal zvýšenu aj minulý rok tabulky na pruiny mam snažim sa držat tu dietu stále čo je dobre na vylučovanie kys. močovej?

Roman27

Zdravim Vas pan RNG
mozete mi prosim poradit ze ked chcem suplementovat betakaroten.. vitamin e, selen...zinok...zelezo ...med...vitamin k.....ake formy, mnozstva a v akom pomere..a mozem vsetko naraz?

ritta12

Ahoj Rng a tie klinceky nie su take silne antibakterialne a protivirusove? Co je konkurencia k nim- oregano alebo GSE ci olivovy extrakt, lebo toto su hlavne doplnky co radis. dakujem