Otázky na RNG

perla1

Dakujem RNG, menovane veci som brala kasel presiel,ani teplotu nemam, ale uz vyse tyzdna ma pobolieva hrdlo,este nikdy ma tak dlho nebolelo. Co odporucas na bolave hrdlo a uz ide o bakteriu ked ma boli vyse tyzdna? Dakujem

Nickname81

pred mesiacom mi robili testy a mal som 5.2 tak hadam nič vazne:) tak bolo to poobede a zjedol som od rana celu desiatu

RNG

Nuz je to dost vysoko, najma pre zdraveho mladeho cloveka,
u mna by ma to neprekvapilo, skor by som bol prekvapeny tak pre mna nizkou hladinou, kedze ako cukrovkar DM-2 mam skor hladinu nad 10, nez pod.

Nickname81

je normalne ak som mal po zjedeni grahomveho rozku(bola ta sunka paprika) asi cukor 7.5? dakujem lebo ma to znepokojilo:)

RNG

Dendo, zanesena pece sa lieci odmorovanim tj zvysenim toku zlci a zaroven branim mikrovlaknin, aby tu zamorenu zlc vyniesli z tela. Pozri cez google.sk na temu pecen pod mojim nickom. Tam mas spomenuty protokol dr Berksona na ten ucel aj na ucel regeneracie pecene.

RNG

Perla mohol to byt na zaciatku virus ale teraz po case su to iste mikroby co ziju z hlienov, co dostanes po zah.ieneni ako sekundarnu infekciu.
Na to su ucinne NAC serrapaptaza a najma oreganovy olej. Inac tie infekcie a podobne mozes mat este stale aktivne v prinosnych dutinach, odkial sa s hlienami dostavaju dole na mandle, hrdlo do priedusiek aj pluc.
A na to odporucam kvapky roztoku citricidalu do nosa, 3 krat denne, v leze s hlavou zaklonenou co najviac dozadu.
Dnes v case, ked je tolko ludi choryc mozes v davoch ludi dostat aj kazdy den kvapockovu infekciu, takze ja osobne beriem menovane dost casto.

perla1

RNG dakujem za odpoved, este sa spytam co mam uzivat ked ma uz tyzden trapi suchy drazdivy kasel, v noci sa idem vykaslat z pluc, stery mam negativne aj RTG pluc ok,crp 8 proste bakteria v tom neni,alergie nemam ale VIRUS. Doktor mi predpisal kodein a zodac a ibalgin za zastavenie kasla. Ja by som skusila radsej nieco prirodne. Je nieco co zastavi kasel a nechapem preco kaslem ked virus uz ma asi telo pod kontrolou,kedze uz nemam ani teploty ani sa necitim unavena ako na zaciatku choroby,len ma dusi. Ci mi to narusilo nejake receptory na plucach alebo prieduskach alebo co to je,lebo teda takto ma nedusilo roky.Je nieco ako citricidal,olivovy list a oregano na moj problem vhodne? Lebo to uzivam ale ziadne zlepsenie,tak asi nieco ine keby si poradil. Daaaaaaaaaaaakujem

RNG

Praskovu D-manosu najdes napr cez iherb.com ako vyrobok firmy NOW v 85 a 170 gramovom baleni.
Mozes brat aj kapsule, ale tie su na vahu drahsie. Davka je ta ista, 2 gramy kazde 3 hodiny.

RNG

Na splachnutie mnohych mikrobov, co sa nalepia na sliznice urinarneho traktu treba brat aspon 3 dni po sebe 2 gramy D-manozy kazde 3 hodiny, vcitane noci.
Odporucam zaroven aj berberine, 2 x 1 gram.