Otázky na RNG

RNG

Lokes, candida sa odstranuje pomaly, len ked nemas bezsacharidovu dietu a nepouzivas vacsie davky kokosoveho, oreganoveho oleja a tiez rozatoku citricidalu, kazdodenne.
Nespominas ziadnu zmes mikrovlaknin a bez nej sa malicka davka, 50-100 mg probiotik nemoze rychle rozmnozit az na 1 kg, co vytlaci candidu z criev pomerne rychlo.
Candioda produkuje toxiny, vcitane zapalovych, neurotoxickych aj karcinogennych. Takze je dobre sa jej zbavit co najrychlejsie a nie len polovicato.

redka

Super som rada ze ti ten candex pomohol... Akurat som sa ta chcela pytat ako ti zabral... Ja akurat skusam brat Dcko 10 000 IU + MK7 denne tak uvidim co to spravi ;) nieco citim, ale zacala som paralelne uzivat aj NAC, tak neviem co mi tie nove pocity sposobuje.. Uvidime ;)

Lokes

Zdravim....takze moje nove skusenosti. Problemy s kandidou ustupuju. Pouzívam hlavne HO probitika 3x pred spanim s Candex-om 2x. Jazyk mam rano uz menej biely, len tak trosku v strede, flaky z ruk zmizli, nohy menej palia(myslel som, ze mam zacinajucu reumu ako 28-rocny), ale to tie toxiny z candidy. No urcite ju mam este v crevach premnozene, niekto sa jej na forach zbavuje aj 1-2roky, citricidal pijem 2x-3x do tyzdna, urcite si plni v tele svoju funkciu, ale mne hlavne candex pomaha.
Vsetko berem asi 2 mesiace, a planujem aspon este 4 mesiace, aspon pol roka. Najviac mi pomohol asi candex, silny enzym. Na zmiernenie psychiky mi dost uz v setembri pomohol draslik a tiez rybi olej.

Dam si aj sem tam rozok, kolac v nedelu, ale myslim,ten candex to drzi na uzde. Bez candexu sa mi flaky po sladkom vyhodili hned, teraz vôbec.(viem ze najlepsie je to sladke nejest aspon 2 mesiace)

Od sladkého mi dost pomaha spirulina(rano skoro cela polievkova lyzica, asi 5g).
Velmi pokrok evidujem v psychickej oblasti...a teraz sa drzte, pomaha mi tolko ospevovany vitamin D. Ale ziadnych 400IU, ani 1000IU, ani podobne smiesne hodnoty. Rano aj mam 2 polievkove lyzice rybieho oleja, ale D-cko beriem este navyse samostatne.
Beriem ho 3 tyzden a zacal posobit az ked som zdvihol davku z 2x 1000IU rano + 2x 1000IU poobede = 4000IU denne, na 4x 1000IU + 4x 1000IU poobede = 8000IU denne.
Posobit zacal tak, ze cez si vôbec nemusim dat cez den 5htp + L-tryptophan, ani pred spanim ziadny melatonin, ani L-theanine(po ktorom je celkom slusny, tvrdy spanok, podla mna lepsi ako po melatonine) a ktory som bral pred spanim(L-theanine) cely posledny mesiac. Je pravda, ze dost pri tom spravi aj to, ze v praci som sa nastavil na mensie stresy, ale po novom roku to zacne znova, takze napisem, ci ma to este stale drzi nad vodou aj popri tych stresoch.
Ale urcite viem povedat, ze vyssie hladiny D hormonu urcite zlepsuju psyhicku pohodu a spanok(mne urcite). Ziadnych trápnych 2000IU denne, a hlavne cez zimu(ked su depky) nestaci, nech trepu na nete lekari co chcu, kazdy si to musi odskusat sam!
Pekne Vianoce pomaly, RNG drz sa a rad ludom dalej!

RNG

Orol, zialbohu nepoznam nic, co by nahradilo priamo citricidal, tj quartenialne zluceniny v nom.
Je hromada antimikrobialnych ale presne na co su ti povedat neviem. Oregano je na plesne a kvasne kultury, podobne je aj berberine, ktory je ciastocne aj antiviralny a protirakovinny, extrakt z olivovych listov je tiez antimikrobialny a odporucam ho najma na mykoplazmy, hoci mierne ucinkuje aj na mnohe ine mikroby, vcitane virusov.
ATD. Ale priamo nahradit pravy ctricidal neviem zatial.

RNG

Menna, napr zeleny bezkofeinovy caj ukludnuje, ale kedze ma rozne zlozenia, odporucam radsej vytazok z neho, L-theanine, 2 x 400 mg. To je ako vypit az 6 salok zeleneho caju.

menma

hej hej potom mi to došlo že ty mantáci chcú zaplatiť colne.. no nič tak mam to na pošte ale pojdem si poto no..

ked už som tu chcem sa spýtať rng aký čaj by si mi odporučil na psychiku na celkove zlepšenie psychiky ak niečo také je na uvolnenie a dobrý spanok existuje niečo také? rád by som si to objednal pretože viem že moje problémy su aj psychicke niekedy mam fakt take úzkosty že si nahováram že mam take tažke choroby že až... pričom mam vyšetrenia.. napriklad mam stale dojem že mam cukrovku lebo sa mi pomali hoja rany ale cukor som mal 4,49 robeni asi pred 3 týždnami.. a stale tomu nechem moc veriť takže si chcem pomôcť aj takto ďakujem

menma

zdravim rng dnes mi prišiel balík zo swanson platil som cez internet cez 100+ $ a teraz mi to prišlo a chcu pomne dalších 30+ € akože prečo? všetko vratane dopravy som platil na internete a teraz pride poštarka a že balik z ameriky a zaplatit mam 32€ alebo nejak tak čo to ma znamenat ? nechcu ma nejak ofajčit ? ja to platit nebudem