Otázky na RNG

menma

zdravim rng dnes mi prišiel balík zo swanson platil som cez internet cez 100+ $ a teraz mi to prišlo a chcu pomne dalších 30+ € akože prečo? všetko vratane dopravy som platil na internete a teraz pride poštarka a že balik z ameriky a zaplatit mam 32€ alebo nejak tak čo to ma znamenat ? nechcu ma nejak ofajčit ? ja to platit nebudem

orol

Ahoj, ktora rastlina, dopnok, vytazok ma podobne, ci rovnake zluceniny a ucinkom sa priblizuje, rovna citricidalu? Je to aj berberine? Vdaka.

RNG

Katy, zaludocne kvasenie moze prebiehat len pri nedostatku kyselin tj neberies dost betainu HCl s pepsinom.
Niektore zeleninove a strukovinove cukry naduvaju kazdeho, lebo ich nevieme stravit ale mnohe probiotika v crevach ich stravit vedia a pri tom produkuju hromadu plynov. Pomoc je enzym alpha galactosidase, ktory najdes napr vo vyrobku firmy Jarrow, pod menom Pancreatine plus. kde za tym plus je slusna davka alpha galactosdidazy.
Zialbohu nas pancreatin ani kravsky ako doplnok tento enzym neobsahuju, ved aj kravy stale naduva.
Alpha galactosdidase sa laboratorne vyraba z niektorych rozkladnych mikrobov a povodne bol zavedeny pod meno Beano proti naduvaniu zo strukovin.

katy350

RNG prosim ta co mi moze byt? cim viac sa snazim zdravo stravovat, tym horsie to tusim je. zduva ma zelenina, zduva ma vitamin B, zduva ma mikrovlaknina, zduva ma pseno, ovos, raz, pohanka.. proste vsetko. vylucila som psenicu a mlieko kvoli alergii, ale zda sa mi ze som alergicka uplne na vsetko, lebo moje naduvanie je kazdym dnom horsie, naduva ma uz tusim aj z vody ale to tak, ze nemozem ist ani do spolocnosti.. je to velmi neprijemne, uz ma vsetko boli.. citim sa hrozne. samozrejme ze uzivam vsetky doplnky vratane betainu aj pankreatinu a vsetky vitaminy, zo zinku mi je zle, vypadavaju mi vlasy aj nadalej, stiepia sa mi nechty este viac ako predtym... na jazyku sa mi spravil vyrastok, podlhovasty, rastie kazdym dnom a na konci je biely.. boze co to je, vobec neviem co sa so mnou deje.. cim viac sa snazim zdravo zit, tym horsie to je.. tusim sa vratim spat k svojmu staremu stravovaniu, bolo to menej narocne na cas aj peniaze a efekt podobny.. :((((

RNG

Nuz wobenzyme N je ovela silnejsi, ako povodny wobenzyme, pozri napr na ucunok v 3 tabletach je 56 000 USP pancreatinu.
wobenzymps.net Na porovnanie s tym je napr Pancreatin, entericky pokryty z firmy Solgar obsahuje 75 000 USP proteazy v kazdej tablete.
Pancreatin (4x USP)
(†concentrated from 3000 mg regular strength pancreatin)
Protease 75,000 USP Units
Amylase 75,000 USP Units
Lipase 15,000 USP Units
A to za zlomok ceny Wobenzymu
Toho bromelainu a papainu je tam len ukazkovo a trypsin a chymotrypsin su len zlozky proteazy.

ixo

Este Raz dakujem velmi pekne za cas a odpovede. Vsetko sa mi podarilo zohnat az na ten Pancreatin, ako som uz pisal nemaju ho skladom ani ten chlapik na bazare ho nema. Kupil som zatial Wobenzym pokym nezozeniem Solgar.

Serapeptazu som zohnal len 400000 UI :-)

redka

Ixo ten pancreatin mali na iherbe.. Tam som kupovala ja ale je tam momentalne vypredany... Ale nasla som aj na bazar. sk inzerat od nejakeho pana ale je pekne predrazeny... Ale skus ho aj tak zohnat.. Beriem 4 denne a celkovo mam taky lepsi pocit fyzicky i psychicky.... Beriem nepravidelne aj ine doplnky ale ten pancreatin sa snazim kazdy den... Prvy nalacno pred prvym jedlom a pak este 3 aspon pol hodky pred jedlom... Nasla som ho aj na anglickych strankach ale polovicne balenie a tiez ovela predrazene oproti iherb

RNG

Inac porazky a infarkty su zo zapchatych ciev, ci uz tukovymi nanosmi alebo krvnymi zrazeninami=tromby. Serrapaptaza riedi krv a ropzbija krvne zrazeniny(davka az 3 x 120 000 IU) a odporucam kazdemu brat aspon raz tyzdenne polievkovu lyzicu kopcom cisteho lecitinu na cistenie ciev od tukovych a tukovobioelkovinnych(cholesteroly) nanosov.
Firma Vemica ma aj lacne lecitiny, praskove alebo granulaty. Tekuty je menej ucinny na cistenie ciev.

RNG

Ixo, bodaj by mne stacilo pouzivat len tak malicko doplnkov!
Citricidal professional najdes na domacom Hoogle, ostatne hladaj na swansonvitamins.com alebo na iherb.com
Inac psylium inulin a ovsennu vlakninu ma aj domaca Vemica.
Oreganovy olej od[porucam entericky pokryte kapsule, ktore nepalia v zaludku a rozpustia sa az v crevach. Firma NOW foods ma napr dobry vyrobok, kde mas v 180 mg kapsuliach zarucene 100 mg carvacrolu, co je ucinna latka v oreganovom oleji.