Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

Oficialne uvadzane minimum D-3 vitaminu v krvi(z roku 1948) je 30 ng/ml
Dnes odporucaju mnohi lekari tohoto vitaminu/hormonu doplnovat na hladinu 65 az 85 ng/ml. Zlepsuje to imunitu, rozne hormonalne hladiny je to protidepresne, protirakovinne a plno ineho.

RNG

Menna, ked mas citlivy zaludok, tak sa snaz nebrat vsetko naraz, ale rozdel si to do viacerych davok.
Najma nezabudaj dat aspon 3 hodiny pauzu medzi antimikrobialnymi(citricidal berberine, oreganovy olej) a probiotikami

redka

Katy precitaj si co sposobuje nedostatok Dcka... Ja ho mam o polovicu menej ako je minimalna hodnota... Minimum je 75, ja som mala 45...

menma

RNG prosím napíšte mi na môj e-mail marek84lm@azet.sk potrebujem sa vás ešte niečo spýtat a nechcem to rozoberať tunak na online forum ďakujem kludne mi možete odpísat aj na predošle otázky tam

menma

Zdravím RNG tak mi prišli tie doplnky

a dnes volala doktorka že mam hranične hodnoti v krvi na plucne chlamidie alebo nejak tak,tak pôjdem znova na krv, ale celkom to aj sedí tieto chlamidie čítal som že može to spôsobovať bolesti klbov alebo kostí čo aj sedí taktiež problémy tam dole to tiež sedí mam zapal na žaludi už asi 3 mesiace.. bolesti chrbta su tam tiež takže možno je to aj to no neviem chcem sa spýtat ako mam teraz užívať tie doplnky ?
mam toho vela pomaly ani neviem na čo všetko je

serrapeptase 120.000 SPUs
D-Mannose 700mg
probiotic 30 bilion CFU,s
N:acetyl-cysteine 600mg
pumpkin seed oil 1000mg
Acidophilus a apple pectin
mam aj citricidal ten silný
berberine 400mg
oreganový olej

ako nemam v plane to brat všetko ak neni treba ale chcem sa spýtat môže niečo z toho uškodiť hocijakým spôsobom na žalúdok? myslim celkovo na pankreas,žlčnik žaludok... nemože niečo z toho poškodit niečo ? lebo mam teraz asi mesiac nejake problemy zo žaludkom tak ak niečo z toho neprospieva žaludku vysadim to

tak a teraz to čo som chcel ako to mam dávkovat ?

katy350

Vitamin D je aj na psychiku??? to som nevedela.. ja mam od Swansonu D3 5000 IU, to je dobre??? a naco teda vlastne? myslela som ze na pamat a kosti...

RNG

redbatica, vyssie davky vitaminu D-3 sa prejavia naplno az ked sa pecen tym vitaminom plne nalozi, co moze trvat 2-3 mesiace pri takej davke