Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

Na srdce treba brat hodne vitaminu C a L-lysin, lebo to ti tvori nosnu konstrukci=kolagenove vlakna.
Cholesteroly sa daju upravit redyeast rice/monascus purpureus, 2 x 1 gram alebo/a branim Policosanolu, 40 mg denne.
Candidy ma v crevach kazdy, otazka len kolko. Ked ich podporujes jedenim vela cukrov a probiotika si nenasadzujes a nepodporujes branim mikrovlaknin, tak sa ti candidy a ine skodlive mikroby premnozia a skodia. Najma druh candida albicans, ktorej vylucky su jedovate, zapalotvorne a dokonca karcinogeny a neurotoxiny.

RNG

Chanca piedra moze pomoct aj na zlcove kamene, tak isto aj rozne ine, co riedia zlc, ako sylimarin, cierna redkovka/black radish, vytazok z pupavovych korenov(taxacum) a vytazok z articoku/cynarin.

Rebel

Dobrý večer, som po operácii osteochondromu na panvovej lopatke, RNG chcem sa informovať ako zamedziť ďalšej recidíve ochorenia. Čo spôsobuje vznik takého ochorenia.
Ďakujem

katy350

tak som bola na vysetreni. zvyseny bilirubin podla doktora nevadi, nizky tlak, nevadi, jedna srdcova chlopna sa dobre neuzatvara, nevadi, zlcnikovy kamen, to je v poriadku, biely jazyk, to moze byt hocico, ale to nevadi. pri otazke, ci mi moze urobit test na kandidu ma vysmial, a to doslova, vraj kandidu ma kazdy a on v tom nevidi zmysel aby mi to vysetroval. ked som mu povedala, ze ja v tom teda zmysel vidim lebo mam vela symptomov a kandidu mat nechcem, tak mi povedal uplne surovo do oci ze tak nech si to vysetrit dam, ale nie u neho. tak videla som pred sebou diabla v bielom plasti.. len sa mi to potvrdilo, co uz davno viem.. mam fobiu z doktorov, mala som sto chuti vybehnut z jeho ordinacie a vykricat to do sveta...
kto nam ale pomoze? na koho sa obratit, ked si nevieme pomoct sami??
RNG prepac ze ta zase otravujem, ale momentalne si ty jediny moj zdroj, ktoremu doverujem. prosim ak si najdes cas, skus mi odpovedat na par otazok.
zlcnikovy kamen- staci pit caj chanca piedra a ten ho rozpusti alebo co mam este robit?
srdcova chlopna. co s tym ked sa neuzatvara?
vysoky cholesterol, ako ho znizit
no a na test na parazity som sa ho potom uz samozrejme ani netrufala opytat, lebo to by ma vysmial este viac. ako zistim ci ich mam? existuje nieco protiparazitarne volne dostupne? to od dr.clark mi nepomohlo.
neviem kde najst pricinu mojich problemov, mam 48 kg pri vyske 170, rozne potravinove alergie ale ani to uz neviem ze ktore lebo food detective test mi naposledy neukazal ziadne. problemy ale ostali. velmi ti dakujem za kazdu radu, inak uz neviem na koho sa obratit.

katy350

tak som bola na vysetreni. zvyseny bilirubin podla doktora nevadi, nizky tlak, nevadi, jedna srdcova chlopna sa dobre neuzatvara, nevadi, zlcnikovy kamen, to je v poriadku, biely jazyk, to moze byt hocico, ale to nevadi. pri otazke, ci mi moze urobit test na kandidu ma vysmial, a to doslova, vraj kandidu ma kazdy a on v tom nevidi zmysel aby mi to vysetroval. ked som mu povedala, ze ja v tom teda zmysel vidim lebo mam vela symptomov a kandidu mat nechcem, tak mi povedal uplne surovo do oci ze tak nech si to vysetrit dam, ale nie u neho. tak videla som pred sebou diabla v bielom plasti.. len sa mi to potvrdilo, co uz davno viem.. mam fobiu z doktorov, mala som sto chuti vybehnut z jeho ordinacie a vykricat to do sveta...
kto nam ale pomoze? na koho sa obratit, ked si nevieme pomoct sami??
RNG prepac ze ta zase otravujem, ale momentalne si ty jediny moj zdroj, ktoremu doverujem. prosim ak si najdes cas, skus mi odpovedat na par otazok.
zlcnikovy kamen- staci pit caj chanca piedra a ten ho rozpusti alebo co mam este robit?
srdcova chlopna. co s tym ked sa neuzatvara?
vysoky cholesterol, ako ho znizit
no a na test na parazity som sa ho potom uz samozrejme ani netrufala opytat, lebo to by ma vysmial este viac. ako zistim ci ich mam? existuje nieco protiparazitarne volne dostupne? to od dr.clark mi nepomohlo.
neviem kde najst pricinu mojich problemov, mam 48 kg pri vyske 170, rozne potravinove alergie ale ani to uz neviem ze ktore lebo food detective test mi naposledy neukazal ziadne. problemy ale ostali. velmi ti dakujem za kazdu radu, inak uz neviem na koho sa obratit.

RNG

Ritqa, ppm su miligramy na liter a ucinnost nie je zavisla velmi od miligramov ale skor od velkosti castic. Najucinnejsie ale kratkozivotne v tele su iony, nenej ucinne ale prenikajuce cez telo su castice pod 2 nanometre a najmenej ucinne su vacsie castice, najma viditelne, co pracuju prakticky len v crevach a aj to dost slabo. Viac pozri cez google.sk pod mojim nickom a temou koloidne striebro

ritta12

Ahoj RNG ak si chcem kupit koloidne striebro mam vyberat tie vyssie alebo nizsie koncentracie. Chcem to aj ustne brat a zvonku striekat.Ty si niekde pisal ale nemozem to najst ktore ppm treba kupovat. Ktore mam kupit?
10ppm
25ppm
40ppm
Dakujem

RNG

Katy, slabost moze byt zo zleho travenia a absorbcie, tiez do toho mozu prispeivat aj hormonalne problemy rozneho druhu, najma nizka funkcia stitnej a nadladvinovej (zlazy. Mikrobialne to mozu byt L-fimy, borelioza, chlamidie pneumonie a rozne mykoplazmy, tiez candida v crevach alebo plesne v tele.
A nejak by sa to malo dat zistit, o co ide.
Mozu to byt aj parazity

katy350

RNG prosim co mam este robit povedz.. alergie snad na vsetko.. neviem uz co mam jest, asi mi ostava len cistu vodu pit... pisal si tu ze to je zo zamorenia,, uz vyse roka si cistim organizmus.. uzivala som snad vsetko co si tu kedy odporucil.. co mam boze este robit aby som bola konecne zdrava? nielenze mam alergie ale sa aj velmi zle citim, som stale unavena a bez energie, mam zlu plet, uplne biely jazyk, padaju mi vlasy..

PF2014

Redka, bol som v Alpha medical, majú tam veľmi dobré ceny vyšetrení, bol som tam teraz po druhýkrát. A nemusel som ísť vôbec za obvodným lekárom, oni mali sami odberovú miestnosť a tam mi odobrali krv, len sa vypísala žiadanka, na krv som išiel okolo 8:00 a po výsledky som išiel okolo 12:30.