prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Je mi jasne Rng ze kombinacia Kodein a Antihistaminikum zastavia kasel ale to chcem,kedze na zaciatku choroby to potrebujem aby sa syn aspon vyspal ale potom mu davam po cca 3 dnoch uz sirup na vykasliavanie,ALE ci je nejaky prirodny prostriedok na zastavenie kasla,nieco tak silne ako kodein a antihistaminikum, existuje nieco? Dik
RNG a oreganovy olej je skor dobry na virusy ci bakterie? A Citricidal skor na bakterie,ci aj virus zabije.
A Quercetin je protizapalovy,je vhodne ho brat aby som predisla opakovanym chorobam dychacich ciest? Ale je to najma na vzdusne alergeny alebo chrani sliznice aj pred virusmy a bakteriami? Dakujem za odpoved
MMS nje je potravinovy doplnok, ale chemikalia, vyborny oxidator, co oxidaciou nici rozne mikroby,parazity aj rakovinne bunky.Ale je to chemia a oxidaciou skodi aj druhym bunkam, hoci je to pomerne znesitelne kratkodobo, lebo telo sa z toho vie regenerovat, mikroby a rakovinne bunky ale nie. Osobne odporucam na virusy kratkodobo vysoke davky vitaminu C, tj 1 az 1.5 gramu esteru CDkazdu hodinu po dobu 2-3 dni pri viralnom utoku, dalsie su chaparal,2 x 1 gram pri viralnom utoku, tiez max 1 tyzden, ale napr masivne davky colostra, 2 x 10 gramov praskoveho a tiez monolaurinu, 2 x 5 gramov mozes pouzivat neobmedzene dlho. Tak isto chagu, 7 az 10 gramov denne.
Betulin z brezovej kory som vyrobil 2 x, ale od vtedy skor pouzivam chagu, co obsahuje tiez betulinicku kyselinu, to je mi pohodlnnejsie.
Menna, tvoj problem je hlavne ze nemas dost kyselin a pre to mas paly a zapaly zaludka, a nejes dost vlaknin, co by tu zlc do seba nasiakli a vyniesli spravnym smerom von.
Dakujem RNG...
S tymi virusmi...to co si napisal je v porovnani s MMS ake ucinne na boj proti vyrusom? Co je prosim Ta z prirodneho take najsilnejsie a sirokospektralne na virusy? Ten betulin so si davnejsie riesil? Ono viem ze co sa tyka virusov tak na prvom mieste by mala byt imunita posilnena...ocistami...doplnenim potrebneho...vycistenim emocneho stresu...ale potrebujem aj daky 'samopal' zvonka na rozne patogeny...
No vredy mi na endoskopii nenašla ale našla mi zapal v žaludku.. ktori asi mam aj teraz..
inak asi pred 3 dnami som si dal čaj rumanček kamilkovi a odvtedy ma asi 4x dost silno zabolelo v pravom boku čital som že to podporuje žlčník tak ma napadlo či to nemože byt niečo z tim.. lebo aj v januari mi našli žlč v žaludku vracia sa mi do žaludka a kôli tomu mam možno žltu a zelenu stolicu lebo je v nej žlč, čo mam robiť keď sa mi žlč vracia do žaludku?? neda sa to nejak zase dat doporiadku??
Chronicke menuju lekari to, co nevedia vyliecit. Ale hep C sa da vyliecit protokolom dr Berksona plus roznymi doplnkami zvysujucimi viralnu imunitu. Odporucam najma colostrum(15 gramov), chaparal(2 x 1 gram) a monolaurin( 2 x 5 gramov).
Zdravim pan RNG
Chcem sa spitat na chronicku hepatitidu C sposobenu aj hepatickym virusom co odporucate prosim Vas? Zatial detoxikujem organizmus ocistou pecene...ale daco na ten vírus ucinneho co je?
Ďakujem za Váš čas
Zdravim pan RNG
Chcem sa spitat na chronicku hepatitidu C sposobenu aj hepatickym virusom co odporucate prosim Vas? Zatial detoxikujem organizmus ocistou pecene...ale daco na ten vírus ucinneho co je?
Ďakujem za Váš čas
Zdravim pan RNG
Ďakujem za Váš čas