prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG prosim ta co by si nasadil pri LARYNGITIDE u dietata? Ide o vírusove ochorenie (uvádzajú sa vírusy parainfluenzy, influenzy, RS-virus a iné)
Syn ma suchy strasny kasel....
Co je na to lepsie Citricidal alebo oregano alebo co dalsie a ako tomu predchadzat, je nieco co je vhodne na ochranu sliznic pred virusmi? Syn berie betaglukany,aj multivitamin a kopu inych prirodnych doplnov ale aj tak je opakovane hory.
A na streptokoka a stafylokoka je co najvhodnejsie?
DAKUJEM
Numbius, zlty povlak na jazyku znamena plesne a kvasne kultury v tele, tj najma v crevach. Zrejme tvoj problem nie je len zvonka, ale aj zvnutra. Odoporucam proticandidovu dietu a nasadit si kvalitne probiotika, a zivit ich mikrovlakninami. Snad ti pomoze aj precistit si telo silnymi enterickymi enzymami a Candexom. Viac pozri cez google.sk pod rng, candida.
Candidy a plesne si vypestujeme v tele sami jedenim privela cukrov a vyrobkov z jemnych bielych muk a hodne vplyvu na to ma aj pouzivanie antibiotik co potlacia probiotika v crevach a tym umoznia roznym mikrobom, na ktore nie su ucinne sa premnozit.
ahoj rng, tak pisem ti opat s rovnakym problemom, ktory pretrvava, mam problem s pokozkou ktora sa uz vyse mesiaca "vyhadzuje", okolie nosa, ust, brady a najnovsie aj cela, najprv to zacina cervenymi flakmi, ktore svrbia neskor to prejde do stadia ako keby chrastovito-mierne mokvajuca vyrazka, no neviem to opisat ako keby zhluk koze scervenanej ktora svrbi, skusal som nato kokosak+citricidal a cukor prvykrat to preslo ale vratilo sa to...
-spomeniem ze mam aj zlty povlak na jazyku
-zacal som pit 3x denne zihlavovy caj
-moze byt moj problem s pecenou popr. zlcnikom ? co by si mi poradil ? dakujem za odpoved
dakujem, vyskusam :-)
Nuz zahlienenie, ako obrana tela proti alergenov vo vzduchy sa da zmiernit branim quercitinu, 3 x 500 mg , najma v case plesni a pelu, ale moze to byt aj reakcia na prach a roztoce.
Prach a roztoce treba odstranit hepa vysavacmi a menenim podusiek a pranim pradla v horucej vode. Ak sa tio do hlienov chytias rozne nakazy, co vedia v hlienoch a z hlienov zit, odporucam odhlienovace ako NAC a serrapaptazu, ale najma oreganovy olej v kapsuliach, enterickych, ako ma firma NOW.
Na ine nakazy je dobre si kvapkat roztok citricidalu do nosa, lebo z kvapockovych infekcii(davy) sa moze v prinosnych dutinach udrzat nakaza aj mesiace dlho.
sykorka1316, ja sa zaoberam s doplnkami pre zdravie, nie kulturistiku. Kulturistika vybuduje extra zbytocne svalstvo, co potrebuje extra vyzivu a taK doslova predcasne zoderie rozne organy v tele, co maju len urcitu zivotnost a vykon.
Co sa tyka tohpo "prirodneho neskodneho" v prirode su aj hadie jedy aj ortut atd...
ahoj rng, chcela by som sa s tebou poradit... mam problemy s tvorbou hlienu v nosnych dutinach...
skusim zacat poporiadku, teda aspon odkial si myslim, ze by som zacat mala... vzdy som bola hakliva na suche ovzdusie (sucasny byt) a dom, v ktorom som vyrastala neustale bojoval s plesnami, cize opak sucheho(tam som mavala bezne vyssiu tvorbu vodnateho hlienu)... ked som sa odstahovala do sucheho bytu, tak aj to bol do velkej miery problem nez som si zvykla...
potom som bola 2x tehotna, pri prvom tehotenstve som to tusim ani nemala nejake extremnejsie, ale pri druhom som fakt riadne trpela tzv tehotenskou nadchou... nedokazala som bez kvapiek do nosa prezit ani den... samozrejme som si uvedomovala, ze to nie je ok a hned po porode som s tym zacala bojovat, chvilu bolo dobre, chvilu horsie, ked prisla choroba zase som bez kvapiek zit nevedela... lenze uz to byvalo take, ze som sa v noci budila na to, ze neviem dychat a bez kvapiek nezaspim aj bez choroby... katastrofa... no nasadila som morsku vodu a zabojovala s tym... naozaj to pomohlo, predtym to bolo ako na horskej drahe, chvilu lepsie, chvilu horsie... momentalne som uz 2 roky po druhom porode a zhruba pred dvoma mesiacmi sa mi podarilo nad tou mojou bud chronickou nadchou, alebo zavislostou na kvapkach zvitazit...
ja teda netusim, ci to co som vyssie popisala ma suvislost s tym aky problem mam teraz, ale povazovala som za vhodne to napisat, moze to dotvorit nejaky obraz...
no a teraz mam takyto problem, mam zvysenu tvorbu hlienov, ale nie vodnaty hlien, aky je podla toho, co som sa docitala prirodzeny, ale vyslovene husty nazelenaly hlien... nemam ho ale celodenne, no iba v noci sa mi vytvori, teda vtedy sa minimalne nahromadi a rano sa budim zase s tym, ze sa mi neda dychat, kvapky ani morsku sol nepotrebujem, staci, ze chvilu sedim, resp. moja hlava nelezi na vankusi a hlieny stecu a vsetky v priebehu prvych minut az hodiny rano vysmrkam, ale ze riadne mnozstvo (keby to mam laicky popisat, tak to je tak pol hrste az hrst, neviem ako inak to mnozstvo popisat :-D ), dalej ma to cely den netrapi, resp. minimalne, lebo s dychanim mi moje smrkanie nerobi sarapatu...
netusim, ci to moze suvisiet s mojimi predoslymi problemami, alebo to moze byt nejaka alergia, neviem ci mam ist s tym na orl, alebo na alergologiu, alebo ked ma to inak netrapi, tak to nechat tak? zijem stale v tom istom relativne suchom byte... realne je mozne, ze mam nejaku alergiu (lebo sa mi to zacalo vyskytovat teraz na jar) a popri predoslych problemoch som nebola schopna ju zaregistrovat... aky je tvoj nazor? lebo mna desi ta hustota a sfarbenie hlienu, inak by som nemala potrebu to riesit, ale nepokladam taky hlien za normalny...
jaj a aby som dodala, mliecne vyrobky takmer absolutne nejem, ak nahodou tak raz za tyzden, ci dva, takze zahlienenie z mliecnych vyrobkov to nemoze byt.
dakujem
Zdravim pan Rng co hovoris na uzivanie protostrolu? Vsade citam same chvaly vsetko na prirodnej baze a bez neziaducich ucinkou co hovoris na ten pripravok?
Chcemto, moj zubar mi da najprv niekolko kvapiek umrtvovadla na dasno, az potom mi tam picha injekciu. Pouziva asi nieco taketo
dailymed.nlm.nih.gov
kde mas benzocaine, 20%
Inac mozes si vyrobit sam tekute opium, kde poskrabes makovicu a vytecie ti z nej take biele mlieko, co obsahuje surove opium.
Ja ako decko som to skusil zo zvedavosdti obliznut a umrtvilo mi to usta na dost dlhy cas. Opium v alkohole sa pouzivalo vyse 2 tisicroci ako bezpecne umrtvovadlo pod menom Laudanum.
Zialbohu dnes zmizlo z volneho trhu a opium pouzivaju len na lekarsky predpis
RNG ale aj myslím anestetikum (čiže ak sa nemýlim - umŕtvovaciu látku) na OTVORENÉ RANY. Pochybujem, že by v takom prípade nejaký krém utíšil bolesť. Chcem anestetikum, ktoré využívajú napr. chirurgovia, zubný lekári atď. Také sa pravdepodobne podáva formou injekcií. Ďakujem.