prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG napisal si mi ze
Citricidal je najma na bakterie, ale je ucinny aj na niekolko virusov a parazitov.
Oreganovy olej je najma na plesne a kvasne infekcie, ale je uzinny aj na niektore bakterie.
U nas je problem ze syn je tyzden v skolke a ostane chory, preliecim ho citricidalom,oreganom a inymi liecivami, vyliecim ho je ok a zas po tyzdni je doma ALE rychlo chyta sople,kasel preliecim,ale je taky zahuhnany,soplavy. A to ma zaujima co je najvhodnejsie ci Oregano alebo Citricidal? Ty na sople odporucas Oreganovy olej ALE mne sa nezda ze ma v nose plesen alebo kvasnu infekciu.Alergiu syn nema.
Este sa spytam na olivovy list, ten je ucinny okrem vnutrobunkovych bakterii aj na virusy? Takze pri chripke je najvhodnejsi olivovy list,pred citricidalom a oreganom? DAKUJEM
Myslela som p.rng
English,prosim ta znovu o radu, moze uzivanie kril oil mat negative ucinky na chory pankreas? Dakujem za tvoju odpoved
RNG,môžem ťa poprosiť o radu?...presne ktoré produkty by som mala užívať na odmorenie tela, ked postupne vysádzam AD (konkrétne som užívala Alventu 75mg 3x za den nieco vyse pol roka). Tieto vsetky by to mali byt, alebo este + niečo iné? Ďakujem!
Doctors Best, Best Alpha-Lipoic Acid 300, 300 mg, 60 Veggie Caps (2 x 1 kapsula medzi jedlom)
Now Foods, Silymarin, Milk Thistle Extract, 150 mg, 120 Vcaps (3 x 2 kapsule medzi jedlom)
Healthy Origins, Seleno Excell, 200 mcg, 180 Capsules (2 x 1 tableta medzi jedlom)
Dobrý deň, prosím poraďte mi niečo pre moju 6-ročnú dcéru s atopickým ekzémom (zadná časť stehien). Trápime sa skoro 4 roky a žiadny efekt. Zaberajú jedine kortikoidy, ktorých nie som fanúšik. Posielam obrázok, kde je to momentálne až zapálené.
Výsledky z vyšetrení: epikutánne testy: síran neomycínu (+),síran nikelnatý (++), u imunológa má základné kožné testy negatívne. Gastroenterológ vylúčil celiakiu, aj napriek tomu som z jedálnička vylúčila bielu múku. Na bežné potraviny nie je alergická. Parazity nemá.
Ďakujem za odpoveď.
Ninka.
RNG, ďakujem za rady. St John's wort som si už objednala a rozhodla som sa, že začnem pomaly znižovať dávku ADčka, až do stratena a skúsim to nahradiť St John's wort produktom. Snáď sa mi to podarí. Ešte som sa ťa chcela opýtať na názor na produkty z rozchodnice ružovej.
atra, zialbohu navykove drogy sa nedaju len tak zastavit, lebo maju mnohe silne abstinencne nasledky. Preto je to spinavost od lekarov take nieco navykove predpisovat, coho sa da zbavit len za cenu velmi neprijemnych abstinencnych reakcii. Budes muset zatat zuby alebo to velmi pomaly znizovat.
Lepsie to mas popisane na parentine/seroxat/paroxerine/paxil napr tu
seroxatsecrets.wordpress.com
ale kedze si brala male davky, snad nebudes mat take neprijemne nasledky. Ked prestanes ale naraz(cold turkey) mozno ti pomoze brat St John's wort a 5 HTP.
Gabi, to je myrus. Mozgova hmota sa sklada hlavne z nasytenych tukov,lecitinov a inych cholinov. Takze to su latky na budovanie mozgu a nervov. A netreba zabudat na cirkulaciu v mozgu, co vyzaduje rozne antioxidanty.
Lebo scvrkavanie sa mozgu je najma z nedostatocnej cirkulacie krvi a nedostatku potrebnych tukov a lecitinov
RNG, ďakujem za odpoveď ale teda chcem sa ešte opýtať, či naozaj môžem zo dňa na deň vymeniť ADčká za prípravok St John's Wort?
dobrý den RNG, prs. ta opat o tvoju radu, lítium je potrebné na obnovenie bielej mozgovej hmoty, alebo je to iba mýtus....... ak ho je vraj nedostatok ,tak vraj tato hmota odumiera.
dakujem