prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Zdravim pan RNG
Chcem sa spitat na chronicku hepatitidu C sposobenu aj hepatickym virusom co odporucate prosim Vas? Zatial detoxikujem organizmus ocistou pecene...ale daco na ten vírus ucinneho co je?
Ďakujem za Váš čas
Rita , ahlienenie moze byt sposobene aj alergiami, aj viacerymi mikrobami odrazu.
Ja osobne nepredpokladam nic, a pouzijem vsetky mozne prostriedky, tj aj NAC, aj oreganovy olej, aj kvapky citricidalu do nosa pripadne ked to prijde velmi rychlo a su pri tom vysoke horucky, tak adresijem aj mozne virusy chaparalom, vyssimu davkami vitaminu C, monolaurinom aj colostrom. A nezabudnem aj na Quercitin, najma teraz, v obdobi vysokeho poctu plesnovych vytrusov a pelu vo vzduchu.
Redka, skus yam. To vyriesi mnoho hormonalnych problemov.
RNG len ja neviem co mam pouzit pri Laryngitide, pretoze u nas to zacina najprv ze slaba nadcha, potom strasny suchy kasel, nasledne po cca 2 dnoch to prechadza do vlhkeho kasla a trosku syn este sopli. Niekedy mava aj horucky,ale teraz momentalne je bez nich. Neviem co pouzit ci Oreganove kapsule alebo Citricidal? Co je vhodnejsie na virusy? Kedze sa z toho syn do tyzdna dostane predpokladam ze nema bakterialnu infekciu,ale viralnu.
Dakujem
Rng prosim ta co je lepsie na PMS wild yam alebo DIM? neviem ake mam hladiny hormonov, ci ide o estrogenovu dominanciu... nerada by som si nieco tymito pripravkami rozrusila...
Bolesti zaludka, krce v nohach a hromada inych problemov je dosledok nedostatku kyselin, premnozenych roznych mikrobov v zaludku pre nedostatok sterilizacnej kyseliny, z coho mozu byt zapaly zaludka aj criev a stovky inych problemov.A teda aj hnilobne mikroby, co sa rozmnozia uz v zaludku a dalej premnozia v crevach, kedze pri zlom traveni tam zostane privela materialov, co sa rozkladaju.
Oslabene travenie znamena aj nedostatok absorbovanych mineralov, co mas za nasledok krce=tetaniu.
Krv v stolici je zly priznak, lebo to moze byt z vredov v zaludku alebo crevach
Na hojenie criev si treba napravit travenie(doplnky kyselin a enzymov), pripadne brat DGL na zaludok,a aloe vera na vyhojenie criev.
A samozrejme mikrovlakniny a probiotika, by si si napravil crevnu floru
v prvom rade dik, rng neviem stretol si sa už z niekym kto nemal vela žaludočnej kyseliny že napriklad ho bolia nohy a po najedený už nie? mne sa toto stava (najmä ked som bral lieky na potlačanie kyseliny) už neberem davam si pauzu. Tiež sa mi stava že ked som bral tie tabletky tak ked som sa najedol začalo ma boliet dole v penise.. terza ako nebrem tie tabletky bolieva to ale omnoho menej.. stretol si sa už s takýmto podobným?? alebo mavam ranne krče do lýtok.. niesu to take krče že ma to prebudy ale ked sa natahujem tak keby zostanem kusok ldhšie v tej natiahnutej polohe dostanem krč.. sa to tak zosilnuje tak musim rýchlo vratit nazad nohy je to dôsledkom žaludka? tiež viem že Bez magnezia neprežijem normalne ani jeden den.. psychika hlava točenie hlavy unava žaludočne problemy proste všetko čo mam sa bud zintenzivny alebo ešte pripudne bolest hlavy atd.. je to tiež dôsledok alebo može to byt dôsledok malo kyseliny? ten prob. z magneziom začal približne mesiac po začati problemov zo žaludkom.
Ešte otazka može zapal v žaludku sposobovat že mam čiernu stolicu akoby s prismesov krvy?? a divne to zapacha??
inak tie panenske oleje tam hlavne ten kokosový tamm píšu že stimuluje tvorbu inzulinu to je dobre? da sa to konzumovať ako opatrenie proti cukrovke? alebo pri nabehu na nu? to je všetko dakujem
Kodein a zitrec potlacaju kasel, ale tym zarovej aj prirodzene odhlienovanie, ktore vyzaduje kasel. Odporucam na odhlienenie najma NAC, serrapeptazu a oreganovy olej v enterickych kapsuliach, ktory zarovren aj potlaca rozne hlienove infekcie. Odporucam aj kvapky roztoku citricidalu do nosa, pripadne aj pit roztok, co je ucinne najma na rozne bakterie, co dostavame v kvapockovych infekciach a ktore sa telo snazi vyhodit tvorenim extra hlienov.
Nezabudajte, ze momentalne nie sme len v case viralnych epidemii, ale aj pelovych, plesnovych, a inycy vzdusnych alergii.
Na to pomoze brat quercitin, dospela davka je 3 x 600 mg.
Na zvysenie imunity proti virusom pozri cez Google.sk pod rnh, herpes. Dnes v tichych viralnych epidemiach radim kazdemu si zvysovat imunitu a brat viacero z uvedenych, co som tam zoradil zhruba podla ucinnosti ad slabsich ku silnejsim.
Na stafylokoky a steptokoky odporucam najma roztok citricidalu, kvapkat do nosa a pripadne aj pit.
Dospela davke je 35 kvapiek do litra vody, pozor na rozne znacky, na flasi musi byt napisane, ze obsahuje quaternialne zluceniny, ine su len velmi malo ucinne.
Ahoj Rng, je nieco na trhu prirodneho na zastavenie kasla,plucny mi odporucil KODEIN a ZYRTEC-antihistaminikum to je kombinacia na zastavenie sucheho kasla ktory dlho trva, ALE ci je nieco prirodne.
A este sa spytam na ENZYMY,odporucas ich na traviace problemy ALE mozu nejak regenerovat telo, myslim tym ked je dieta opakovane chore ma casto zapaly hornych a dolnych dychacich ciest, ze vraj po nasadeni ENZYMOV chorobnost deti klesla, treba ich brat dlhodobo,lepsie je to ako betaglukam a kolostrum, moze to tak byt? Pretoze moj syn uz berie vsetko mozne a aj tak je chory casto, chodi do skolky takze tam ma zdroj nakazy,ale ci bytie enzymy pomohli. Velka vdaka za odpoved