Otázky na RNG

RNG

redka, drepy mozu zatazit viac , nez si myslis, lebo dvihas skoro celu svoju vahu.A naviac to znacne namaha kolena.
Ja si pri drepoch pomaham, drzim sa stolicky a pomaham si rukami. Lebo iste je to ovela viac, nez 40% max zataze, kedze by som nebo;,schopny robit drep s dvojnasobnou vahou. Takze pozor na to, zda sa to nevinne a samozrejme, ale mnohe cviky mozu zatazir svalstvo viac, nez 40% maximalneho vykonu tych svalov.

RNG

Spravny roztok citricidalu(teda toho praveho, 60$ co obsahuje quaternialne zluceniny-to musi hovorit aj na flaske)
je 4 kvapky do 100 ml roztoku, ci uz vody alebo kokosoveho oleja.
Dvojnasobok uz znacne drazdi, viac aj pali. Ale po case aj to palenie musi prestat, permanentne skody to nesposobuje, tj nie v takej koncentracii.

mamado

RNG
prosím ťa, manžel dostal nejakú virozu.
Dala som mu do nosa kokosový olej do ktorého som dala 4 kvapky citricidalu a odvtedy ho štípe veľmi v nose a v hrdle.
Bojím sa, či som mu nedala veľa citricidalu, neviem či som to dobre odmerala. Samozrejme som mu nakvapkala len trochu toho roztoku do každej nosnej dierky.
Mohla som mu oblížiť keby tam bolo viac citricidalu?
Ďakujem moc

redka

Diky! Cvicim len s vlastnou vahou a 2 kg cinkami. Ziadne tazke zavazia ci stroje. Skor take drepy vypady cviky na brucho a ruky s cinkami... Ale asi po dlhom nicnerobeni je aj toto vela na moje svaliky

RNG

Ritta, z mojich lekarskycy zdrojov som zatial o vytazku z islandskeho mach(cetralin) nepocul nic na prakticke pouzitie. Takze je to este stale len bylina s dost neurcitymi vlastnostami. Tradicne ju pouzivaju na caje pri kasli.

RNG

Redka tvorenie mikrotrhlin vo svaloch je pre kratke kolagenove vlakna, co sa da posilnovat postupne branim vacsich davok vitaminu C a L-lysinu.
Inac cvicit treba opatrne, max so 40% maximalnej vahy na kazdy sval, vtedy sa netvcoria trhliny.

perla1

Zdravim Rng,idem opat po radu...kedze tento rok som vkuse chore a uz 2 x som skoncila na plucnom kvoli suchemu kaslu ktory trval skoro mesiac a az tam mi lekar poradil kombinaciu na suchy drazdivy kasel Kodein+ Antihistaminikum a za 3 dni mam po kasli tak som skusila a super zabralo,povedal mi este ze bez tejto kombinacie by som kaslala este cca 2-3tyzdne a potom to samo preslo ale jasne ze nikto netuzi kaslat viac. Ide o to ze co z prirodnych doplnov by si odporucil na suchy drazdivy kasel, mna najprv zacne boliet hrdlo,teplota 37,potom to polavi po par dnoch a mam slabu nadchu a tento blby kasel + teraz som aj zachripnuta. Jesne ze oregano a Citricidal pouzivam. Dakujem

ritta12

Ahoj RNG, poculsi o Islandskom Lisajniku,teraz sa dost o tom pise ze je to vyborne ako prevencia proti bakteriam a virusom na slizniciach ze sa vytvori film ktory chrani a velmi vhodne pre deti. Je to teda ucinne?
Nasla som cmulacie cukriky s lisajnikom a na obsah maju 36mg lisajnika, alebo sirup a tam je obsah 8% liehového extraktu stielky lišajníka islandského (Cetrariae islandicae) (pomer droga: extrakt = 1: 5), kedze to takto blbo udavaju a ja netusim kde je viac toho extraktu tak neviem co kupit. Co je teda silnejsie tie cukriky ci sirup?
Dakujem

gabi123

dobrý den RNG, prosim ta je tento doplnok rovnako ucinny ako tekute kvapky na oci s rozpustným L-Carnosinom? dopredu dakujem za tvoju odpoved
-odkaz odstránený-