prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ahoj RNG,narazila som na knizku Psenicky mozog napisal ju neurolog co sa zaobera 30 rokov tymto vyskumom a dospel k tomu ze cukor a muka nam znicia mozog-ze tieto potraviny posobia na mozog degenerativne. Plus liek Statin. Ze treba jest bezlepkove potraviny a ani celozrnna muka nas neochrani ze kazda muka je zla na mozog. Co ti na to, ako viem ze tieto potraviny nie su extra zdrave,biela muka a cukor,ale clovek sa tomu nevyhne a moze to mat taky dopad na mozog?
A este mi vrta hlavou biorezonancie, ty si sa uz niekde vyjadroval ze tomu moc neveris, ale je mozne aby sa biorezonancnym pristrojom zistili v tele parazity,bakterie, teda vsetci ich maju ked ich vysetria biorezonancne, ALE ci ten pristroj aj vie vyliecit tieto bakterie,parazit,virusy kedze do tela sa naspat posielaju nejake vlny co maju nizit patogeny,ako moze to byt pravda ci je o cele blbost. Dakujem este raz
Dakujem za vysvetlenie Rng,este ma zaujima olivovy list,pri akych chorobach ho pouzit, uvadzas na boreliozy,chlamydie a mykoplazmy ze je dobry, to je dobry skor na bakterie ako virusy? Pri chripke by si skor nasadil Citricidal alebo olivovy list? Neviem pri akych chorobach mam nasadzovat olivovy extrakt.dakujem
RNG, dakujem za tvoj cas a odpoved
RNG, mohol by si mi prosim poslat konkretne nazvy vsetkych produktov,ktore by som si mala kupit a ako davkovat? Dakujem moc!!! popripade aj na d.harvancova@centrum.sk
Rita, infekcie , co vedia zit v hlienoch a z hlienov su typu kvasne a plesnove.Ked nas z akehokolvek dovodu zahlienenie, tak sa ti tam nastahuju ako sekundarne infekcie, na ktore zialbohu lekari maju dost malo liekov a atb ich skor podporia, nez znicia.
Typicka je napr infrekcia aspergillus pneumoniae, na co atb su nielenze neucinne, ale ho dokonca podporia
Ale NAC a oreganovy olej ho potlacia.
Na virusy su antiviralne, pozri napr cez Google.sk pod mojim nickom a slovom Herpes, co vselico je na to uzitocne. Treba brat viacero Z menovanych a obcas obmienat. Ja mam osobne vyskusany chaparal, extrakt z olivovych listov, chagu, a colostrum,, tiez monolaurin
A samozrejme vitamin C, D-3, selen, jod, zinok,probiotika a mikrovlakniny, co odporucam kazdemu si doplnovat aj tak.
Chory pankreas treba liecit. Obvykle je napadnuty roznymi mikrobami tj liecenie spociva v roznych antimikrobialnych, ako citricidal, oreganovy olej,extrakt z olivovych listov, berberine,atd. Samozrejme treba si nasadzat probiotika a rozmnozovat ich branim hromady mikrovlaknin.
Ked mas zapal pankreasu, znamena, ze mas malo enzymov a preto si ich treba doplnit s kazdym jedlom. Casto je zapal pankreasu spojeny s nedostatkom kyselin, kde a rozne skodlive mikroby prebojuju do tela pre nedostatok kyselin, ktore v dostatku by ich zabili.
Krill olej je len vyziva a na pankreas nema prakticky ziadny ucinok.
Oriesok, to je len odmorovanie pecene. Na telo celkove treba brat aj enzymy.
Alventa/venlafaxine je SSRI, a SNRI, ale to mas aj s vytazkom zo St John'2 Wort, naviac ten je ucinny aj na dopamin a GABA v mozgu, tiez utisujuce neurotransmitery, ako som to spomenul uz v predosl;ycy prispevkoch.
Ninka, mne sa to nezda ako atopicky exem, ale ako infekcia.
Skus na to napr hojivu zmes kokosovy olej, praskovy cukor a par kvapiek citricidalu.
atra, drzim palce.
prepac ritta ze sa miesam do diskusie, ale davas synovi aj nieco na zlepsenie imunity alebo len liecis uz vziknutu chorobu? mozno by mu pomohlo nieco ako kolostrum, astragalus, cordyceps a pod... pardon len tak sa pytam ci aj v tomto smere nieco robite...