prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Môžu hnedé kruhy pod očami poukazovať na nejaký konkrétny problém alebo nedostatok v organizme?
ALA12 velmi pekne dakujem, ten greposept urcite vyskusam, predpokladam, ze ho v lekarni zozeniem? a ohladom toho kremu, zabudla si napisat, ako sa vola. rada by som to tiez skusila. zo zufalstva skusim uz ozaj vsetko. dakujeeeeem
A ešte k tomu zápachu. To nemávam, ale odporúčam ti umývať si jazyk greposeptom. Je to taká slabá náhradka za GSE alebo citricidál ale jazyk sa s tým perfektne umýva a ešte niekoľko hodín potom ho mám čistý a svieži dych. Skús to, určite budeš spokojná. Na mokrú kefku si dáš 3 kvapky a urobí sa ti taká pena. Ráno aj večer a máš podľa mňa po problémoch so zápachom. Aj ked samozrejme s tým zatekaním musíš niečo urobiť. Pomáhajú na to aj enzýmy. Potom sa ozvi, som zvedavá :-). A
ivet36
ten krém používam kvoli chronickému zápalu dutín a tým pádom aj na zatekanie hlienov. Nie je síce až taký antimikrobiálny ako píše RNG, nezníčí to baktérie preto som si aj ja zaobstarala citricidal, ale sťahuje ten zápal. Na špátatko si dám krém a hlboko zasusiem do nosa a potiahnem a prstami si masírujem nos smerom hore. Musí mi to prejsť až do krku, ked si ho tam dobre vmasírujem tak mi to až tam stečie, tak sa to dostane aj do dutín. Som s ním veľmi spokojná, je vonavý, perfektný, používam ho aj na tvár.Je od firmy JUST, ale cez net sa nedá objednať.
DAKUJEM RNG ALE BABKA JE NEVLANA A NECHODI TAK O TO JE TO VACSI PROBLEM A DAKUJEM ZA RADU.
adka, proti hlienom je tiez NAC a oreganovy olej.A vyhybat sa mliecnym vyrobkom
Na prelezaniny je nedovolit lezat bez pohybu.Polohovat kazdych 15 minut.
Na zahojenie bercovych vredov som pouzival zmes kokosoveho oleja, praskoveho cukru a par kvapiek citricidalu. A nattokinazu na zlepsenie cirkulacie(riedenie krvi a odstranenie zrazenin)
Na extra energiu treba jest kokosovy olej brat vacsie davky-niekolko lyzic denne, collostrum 5-10 gramov denne a koenzym CoQ10 400 az 600 mg denne.Najlepsie spolu s kokosovym olejom
tu mas presadene z inej temy:
zapal dychacich ciest je sposobeny niecim=nejakymi mikorbami. A tie treba adresovat.
Moze to byt virusove(na to su antiviralne, pozri si prislusne temy)
Moze byt rozne bakterie(na to su citricidal oreganovy olej, extrakt z olivovych listov...)
Moze to byt kvasna kultura(napr aspergillus pneumoniae), co sa usadila vo vyluckoch z nosa a prinosnych dutin, ktore natiekli do pluc(na to je NAC a oreganovy olej...)
Ja obvukle zoberiem viacero z tychto prostiredkov, lebo nemam ani cas ani naladu chodit po lekaroch a nechat zatial chorobu pokracovat. Takto adresujem vacsinu moznych pricin potravinovymi doplnkami a istae aspon jeden-dva z tych prostriekov zasiahnu ucinne, a druhe aj ked nezasiahnu mi nijak neuskodia.
Moja obvykla kombinacia je ak sa jedna pravdepodobne o virus, beriem 1.5 gramu esteru C kazdu hodinu.
Beriem 35 kvapiek citricidalu pocas dna postupne, zoberiem 3x3 kapsule oreganoveho oleja(v 150 mg kapsuli je 15 mg oreganoveho oleja)
pripadne 3x750 mg extraktu z olivovych listov
Kvapkam si do nosa roztok citricidalu a tiez koloidnu striebornu vodu, ked zacnem kaslat zoberiem, aj 2x500 mg NAC.
Takze takto sa ja branim a za par dni je po chorobe to vsetko pocas normalnej prace a bez horuciek.
Predstavovat si, ze neznama choroba sa da vyliecit len pouzitim antibiotik je naivne.
A pokial nemaju dokazanu kultivaciu, tak je kazda choroba vlastne neznama alebo aspon nie ista. A dovtedy , kym sa otalaju s diagnozou, mikroby sa mnozia a poskodzuju telo.
Ja necakam.Najlepsia obrana je utok.
A samozrejme selen, zinok jod, probiotika lecitin. To radim aj kazdemu ci su zdravi, ci nie.
RNG PROSIM TA O RADU IDE O MOJU BABKU MA PRELEZANYNY A V POSLEDNOM CASE DOST CHRCI NEVLADZE JEST DOKTOR POVEDAL ZE JE ZAHLIENENA ,TAK PREDPISAL MUKOSOLVAN ALE ONICOM.PORAD PROSIM TA
martin, zrejme mas aj ine problemy nielen stafylokok zlaty.
Pozri na ine temy, co beriem ja ked som si nie isty.
jana, ja som nikdy neodporucal len tak brat hlivu,ale vzdy som isiel podla obsahu betaglukanov. Udrzobne 2x200 mg betaglukanov denne
intenzivne 3x400 mg betaglukanov denne