prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
kyselina listova je po anglicky Folic acid. Obvykla odporucena denna davka z novsich zdrojov je 400 mikrogramov(mcg) ale odporucaju ju az do 1200 mcg. Obvykle je v kombinacii s inymi vitaminami B, hlavne B-6 a B-12.
Tato kombinacia je obzvlast dolezita spolu so zelezom na tvorenie cervenych krviniek.
Tiez je to kombinacia, ktora je potrebna na znizenie hladiny homocysteinu v krvi, ktory poskodzuje steny ciev(zdrsni) kde sa potom nasadaju rozne tukove a tukovobielkovinne(cholesteroly) nanosy.
a ta kys. listova sa pod akym nazvom je napr. z Puritans? diky
Muzi maju casto problemy s chrbticou. Nedavaju si pozor, pretazia ju nosenim tazkych veci v predklone, neudrziavanim jej v teple(velmi pomaha stale noseny tzv oblickovy pas)
Doplnky na kosti a klby pomahaju chrbticu regenerovat. A teplo, lebo to podporuje cirkulaciu tj zasobovanie tej oblasti kyslikom a materialmi potrebnymi na regeneraciu
Inac z tych hromady latinskych a greckych terminov si nic nerob, zname na to, len ze su tam zmeny v kostiach a pruznom vazive(slachy,, puzdra, klby, disky)
Pomaha brat aj enzymi na lepsiu absorbciu, transport zivin a regeneracnych latok a odstranenie poskodeneho vaziva
Pripadne aj rybacie oleje, ktore tiez zlepsuju cirkulaciu a hoja poskodene nervy.
Jeden je tam ale vazny a neviem nic na jeho odstranenie: spina Bifida je novorodenecky defekt, ked je miecha nekompletne ochranena stavcami chrbtice(nedovyvinute), vyvolane hlavne nedostatkom kyseliny listovej v potrave matky
Tu sice pomoct neviem ale o to viacej vyzyvam matky v tehotenstve brat eztra mineraly, kyselinu listovu a rybacie oleje, aby k takymto defektom nedoslo.
Neviem, co chirurgovia na to vedia spravit, ale v kazdom pripade by som nosil aspon ten oblickovy pas alebo nieco na spevnenie chrbtice, akysi korzet.
RNG dakujem Vam za VAsu trpezlivost a ochotu.
Este Vas prosim poradit, manzel(30rokov) ma uz od 16-stich rokov neustale bolesti krizov niekedy velmi silne - napr ked pracuje v predklone,cupi, klaci, sedi.
Povedali mu ze ma vysunutu platnicku, dali mast, rehabilitaciu, Ibalgin
Pokusim sa Vam opisat nieco z lekarskych sprav pre priblizenie, ale je to velmi nejasne napisane a hlavne tomu nerozumiem...prepacte ak to bude zmochlene...
chrbtica nepriama lordoza,v predklone sa tazsie rozvija L oblast,pocity palenia aplp.citlivost LS prechodu, obmedzena dynamika chrbtice, Lumbago acutum pri diskopathii L oblasti, LIS v regresii, med.he rnia L5/Sl dla CT-PMG, Vertrebrogenny bolestivy sy.lumbalny, pseudoradikularny sy.L5 l.sin.,Spina bifida Sl.
Dakujem Vam velmi pekne za odpoved
oreganovynolej podla niektorych zdrojov udajne spomaluje absorbciu zeleza, ale nepocul som ze by z toho bol niekto malokrvny.
Ale "opatrnost je matka mudrosti" a preto by som oreganovy olej neodporucal tehotnym pouzivat kazdodenne dlhsi cas.
Ine su samozrejme neskodne pre matku aj plod, bez ohladu, co jednotlive zdravotne organy prinutili casto vyrobcov napisat na flasky.
RNG prosím
mozem uzivat citricidal, koloid.str.vodu-aj vnutorne,kokosovy olej, oreganový olej aj v
TEHOTENSTVE ?
Aj vsetko ostatne co radite tu na fore je neskodne aj pre tehotne?
Vopred Vam dakujem za odpoved
RNG, a kde prosim Ta zozeniem kys.ascorbovu v prasku? Vdaka
RNG, dobry den. Co prosim Vas odporucate pri hnackach (aj 5-6 krat denne). Vdaka.
boba77
Podiaľ ja viem, tak hnedé kruhy pod očami majú súvislosť s obličkami. Určite to nájdeš keď si to hodíš do googlu, ja som takých článkov čítala už veľa.
ivet36
Ten krém sa volá Tea tree krém, firma JUST, 60ml, 15 eur. Vydrží mi 3mesiace. Do nosa si ho dávam ráno a večer a ráno na tvár.
Ja som si greposept objednávala cez net, ale niektorí tu spomínali aj napr. citrovital a to je to isté a ten som v lekárni videla. Takže zoženieš aj v lekárni.
Ja som sa tiež ráno budila s tým, že mám zatečené hlieny v hrdle a ako prvé samozrejme som to musela vypľuť. Odkedy užívam enzýmy tak ráno žiadne hlieny nemám, iba keď večer zjem smotanový jogur. Ale to vieš, mliečne výrobky zahlieňujú takže to sa nečudujem.