Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

jana36

RNG
Chcela som si objednať produkty,ktore si mi doporučil (yam,enzymy) na stranke doplnky.com.Na uvedené čísla nik nereaguje a potom je oznamené,že su to neexistujuce čísla,alebo číslo sa nepoužíva.Ak by si mi mohol poradiť kde si to mám potom objednať.Ďakujem

jara

Dobry den, RNG, syn je stale v nemocnici, s tym stipnutim v boku, mal aj stuhnute krcne svalstvo a zablokovany krcny stavec, zapal mozg. blan zatial vylucili, nakolko krvne testy neukazovali zapal, borelioza- mal protilatky na hranici, tak mu zacali davat azytromycin, domov mi ho daju az v pondelok, lebo este mu davaju infuzie na uvolnenie svalstva. Prosim Ta, mozem mu potom pre istotu davat aj ten extrakt z oliv. listov, spolu s tym azytromycinom, tiez Zi, Se. Dnes mu donesiem probiotika, viem, ze vecer s kuskom jablka, co najdalej od antib., casovo. Dala som mu aspon C vit. Vopred Ti dakujem za pomoc a radu.

parazity FUJ

RNG velmi pekne dakujem za rady:) este taka otazocka, ci sa to da zohnat aj na slovensku.Pozerala som to na nete, tam to stoji nejak cez 70 dolarov tusim. A lekarenske distribucky to ani neponukaju :P

RNG

Inac na porovnanie roznych enzymov pozri na stranku -odkaz odstránený- v teme enzymi,
kde porovnavam zopar silnejsich enzymov, aby sa ludom pomaly ale iste objasnilo medzi roznymi enzymami a aktivitami.

RNG

somy pepsin nie je to iste, ako pepsin HCl. Pepsin a papain su enzymi, ale neobsahuju kyselinu . A akmmas nedostatok kyseliny, musis si ju dodat.
Inac traviace problemy mozu byt sposobene vselicim, vcitane alergii na jedla. Obvykle sa daju ale vyriesit kyselinami, enzymami, vlakninami a probiotikami.
Zialbohu, zatial este pri velmi obmedzenom sortimente doplnkov na Slovensku musis siahnut na dovozove.
Otazka je len, ci to chces doviezt sam a platit len postovne a cenu doplnku, alebo kupovat predrazene dovozy z inych firiem na Slovensku alebo v Cechach, kde k cene pridavaju nielen dovozove postovne a dan, ale aj miestne,firemne naklady , zisk firmy a pripadne aj schvalovacie poplatky, lebo na predaj musia byt doplnky schvalene, na individualny dovoz pokial nie su zakazane je to dovolene dovazat na osobnu spotrebu.
Dovozovej dani sa mozes vyhnut objednavamim malych mnozstiev, pod urcitu cenovu hladinu.

Sony.

RNG, mal by som ešte jednu otázku. Našiel som od Calivity produkt MEAL TIME, ktorý obsahuje 250mg Papainu, ktorý je podobný ľudskému pepsínu. Píšu, že sa používa pri nedostatku žalúdočných kyselín, ale neni som si istý, či je to ako pepsín HCL. Viem, že si mi radil od Swansonvitamins, ibaže z USA by to prišlo zadlho a náklady na poštovné sú dosť vysoké. Nato by som ani nedbal, ale keď ani nemám istotu, či je môj problém nedostatok týchto kyselín.
Ja mám tetániu zo zlého trávenia, potrava sa vo mne neudrží viac ako 24 hodín, to dovtedy nestačí nič z potravy vyťažiť. Mám stále hnačkovitú stolicu, častú plynatosť a prelievanie v črevách. Skúšal som aj enzýmy, spirulinu s prípravkami na kosti, ale vtedy mám stolicu ešte viacej vodnatú a stav sa mi zhorší. Tak už fakt neviem, kde je chyba. Pálenie záhy ale nemávam. Ďakujem pekne.

RNG

martina T to nie je zalezitost krasy a jazyka. To je cele telo zaplesnene a plne candidy. Obrat sa na sekciu candida/kandida a plesne, tam som uviedol protikandidovu dietu, ktora ti vyhubi kandidu a plesne v crevach, kde je jej velka vacsina a nahradi probiotikami, ktore vyrobia dost protilatok proti candide a plesniam inde v tele.
Kandida a plesne su v tele skodlive, lebo vyrabaju rozne toxiny, oslabuju imunitu, nicia organy a sposobuju aj vytvaranie roznych poskodenych buniek, kde sa moze vyvinut rakovina v konecnom dosledku.

RNG

Parazity fuj, alergia je na pel z paliny, nie na artemisinin, ktory palina obsahuje , obvykle.
Ale pre istotu, tak ako by to kazdy mal robit pri neznamych liekoch, potravinach a doplnkoch, treba zacat s malymi davkami, aby pripadna reakcia, ktoru nemozno predpovedat , bola co najmensia. Potom si niekedy telo navykne(to je podstata metody desenzitizacie na alergeny) alebo niekedy nepomoze nic ine, ako sa alergenu vyhnut.
Inac protiparazitnych rastlin je plno, hoci dana kombinacia je velmi ucinna na prakticky vsetky parazity v tele.

martinaT

rng
nevies poradit co robit s jazykom?mam tam staaale ten hnusny povlek biely,az zltohnedy ,vyzera to ako hnis je tu hnusne:(a neviem to nijak vycistit...nevies nieco co pomaha mat pekny prirodzeny jazyk?dakujem