Otázky na RNG

saly5

RNG, co s tym??? Sestra isla na ocne, ze ju bolia oci. Tam jej povedali, ze oci su vporiadku , ale ze na pricine su cievy. Co s tym? Precitala som si tvoju odpoved pre rori (15.7), bolo to o mozg. prihode. Ak mi mozes prosim ta poradit, co viac sa da robit?? dik

1ada1

Dakujem RNG za odpoved,klobuk dolu pred Vami a Vasimi vedomostami, cenim si Vase rady
(s tym postovnym je to tazke....)

Nneviem prosim Vas co je "KJ" -------------------2.5% KJ v 50% alkohole---------

Dakujem Vam za vysvetlenie

---------------------------

Este VAs prosim, tie E N Z Y M Y

mozu vyzerat takto?

ÚDAJE O ZLOŽENÍ V 1 tablete
Množstvo % ODD
Vitamin C 60 mg 100
Rutín 25 mg
Enzýmy papain a bromelain 15 mg
užívanie 1tabl.denne

DAKUJEM VAM ZA ODPOVED

PETO.ba

ahoj rng chcel by sa ta poziadat o radu. nasli mi vodu okolo srdca, vytiahli mi jej 1,5l plus nieco este odtekalo a niaku este vytiahli okolo pluc. bol som dva tyzdne v nemocnici. na biopsii mi zistili ze sa jedna periomyokarditidu(zapal v srdcovom svale)co znamena znizenu cinost na 35%-zvacsene srdce a horsia cinnost jednej chlopne. pricinou je zevraj asi autoimunitne ochorenie. sance ze sa srdce zmensi a bude pracovat zevraj nejsu moc velke lebo sa to vacsinou len zhorsuje.prosim ta ta o radu, dakujem

RNG

nicca, je hromada lato potrebnych pre budovsnie mozgu a nervov.
Velku vacsinu dostavame bezne v potrave, len na niektore mame dost malo, a to su prave omega 3 kyseliny, ktorych najlepsi zdroj su rybacie oleje.
Na zlepsenie funkcie mozgu je cela seria latok, nazyvanych nootropics. Niektore regeneruju, niektore zlepsuju cirkulaciu atd. Takze volene su z hladiska zlepsovania funkcie mozgu, nie len ciste odstranovanie"kratasov"
Dalzia skupina su neurotransmitery, tj latky potrebne na prenos nervovych signalov po tele a v mozgu medzi neuronami.Aj tie by teoreticky mohli mat vplyv na "zasklby"

nicca

Ďakujem RNG za radu,ešte sa chcem spýtať či neexistujú aj iné doplnky výživy na tie prenosy vzruchov v mozgu,okrem Omega3 a či vôbec môže dôsjť k regenerácii.

bludicka76

Je možné, že v okolí zdrojov vysokého napätia problémy spôsobujú nejaké koronové výboje, nie som fyzik ani elektrikár, toto neviem posúdiť, ale čo som čítala literatúru, internetové zdroje, napr. v jednom z najznámejších dokumentov o elektrosenzibilite "Black on white", ktorý bol vydaný vo Švédsku, jedna z najčastejších príčin vyvolania elektrosenzitivity u ľudí bol počítač, potom elektrické vedenia v domácnosti, fluorescenčné svetlá, vysielače mobilných operátorov... u tých počítačov je ešte súvislosť s výskytom chemických zlúčenín tzv. bromovaných spomalovačov horenia. Nízkofrekvenčné magnetické polia sú takisto príčinou problémov,najmä preto, že nerušene prenikajú v podstate všetkými povrchmi na rozdiel od elektrických polí, keď sa použilo odtienenie magnetických polí, kovové fólie, v prípadoch ako som spomínala transformátor, elektrický boiler, televízor alebo elektrické vedenie pri hlave počas spánku, zdravotné problémy odozneli.Ja osobne si myslím,že v súčasnej dobe je najväčšia hrozba z vysokofkrevenčného žiarenia pulzného typu, ako GSM mobilné siete, teraz nové UMTS, TV vysielače digitálne, VKV-FM vysielače, hlavne veľa nových súkromných, wi-fi sietí, dnes už doma skoro každý používa wi-fi router, aj keby sa mohol pripojiť káblom, bezdrátové telefóny so štandardom DECT, ktoré vysielajú stále, aj keď človek s nimi zrovna netelefonuje. Mobilní operátori tie vysielače dávajú doslova všade bez obmedzenia a nejakej regulácie, žiadny orgán to nekontroluje, aký kumulatívny nárast to žiarenie z rôznych zdrojov urobí v konkrétnom byte. Ja v mojom byte prakticky nie som schopná v súčasnej dobe vôbec existovať, tie bolesti hlavy sú neznesiteľné a buď dám na vlastné náklady odtieniť byt, čo nie je zrovna lacná záležitosť alebo sa odsťahujem. Ľudia, ktorí mali podobné problémy nedávno v Čechách, boli nakoniec nútení sa odsťahovať, sťažnosťami na úrady nedosiahli nič, proste majú smolu, že zrovna ich byt sa ocitol v hlavnej osi vyžarovania tej antény, lebo je veľký rozdiel, či bývam na prízemí alebo piatom poschodí, či je tá bts-ka na mojom paneláku, alebo ju mám presne oproti izbe, tie hodnoty žiarenia môžu byť veľmi rozdielne v závislosti od nasmerovania tých vysielačov a ich vyžarovacích polí. Mobilné spoločnosti majú za posledné roky najväčšie zisky, takže výskumy preukazujúce škodlivosť VF EMP sa budú ešte dlho potierať.

RNG

Nuz statistika rakovin v blizkosti silovych vysokonapatovych vedeni nie je priamo dokaz poskodenia magnetickymi polami. Tak isto to moze byt sposobene ionami, kedze droty vysokeho napatia vytvaraju koronu, iony a tie su urychlovane napatin proti zemi a nastrelovane do zemi a uzemnenych ludi. Toto sa vsak vobec nespomina zatial, ale ako fyzik ti mozem povedat, ze to bude asi ovela vacsi vplyv na zdravie, nez tie meniace sa magneticke polia.Nastrelene iony poskodzuju DNA, vytvaraju skodlive volne radikaly.
A v tomto pripade sa jedna o znacne magneticke polia, nie len slabe, ako zo spotrebicov v domacnosti. Prudy su tam totiz tisice amperov!
Vysokofrekvencne polia, silne, vytvaraju silne a rychlke rotovania polarizovanych molekul v tele, pri ktorych sa vyvija teplo, ako v mikrovlnke. V pripade silnych ziareni sa tieto polarne latky mozu poskodit(prehriat)

Nizke energie to ale sposobit nemozu. Vplyv na nervovu sustavu a telesne procesy teda zavisi silne od frekvencii a intenzity pola.
Interferencia s nervovymi signalmi je viacmenej vylucena pri frekvenciach mnoho mega a gigahertzoch.
Frekvencie v nervoch su od 20 do 250 000 hercov, podobne aj vnutrobunecne frekvencie a frekvencie v bakteriach a parazitoch, max do jedneho megahertzu. Pozri sa na teorie okolo zaperov a inych zariadeni na boj s mikrobami.

bludicka76

elektrosenzitivita aj na nízkofrekvenčné elektromagneticke polia je realita, už je jasne preukázaná súvislosť medzi niektorými typmi rakovín a ak ľudia žijú napr. v blízkosti vedení vysokého napätia, najmä prípady leukémií u malých detí, takisto som čítala o veľa prípadoch, ak ľudia spali a v ich okolí sa vyskytoval napr. transformátor, alebo elektrický bojler na nočný prúd, mali výrazné poruchy spánku, po zobudení únava, atď.,po odtienení sa poruchy upravili, títo ľudia si nebolí vedomí vplyvov vonkajších zdrojov, takže psychosomatický faktor je vylúčený, čo sa týka tých noriem... na SK je situácia taká, že podľa súčasných noriem môžem mať bts-ku aj v obývačke, súčasné normy boli zosúladené s európskymi smernicami a sú oproti starým niekoľkonásobne slabšie a hlavne vôbec neberú do úvahy aj možné netepelné účinky VF EMP na zdravie človeka, ja som podávala sťažnosti na úrady, úplne bez odozvy... inak je veľmi zaujímavé, že na celom tomto fóre som nenašla jedinú zmienku,okrem mobilov a elektrosmogu, že by ľudia mali takéto problémy, myslím v súvislosti s tými bts-kami, dokonca ani žiadne internetové stránky, to už v Čechách som našla toho veľa, tam aj v súčasnej dobe prebiehajú ostré diskusie a tlaky na vládu, aby boli normy sprísnené, podľa mňa veľa ľudí už tento problém má, ale nedávajú si do súvislosti svoj zhoršený zdravotný stav s možnou vysokou hustotou VF EMP v ich okolí, ak ich bolí hlava, si povedia, že to majú zo stresu, zlá biopredpoveď počasia a pod. Sú paneláky, kde v okolí sú nainštalované aj tri základové stanice troch mobilných operátorov a nikto nevie odhadnúť a najmä nikto to nekontroluje, aký kumulatívny nárast VF EMP to bude mať zrovna v byte, kde býva. Všade sa píše iba o mobiloch ale mobil môžem obmedziť ale bts-ku ja nevypnem, ľudia si neuvedomujú, že ak v byte, kde sa dlhodobo zdržujú, tak ak ich byt sa ocitne zrovna v hlavnej vyžarovacej osi antény bts-ky, sú v podstate 24-hodín denne ožarovaní a v omnoho väčšej intezite ako z mobilu, lenže toto žiarenie nie je ako skládka odpadu, ktorú každý vidí, je neviditeľné a prejavuje sa v podstate nešpecifickými zdravotnými problémami a na Slovensku je v tomto smere veľmi zlá informovanosť.

RNG

elektrosenzitivita na nizke vysokofrekvencne polia je dosial diskutovana a zatial zavery su velmi kontraverzne, symptomy boli totiz objavene aj u ludi, ktori neboli vystaveni ziareniuv dost vysokom percente. To je dolkaz, ze asi vacsina nie je citliva na samotne polia, ale ze ich psychika reaguje na nieco ine, nez samotne polia
Samozrejme na silne polia je citlivost davno znama a samozrejme sa prejavuje hlavne ako nervova porucha.
V pripade silnych(teda aj slabych poli) odtienenie poli je riesenie(Faradayova klietka). V praxi okrem kovovej sietky v stenach sa da nosit aj saty s votkanuymi medennymi alebo striebornymi vlaknami na odtienenie vysokofrekvencnych elmag. poli
Neviem o ziadnych doplnkoch proti elmag poliam, poznam len doplnky na neurotransmitery a ukludnujuce.
Na velkosto vysokofrekvencneho "zamorenia" su dokonca normy, ktore vychadzaju zo statistik vplyvu na priemerneho cloveka.
V poslednom case zavedenim mikrovlnnych peci, mobilnych telefonov a hromady elektroniky sa snazia vyrobcovia tlacit hranice povolenych elmag hladin co najvyssie a to aj podplacanim nasich federalnych "ochrancov"