Otázky na RNG

RNG

sirius, zaoberam sa doplnkami na zlepsenie zdravia uz vyse 16 rokov, oidoberam plno lekarskych sprav a periodik lekarov , co sa tymto zaoberaju miesto pouzivania chemickych liekov.
Teda znamych svetovych kapacit, vzacnych ludi medzi lekarmi dosial.

RNG

marika 1, vsetky olejnate semena v surovom stave maju plno dobrych neposkodenych olejov(lanove, tekvicove, rozne orechy, mandle, ...)
Dobre oleje su aj napr avokade, ktore obsahuje oleje dobre na klbove mazanie.
Ostatne semena a obilniny maju oleje hlavne v klickoch, takze celozrnne nebielene muky ich tiez maju.
Dobre oleje sa nachadzaju aj v rybach, hlavne v cistych divokych, zo severskych mori.
Pestovane ryby su krmene obilninami a maju zlozenie tukov chudobne na omega 3 oleje a tiez zamorenie ortutou a inymi tazkymi kovami a pesticidami, preto ze neziju v cistej vode a krmia ich polnohospodarskymi plodinami.

whee_ee

RNG, ano, ten prepocet som si potom vyhladala na nete, takze je to aj tak malo, a viem, ze sa to udava v IU (pamatam si z chemie:D), ale tu bolo udane v mg :)... dakujem za odpovede:)

RNG

OKjarka, ta "ocistna kura "je hnacka z chemikalie(siran horecnaty=horka sol).
Neodporucam pouzivat ziadne prehanadla.
Za prve nemaju ziadnu absorbcnu schopnost
za druhe na precistenie criev treba aj mechanicka "metla" tj vlakniny na odstranenie nalepenych ciastociek na steny criev.

RNG

whee ee, prepocet mg na IU je
1 IU = 0.67 mg
Davky co mas udane, 10 mg=15IU su stare , davno dokazane za nedostatocne.
Uz samotne udavanie vitaminu E v miligramoch je davno zastarale, dnes sa uvadza v medzinarodnych jednotkach=International Units=IU. Hovoria o medicine ako velmi modernej, ale ako vidis, po vyse 20 000 vyskumnuch papieroch, ktore dokazuju, ze treba brat ovela viac ako 10 mg(15IU), este stale tlacia stare chybne urcene odporucene denne davky z roku 1948.
Moderna medicina?? Nie co sa tyka vyzivy!!
Tam su este "za opicami", cest vynimkam.

marika1

ahoj RNG! Chcem sa opytat v akom jedle,potrave mozem najst zdrave tuky. Existuju vôbec nejake? Ak som vegetarianka mozem mat nedostatok tuku? dakujem

oukejarka

RNG, chcela by som sa opytat na nasledovnu kuru na creva, ci je v poriadku. nasla som to niekde na internete a kedze mam problemy s traviacim traktom, chcela som skusit najskor precistenie doma a ked to neprejde, tak navstivit lekara. dakujem

------------

OČISTNÁ KÚRA NA PEČEŇ A ČREVÁ
Čistí predovšetkým pečeňové žlčovody a črevný trakt.

Potrebujeme: Galuberovu soľ (magnesium sulfuricum), nesýtenú minerálnu vodu.
Ako na to: Deň predtým jeme iba ľahké bezmäsité jedlá. Ráno, najlepšie cez víkend, vypijeme nalačno 200 až 250ml nesýtenej minerálnej vody (tichá minerálka), ktorá má izbovú teplotu. Do nej pridáme 5-10 gramov Glauberovej soli. Po štvrťhodine procedúru zopakujeme. Po celý čas ležíme v posteli vo vodorovnej polohe (2-3 hodiny) a oblasť pečene si nahrievame termoforom alebo elektrickým vankúšom. Po vyprázdnení sa môžeme najesť, no celý deň jeme najlepšie kašovité zeleninové či obilninové jedlá, žiadne mäso či vyprážané pochúťky. Večer medzi 11. a 1. hodinou si môžeme procedúru zopakovať, no predtým od 16. hodiny radšej nič nejedzme a po celý deň pime len očistné bylinkové čaje. Ak nám táto kúra nespôsobí výraznejšie problémy, možeme asi po 2. týždňoch, najlepšie vo 4. lunárnej fáze a najlepšie v dňoch Raka, absolvovať spomínanú pečeňovú očistnú kúru.

whee_ee

RNG, ďakujem, je to tam uvedené v miligramoch, takže by som brala 20mg denne namiesto 10mg, ako odporúča výrobca... takže??... ďakujem.