prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Matej 124, probiotika sa nedostanu do krvneho obehu, zostanu v crevach. Takze ziadne poskodenie tela nemoze nastat. Vobec, ziadny potravinovy doplnok nemoze byt schvaleny, ked ma akekolvek skodlive ucinky.
Silne probiotika maju mnohomiliard roznych kultur, niektore as 15 roznych a pocet do 70 miliard.
Na ilustraciu normalne je v crevach 500 az 1000 miliard organizmov, z ktorych drviva vacsina by mali byt pre nas uzitocne, tj probiotika a pomahat nam travit, jedlo, vyrabat rozne vitaminy a mnozstvo obrannych materialov na imunitu.
POzri na zlozenie napr Ultimate Probiotic od firmy Swansonvitamins.com
mo25, ked mas hpv(a toho sa tak lahko nezbavis) tak zakazdym, ked sa ti znizi imunita, tak sa rozmnozia a poskodia telo. Indonal ochrani telo pred zmenami veducimi k rakovinam.
Tak alebo si zvysis dostatocne viralnu imunitu, alebo sa budes breanit proti vytvaraniu rakovinnych buniek aj napriek viralnym utokom.
este by som sa chcel opytat co je masivna davka probiotik podla teba...a do akej miery skodia na oblicky a pecen lebo som po hospitalizacii a berem cca 10 tabletiek denne stdce odvodnovanie atd.
Ďakujem za odpoveď RNG.
Indonal som brala minulý rok cca 4 mesiace keď sa mi objavili kondylomi, liečba zabrala, odvtedy ich nemam. Zmenila som zivotospravu, kazdy den ovocie a zelenina, samozrejme vyzivove doplnky,aloe vera atď. Myslite, ze by som mala opätovne uzivat Indonal?
Ďakujem
trezalka, ja som len doplnkar, nie ani psycholog ani Panboh.
To si musis vyriesit sama so svojim svedomim a potlacit hormonalne pudy, podriadit ich rozumu.
Predsa sme civilizovani ludia a nemozeme sa nechat ovladat pudami, ako zvierata.
RNG a mne nic neporadis :-D
ako si sa ty z toho dostal ?
aloe vera, na to portevujew listuy aloe v dost velkych mnozstvach.
Umyjes ich dokladne a ostrym nozom odrezez tenku vrchu supku, pod nim gel vyskrabes lyzickou a okamzite pouzivas.Pozor na tu zltu stavu zo zelenej supky ta sa nesmie dostat do gelu lebo velmi prehana(aloin) V chladnicke mozes cerstvy gel skladovat 2-3 dni, nie viac. Konzervaciou alebo sterilizaciou ho pokazis, tj jeho ucinky do znacnej miery.
Vyrobcovia maju velmi komplexne systemy na vyrobu gelov, co nie su zahriate a predsa vydrzia vo zavretej flasi az rok. Samozrejme si to velmi taja....
l;ily 711, vytazok z olivovych lietov sa vyraba, 3 diely alkoholu (vahove) a jeden diel olivovych listov. V mixeri rozsekat na jemno, naliat do flase s uzaverom a tri tyzdne nechat luhovat a kazdy den dobriee pretriast.
Vysledny roztok ma asi 3-4 % oleuropeinu.
KOstrc, ja som si narazil kostrc pred vyse 20 rokmi a dodnes nie je celkom v poriadku. Tam sa to jednoducho nechce poriadne zahojit.....
RNG , no chcela by som poradit nejaky vyzivovy doplnok na odmilovanie , lebo som vydata a zamilovala som sa do zenateho muza , ktory ma tiez miluje . Co s tym ?