prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Este raz zdoraznim antioxidanty, enzymi a cistenie tela, pripadne aj protokol dr Berksona na ocistenie pecene, kde sa zachytava vacsina zamorenia z tela.
5qo, hnis nie je odstranitelny diuretikami, ale silnymi enzymami. Ale treba v prvom rade odstranit pricinu toho hnisu, mikrobialne nakazy.
Hojenie a regeneracia poskodeneho srdca trva mesiace, ba dokonca mozno roky.
Uvedene doplnky to mozu urychlit.
Dovtedy ale musis pouzivat nejaku "palicu proti krivaniu" srdca, tj vasodilatanty, vitamin C a E, pripadne aj D, a dobru vyzivu, nech ti to telo moze zregenerovat, vyhojit.
Chemikalie a chemicke lieky sice adresuju niektore symptomy, ale neprispievaju k regeneracii a naviac zamoruju telo.
Zo suseneho ovocia hlohu odporucam brat aspon 2-3 gramy denne, pripadne aj viac, vo viacerych davkach. Pre istotu je lepsie ich zjest, lebo v caji sa moze vselico alebo nevyluhovat alebo varom znicit.
Alebo si vyrabaj Mix drink z roznych zelenin a ovoci a pridaj do toho aj tento hloh a pi ho pocas celeho dna.
dakujem za odpoved..inak tie diruetika mi dali preto aby sa mi nezadrzovala voda vtele a nerobil sa mi hnis na myokarde nie na tlak. lecitin nemozem lebo som alergik na soju ale cievy mam celkom ciste vzhladom na to ze som pred tym sportoval. je mi dost zle uz z tych liekov len som sa ich bal skor vysadit. uz ich dlhsie brat nemozem(z kazdeho je slabost a pod) a cakat na tabletky by som tak dlho nerad lebo u nas cisty hlhoh v tabletkach nieje. da sa pouzivat aj caj? ak hej ake davkovanie? a tou solou mam solit vela...je zdrava..alebo len menej nezdrava.?lebo je to tusim 70%nacl 30kcl.stale tam je viac nacl. c e aminokyseliny bromelain uz uzivam a antimikrobakterialne som tiez uz douzival. a este by som sa chcel opytat ci nevies o niecom co by mohlo pomoct na cinnost srdca ..naplno ide tusim 60-70%. naposledy som mal na echu okolo 40,teraz mam dufam takych50. este raz dakujem
harvi, ja zijem v USA a moje predajne na Slovensku su uz davnejsie zavrete. Takze jedine, co ti mozem poradit su zdroje v USA. Na Slovensku viem, kto ma citricidal(biozdravie.sk)viaceri mozu mat oreganovy olej ako produkt Candimin,NAC je tam pod menom acc, ale o ostatnych neviem, kde sa daju dostat.
Inac ja sam kupujem doplnky len cez internet, kedze nemozno ocakavat, ze ma kazdy obchod a lekaren vsetky vyrobky z celeho sveta, takze treba objednavat od tych co to maju alebo dokonca priamo od vyrobcov.A ti su roztrateni po celom svete.
RNG, dakujem za odpoved. Nemohol by si mi pls poradit, kde si mam kupit vsetky tie prirodne roztoky a extrakty, ktore pomahaju liecit pl. chlamidie ? Z nejakeho prispevku som pochopila, ze vies o nejakych predajniach na slovenksu... Dakujem
samozrejme
RNG pocuj,pri tej atkinsonovej diete z masa teoreticky sa moze aj slanina a klobasa domaca? samozrejme s mierou...?
mykoplazmicke infekcie tychto...
Pomahlam sa do roboty, robim same preklepy.
Inac zapal myokardu je vyvolany niecim, tj nejakymi mikrobami, ci uz roznymi baktriami(treptokoky, helikobakter)alebo virusami, tymi ktore mozeme nosit v tele permanentne. Tiez prichadzaju do uvahy pomale a zakerne, tazko diagnozovatelne mykoplzmicke infekcie tychti vnutrobunecnych parazitov
Tieto priciny treba adresovat prislusnymi antimikrobialnymi prostriedkami, ktorych je na stastie v prirode hromady a dnes su na trhu vytazky z nich.
Pozor na vyrobcov doplnkov, treba brat len tie doplnky, kde su uvedene ucinne latky v dostatocnych mnozstvach na klinicku ucinnost.
Zialbohu, vyse 95% produktov tymto kriteriam v USA nevyhovuje, na Slovensku je to este ovela horsie .
Uvedene lieky sa pouzivaju na mnozstvo rozdielnych problemov, ale ako vidim z vyberu, zrejme sa jedna o vysoky tlak a problemy so srdcom, pripadne opuchy(edemy) a zhorsenu cirkulaciu.
Ja odporucam na to zvysenie prijmu draslika na ukor sodika(napr sol so znizenym obsahom sodika z Bille)
Cistenie ciev lecitinom a branie rybacich olejov na riedenie krvi a tym zlepsenie cirkulacie, pripadne pre tych co maju velmi hustu krv brat aj enzym nattokinazu alebo serrapeptazu, ktore nielen riedia krv ale rozpustaju krvne zrazeniny(trombusy)
Diuretika(mocopudne latky, Furosemid), ktore odporucaju na znizenie tlaku aj tak nie su velmi ucinne, a v prirode je plno roznych kvalitnych a neskodnych diuretik.
Vasodilatacia=rozsirenie ciev(ACE)sa da robit nielen chemikaliou tritace(ramipril) ale aj ovocim hlohu, ktory na tak isto ucinny ACE mechanizmus, naviac nema ziadne skodlive postranne ucinky, ale obsahuje rozne uzitocne ziviny, najma antioxidanty, ktore okrem ineho uzitocneho v tele aj spruznuju cievy.
Pri srdcovych problemoch zdoraznujem rady Linusa Paulinga a dr Mathiasa Ratha na branie dostatku vitaminu C a E(3 gramy C a 400 IU E) tiez niektore aminokyseliny, ako arginin, ornitin a cystein, ktore su vsetky potrebne na budovanie kolagenu, tj struktur, ktore su zodpovedne za konstrukciu vsetkych organov a tkaniv.
Ich nedostatok degraduje vsetky organy a tkaniva, najma vsak srdce.