Otázky na RNG

RNG

lelaaa, telo je priam zazracny mechanizmus, ked mu das sancu(prestanes zamorovat, das mu cas a prostriedky na odmorenie, pripadne posilnis regeneraciu)je schopne sa "opravit" do znacnej miery, niekedy kompletne, hlavne proi mladych ludoch.
Takze si nezufaj, precisti pecen(protokol dr Berksona), celkove telo(silne enzymi na prazdny zaludok, hlavne tie, co obsahuju vela lipazy),,ber 2 krat tyzdenne lyzicu lecitinu,, vyhybaj sa vsetkym rastlinnym tukom a priemyselnym potravinam s nimi, okrem panenskych tj za studena tlacenych olejov.
Nuz a nezabudaj na vlakniny a vodu na precistenie=odmorenie tela.

5qo

este som zabudol napisat ze sa jedna stav 3mesiace po zapale myokardu- zvacsene srdce-uz len mierne+este stale znizena cinnost srdca

RNG

lelaaa, telo je priam zazracny mechanizmus, ked mu das sancu(prestanes zamorovat, das mu cas a prostriedky na odmorenie, pripadne posilnis regeneraciu)je schopne sa "opravit" do znacnej miery, niekedy kompletne, hlavne proi mladych ludoch.
Takze si nezufaj, precisti pecen(protokol dr Berksona), celkove telo(silne enzymi na prazdny zaludok, hlavne tie, co obsahuju vela lipazy),,ber 2 krat tyzdenne lyzicu lecitinu,, vyhybaj sa vsetkym rastlinnym tukom a priemyselnym potravinam s nimi, okrem panenskych tj za studena tlacenych olejov.
Nuz a nezabudaj na vlakniny a vodu na precistenie=odmorenie tela.

Lelaaa

pan rng mam este sancu, ze mi narastu vlasy a mihalnice po uzivani roacc., uzatvara mazove zliazky. ja som na uplnom psychickom a fyzickom dne. da sa to nejako zregenerovat:(. uz rozmyslam nad tym najhorsim, cela sa trasiem a chvejem. mam nadej, ze budem mat to co predtym?

RNG

na to, aby neutralne ciastocky striebra v tele mali znacny a dlhy ucinok by bolo treba vypit privela koloidneho striebra, co sa da dosiahnut len s koloidmi vysokych koncentracii(1000 do 10 000 ppm), ktore uz nepatria do kategorie potravinovych doplnkov ale medzi neschvalene lieciva.
Takze to prenechavam na inych, ja sam ich neodporucam ani nepouzivam.
S tak velkymi davkami striebra uz je mozne zamorenie a sodlive nasledky, co potravinove doplnky sposobit nesmia.

RNG

solvia 111, zmiesanie koloidneho striebra s vodou obsahujucou rozne mineraly ho znici(j velmi aktivne iony v nom) za niekolko minut. Ale tak isto ho znicia aj zaludocne kyseliny, pankreaticke stavy atd. Tj ucinok je v tele velmi casove obmedzeny, napriek tomu ale znacny.
Zapitie vela vodou dosiahne prienik casti do criev, kde potom par minut posobi a mala cast sa moze absorbovat do krvi, kde tiez posobi len niekolko minut naplno a potom len rezidualne(zvyskovo) dalej pokracuju neutralne male ciastocky cisteho striebra,nezlucene.

RNG

Anne, to je jedno, oboje su organicke formy a zdrzia sa v tele(polcas rozpadu) ovela dlhsie, ako KCl.
Obvykle ale radim na vysoky tlak solit so solou so znizenym obsahom sodika(NaCl), ktora tam ma pridanu cast KCl. Taku sol predavaju napr v Bille.Je to lacny zdroj draslika.
Vysoky tlak je casto sposobeny nedostatkom draslika(kalia, K) a prebytkom sodika(Na, natrium)v nasej sucasnej potrave.

RNG

endo, becka su potrebne na nervovu cinnost.
Bolesti hlavy su casto z prilis dlheho traviaceho procesu(nedostatok vlaknin) ked sa premnozia bakterie v crevach a normalne hladiny ich sproduktov, co vie telo vylucit sa prilis navysia v krvi.
Ale moze to mat aj ine dovody, samozrejme aj stress, ked sa zvysi spotreba roznych materialov, ako mineraly, vitaminy) a rozne neurotransmitery a nedodas si ich extra dost.
Typicke doplnky vtedy su 5-HTP, SAM-e, GABA, teda okrem mineralov a vitaminov B a D-3.
Na mozog a nervy odporucam kazdemu brat rybacie oleje, minimum 3 ale az do 10 gramov denne.
Zlepsuje to absorbcie mineralov(obsah D-3), obsahuje to EPA a DHA, ktore su potrebne na budovanie nervovych izolaciii a mnozstvo inych funkcii v tele, zlepsuje naladu, zrieduje krv pre lepsiu cirkulaciu, ba dokonca niektore oleje maju aj mnozstvo antioxidantov, najma olej z morskych rackov(krill) ktory ma ORAC(antioxidacne cislo) jedno z najvyssich na svete.

silvia 111

RNG, prosím ťa o radu v spôsobe užívania striebra. Hovoril si, že jeho zmiešanie s vodou ho zničí. Väčšinou sa odporúča zapiť ho veľkým množstvom vody. Ako by sa málo správne užívať?