Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

Fallo

no hold....a je niekto taky na slovensku co tomu rozumie???
Ak nie...naco potom ich ma clovek uzivat??
Chodila k nejakemu v Michalovciach...dost daleko od Blavy....a mala davkovanie urcene.No mam pocit,ze on si len zarobil na nestasti ineho.

RNG

"svokra pouzivala alternativnu medicinu a jej to nepomohlo"....
Nuz samozrejme jej to pomoct nemohlo, ked nemala lekara, ktory sa s tym zaobera a riadila sa navodmi predajcov doplnkov!
Z doplnkov na USA trhu je zialbohu len okolo 5% naozaj ucinnych, ktorych obsah je v sulade s davkami, pouzivanymi roznymi lekarmi, kde bola dosiahnuta klinicka ucinnost.
No a na Slovensku, kde su doplnky este ovela horsie a alternativni lekari prakticky neexistuju treba sa divit, ze mnohym neucinne doplnky nepomozu???
Preto som sem zacal prispievat ja, aby som doniesol od tych vzacnych jednotlivcov, lekarov a kolektivov lekarov vedomosti a ine nahlady na riesenie zdravotnych problemov.

RNG

nikdy som ziadneho lekara ani medicinu ako taku tu neponizoval.
Na to je tu dostatok druhych.
Ja osobne mam k lekarom uctu, mam medzi nimi vela priatelov a lutujem ich ze sa casto nachadzaju v situaciach, kde im system nariaduje predpisovat take lieky, s ktorymi v duchu nesuhlasia a sami by si ich nebrali. To ich robi nevdojaky spoluvinnikmi casto az kriminalnych farmaceutickych spolocnosti, ktore s kludom vypustaju "lieky" s hromadou skodlivych vlastnosti, o ktorych za desat rokov schvalovanie velmi dobre vedia a snazia sa ich zatutlat, casto s pomocou organov, co nas maju chranit, tj v USA je to FDA.
Len tak je predsa mozne, ze tie "perfektne dobre" lieky musia byt po par rokoch odvolane a nasleduju monstrozne sudy za rozne poskodenia, co sposobili masam.
V sucastnosti vidiet ich akciu pri tych ockovaniach az prilis priehladne, ako zatutlavaju skodlive vlastnosti vakcin, ich jedovatych obsahov a snazia sa dokonca s podplatnymi politikmi nas pripravit o slobodnu volu a rozhodovanie o vlastnom tele.
V USA sa dokonca snazia nam uplne zobrat(a teda aj lekarom) moc rozhodovat o sebe, svojom zdravi a lekarskych zakrokoch, co chcu dat do ruk vladnym , nevolenym byrokratom.
Nuz samozrejme proti tomu bojujem vsetkymi silami.

Fallo

Sorry RNG,je to moj pocit a nevravim,ze taky si....
Vies...nazory sa menia-dovidenia.
Mna len stve ,ze uplne ponizujes dnesnu vedu-medicinsku.
Mne svokra zomrela na rakovinu a tiez sa nedala presvedcit na klasicku medicinu,ale skusala alternativnu....odpalilo sa asi 70 tisic za par mesiacov a.....
Cize chcem tym povedat,ze sa maju doplnat .
A urazit som ta urcite nechcel.
Neboj,casom sa este aj spolu zasmejeme :)

RNG

naviac, predstavuje te tu lekarov, ktori praktizuju alternativnu medicinu ako samanov z pralesa. Nic nie je dalej od pravdy, nez toto tvrdenie.
Keby ste videli ich kliniky, kde maju tie najmodernejsie diagnosticke nastroje a samozrejme aj vsetky klasicke lieky, ktore vsak sa snazia pouzivat len minimalne....
Zbyrocne hovorit, lebo zacinam mat dojem, ze sa tu jedna o provokaterov sem nasadenych zaujmami roznych odborov medickeho priemyslu s ulohou diskreditovat a umlcat kazdeho, co sa nechce uplne podriadit klasickej medicine.
Este raz zdoraznujem pozrite si dokladne program :
www.mustwatch.cz

RNG

mam rad takych dokonalych demagogov, ktori mna, cloveka ktory podporuje demokraciu a slobodu vyjadrovania cely svoj dlhy zivot nazve zadubenym komunistom!!!
Ja sa tu snazim doniest ine vedomosti od roznych lekarov, ktore su potlacane dokladne na svete, este aj v internete, nielen v tlaci , televizii a samozrejme v medickej literature a ucebniciach na fakultach. A za to, ze sem donasam nieco noveho a ucinneho ma treba samozrejme vyradit, lebo sa to nehodi do hegenonie a dikltatu konvencnej mediciny. Tak ma treba vsemozne oplut a nazvat komunistom!.
Mna, ktory celu zivot bojuje proti komunistom a inym diktatorom....
Vasa drzost nema medze!

rodolfo

Fallo, ak si myslis ze su tu len ludia co sa daju lahko ovplyvnit velmi sa mylis. Dokonca aj stym oreganom. Vyskusal som to na "biely povlak na jazyk a zapach z ust" a lepsi liek som zatial nenasiel. Takze tak. RNG dava alternativu a kto neveri, alebo sa nepresvedcil o ucinnosti nech sa obrati inam. Na internete, trebars cez Google su moznosti obrovske!!!

Fallo

To som ani nenaznacil,ze su hlupaci...je to z tvojich ust.
Mam pocit,akoby som sa bavil s nejakym komunistom,ktory neda dopustit na perestrojku.
Ale neberiem ti to.
Jasne ze vsetko je v prirode.,ale clovek dokaze zvysit ucinok liekov spravnym zmiesanim a davkovanim....
Operacie a vsetko....ved je to pokrok a pomaha to ludom...
Ci mame zit ako v pralese???
To by uz malo kto zvladol prezit.