Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

Fallo

radana, tvoj vyrok, ze "pravda je len jedna" sveci o tom, ze mas klapky na ociach

Aj v klasickej medicine, ked sa spytas viacerych lekarov, dostanes rozne odpovede a diagnozy, rozne lieky predpisane. A niektore zaberu, ine nie.
Uz to sa nejak protireci....ved pravda je predsa tam,kde to zaberie.... Ci????

RNG

APCA(anti parietal cell antibodies) alebo
Anti Purkinje cell antibody.

Kedze druhe je zalezitost mozgova, tak asi to prve je tvoj problem, lebo sa tam jedna o parietalne bunky, tj bunky vo vrchnej casti zaludka, ktore produkuju zaludocne kyseliny.
Neviem cim je to vlastne napadnute, akym mikrobom, ale nejaky tam iste je. V literature uvadzaju, ze je to spojene s:
* pernicious anemia
* atrophic gastritis
* gastric ulcer
* thyroid disease
* iron deficiency anemia
* diabetes
Takze treba zrejme adresovat menovane*, ktore to zrejme nejak sposobuju alebo aspon sprevadzaju roznymi antimikrobialnymi, podla mna najskor koloidnou striebornou vodou, roztokom citricidalu, doplnkom zinku a podobne.

Napadnute parietalne bunky znamena nedostatok kyselin, ktore si treba doplnit, inac je travenie poskodene, tiez absorbcia a vlastne oslabene cele telo a vsetky procesy v nom.

Ja osobne beriem kombinaciu enzymov a kyselin firmy NOW, pod nazvom Super Enzymes, ktoru mozes najst u roznych predajcov, ja si ju kupujem z Swansonvitamins.com
Ina na porovnanie niektorych silnejsich enzymov pozri na
-odkaz odstránený-. V menovanom zdroji(Swanson) maju aj kyseliny, vo forme Betain hydrochlorid s pepsinom dobra a lacna je znacka Country Life . Ja beriem ako starsi clovek so znizenymi kyselinam, s vacsimi jedlami 1-az 2 tabletky, co maju 600 mg.
V zaludku bez kyselin sa jedlo len kazi, kvasi a hnije a navody na napravu, ktore lekari casto predpisu su lieky na znizenie kyselin, tj presny opak toho, co treba.

melanie

Dakujem za rady pre Melanie.
Mate pravdu s tým, že mám problémy s trávením. Opakovane ma bolí žalúdok, neviem už čo jesť.Lieky nepomohli. Našli mi v krvi nejaké protilátky, ?APCA +++.Vraj sa s tým nič nedá robiť.Budem sa držať vasich rad a prosím napíšte mi ešte ktorý konkrétny enzym.výrobok si mám kúpiť. Dakujem pekne

hehehehe

Karioll, ide o to, ze srdce treba operacne vynat z hrude a ponorit do roztoku GSE, potom preplachnut koloidnym striebrom a opat voperovat dnu, to si nepochopil???

RNG

ja som reagoval len na toto:
"diruetika mi dali preto aby sa mi nezadrzovala voda vtele a nerobil sa mi hnis na myokarde"

Inac niektore infekcie na srdci su sposobene nielen streptokokmi, ale aj roznymi inymi infekciami, vcitane kvasnych a plesni, na ktore su antibiotika neucinne.
A niektore aj bakterialne maju rezistenciu(odolnost) na antibiotika, ako napr niektore odrody zlateho stafylokoka(MRSA) a ine.

karioll2

5qo
diuretika sa pouzivaju na odvodnenie tela,nemaju nic spolocne s "hnisom na myokarde"
predpokladam,ze si mal na mysli zapal osrdcovniku.to je jedno.to sa lieci antibiotikami
ak si" cinnostou srdca"mal na mysli ejekcnu frakciu,treba mat hlavne ok lavu komoru,to znamena dobry tlak,mierny vytrvalostny sport,ok vsetky tuky,vyssiu hladinu hdl.vzhladom na vek je 50-60% v norme