prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG-chcem sa ta opytat,-vies o nejakej dobrej stranke kde by si clovek vedel pomoct s tym aj sam???Myslim to tak,ze ak by mal trebars chripku,,,vedel by si najst clanok o altern.liecbe??
Dik :)
nuz ja doktorov neobchadzam na siroko, len si vyberam len takych, ktori maju prirodne nastroje na liecenie, nie skodlive synteticke patentovane chemikalie.
Kedze ich je ale velmi malo, samozrejme sa miestnym lekarom vyhybam, stykam sa s nimi len spolocensky, nie ako pacient.
A tych, co liecia prirodnymi si aspon predplacam ich periodika, aby som vedel, co sa deje a ake nove prostriedky a nakolko ucinne pouzivaju. Ich kliniky su i tak pre mna pridrahe, lebo ich poistovne nehradia a v USA su lekari vseobecne hrozne drahi, a alternativni nie su ziadna vynimka.
5qo.-no je velmi smutne ak si mal taku skusenost....je vela dobrych a aj zlych lekarov a pri niekolko tisicovom najazde ludi k nim je to stale len otazka casu kedy im niekto umrie z dovodu podania a diagnostikovania zlej choroby alebo liekov.
Clovek stale pozera len na tu zlu cast ,,ta dobra ho nezaujima.
A este raz opakujem,som za jedno aj za druhe.
Len si myslim,ze clovek by sa mal najskor poradit s odbornikom a nie uverit trebars nejakej babke na trhu ktora mu da radu na,, vecny zivot" :)
rng:hej presne od swansonu.dakujem za odpoved.
fallo: toto je tvoj nazor a nikdo ti ho nebere. ale pravda je taka napriklad ze ja som chodil 10rokov po doktoroch hlavne po imunologoch a stale ma pchali len atb a zhorsovali vsetko. nakoniec to bolo tak ze moj stav zhorsili tak ze som dostal zapal srdcoveh osvalu a skoro som umrel. ich pristupom ako ma odpisali hned som bol sokovany(zvlast po tom co ma oni samy do takehoto stavu zhorsili) teraz som z toho skoro vonku uz. nastastie som sa ich radami neriadil a tak tu teraz mozem este pisat. bohuzial o tychto prostriedkoch som vtedy nevedel. lebo mi to nemuselo dospet az sem a mohol som skor prerusit ten zacarocany kruh a odstranit dosledky ich kvazi liekov a tym padom sa vyhnut dalsim chorobom dalsim liekom a dalsim nasledkom atd. je na kazdom aku cestu si zvoli ale ja osobne doktorov budem uz siroko obchadzat lebo kazdy si len "vylieci" svoje a narobi dva dalsie problemy pre dalsich dvoch doktorov a z tych dvoch kazdy pre dalsich dvoch atd.
rng:hej presne od swansonu.dakujem za odpoved.
fallo: toto je tvoj nazor a nikdo ti ho nebere. ale pravda je taka napriklad ze ja som chodil 10rokov po doktoroch hlavne po imunologoch a stale ma pchali len atb a zhorsovali vsetko. nakoniec to bolo tak ze moj stav zhorsili tak ze som dostal zapal srdcoveh osvalu a skoro som umrel. ich pristupom ako ma odpisali hned som bol sokovany(zvlast po tom co ma oni samy do takehoto stavu zhorsili) teraz som z toho skoro vonku uz. nastastie som sa ich radami neriadil a tak tu teraz mozem este pisat. bohuzial o tychto prostriedkoch som vtedy nevedel. lebo mi to nemuselo dospet az sem a mohol som skor prerusit ten zacarocany kruh a odstranit dosledky ich kvazi liekov a tym padom sa vyhnut dalsim chorobom dalsim liekom a dalsim nasledkom atd. je na kazdom aku cestu si zvoli ale ja osobne doktorov budem uz siroko obchadzat lebo kazdy si len "vylieci" svoje a narobi dva dalsie problemy pre dalsich dvoch doktorov a z tych dvoch kazdy pre dalsich dvoch atd.
5qo, kedze tam boli odstranene mena, mozem sa len domnievat o ake produkty sa jedna, ten yam je asi Swanson, ktory ma 810 mg yamu s obsahom 10% diosgeninu na 2 kapsule.
Intenzivne davka je 2x2 kapsulky denne,, ale moze byt aj vyssia, kedze yam je jedlo mexickychindianov a pouzivaju ho ako prilohu, podobne ako my zemiaky.
To iste plati na ten suseny hloh, jedna sa len o ovocie a 500 mg je v dvoch kapsuliach.
Ja som tu castejsie odporucal az 2 gramy denne, ba i viac, jedna sa totiz len o susene jedle ovocie, ktore nahodou(???) prirody obsahuje latky s mechanizmom ACE, ktore znizuju pnutie v stenach ciev(vasodilatator)
melanie. viackrat som tu spomenul dobry zdroj zeleza a inych potrebnych na cervene krvinky z produktov firmy puritan.com pod menom Easy Iron.
To ti aspon ako "naplast" zvysi hladinu hematokritu.
Ale musis si koniec koncom napravit travenie a brat zdroje kyselin, enzymov, vlaknin a probiotika.Lebo to mnozstvo latok, co ti chyba v tele kvoli zlemu traveniu sa neda doplnit ani hrstami doplnkov denne.
Ja si tiez musim, ako starsi clovek, doplnat spomenute, inac by som sa zacal scvrkavat, ako to mozes pozorovat na starsich ludoch casto. To je len dosledok oslabeneho travenia, kde telo kvoli nedostatkom zacina rabovat z vlastnych zasob. Nuz tomu ja sa chcem kompletne vyhnut a zda sa, ze tymito doplnkami to celkom dobre ide.
Nechcem ta sklamat, ale nikde v Europe nenajdes taky vyber doplnkov, ako v USA, takze si musis postupne zvyknut na myslienku objednavania doplnkov zo zahranicia cez internet.
Ja to robim uz dlhe roky.Tak mozes najst medi tymi tisicami tie, co maju ucinnejsie obsahy.
Ja pouzivam napr produkty kupovane cez firmu Swansonvitamins.com a viacero inych.
Konkretne na enzymi kupujem nimi predavany produkt firmy NOW pod menom Super Enzymes, ktory mi pracuje vyborne. Tiez od nich kupujem silne zdroje kyselin,Betain hydrochloride v 600 mg tabletkach
ahoj rng prosim ta mam otazku na davkovanie:
1 yam -odkaz odstránený- dve tabletky co sa tyka davkovania obsahuje 810mg yamu ci gram?
2 hloh -odkaz odstránený- jedna kapsula obsahuje 250 mg ci 500mg. lebo v udajoch tam je 250mg extract ci nieco take a pod tym este 250 hawtrone berry
dakujem
Melanie dakuje...naozaj som uz velmi unavena.Ani netusite ako som musela zmenit kvoli tomu zivot.Telu nieco chyba,teraz mam maly hemoglobin a hematokryt.V minulosti mi liecili gastritidu,myslela som,ze mam vela kyseliny a nie malo.
Bude to ten atrophic gastritis,ak som to dobre pochopila u lekara/pred 2rokmi/.
Zijem teraz v Rakusku.Snad nieco dobre najdem aj tu na podporu travenia.
Dakujem za zaujem a pomoc.