Otázky na RNG

Peto T

001maruska: RNG spomínal, že bude pár dní mimo, tak skúsim zatiaľ ja. Podľa toho, čo viem, na aktívne myslenie treba: vitamín C, lecitín, omega-3 a -6 mastné kyseliny, B-komplex (napr.pangamín).

001maruska

Ahoj RNG!

Potrebujem poradit nejaky volne predajny liek, kotry by mi pomohol na lepsiu koncentraciu, pripadne aj na pamat. Mam problem koncetrovat sa pri uceni ale aj pri inych cinnostiach. Dakujem

martinka123

prosim ta o pomoc RNG ...
zistili mi boreliozu, ale myslela som, ze ju mam mozno 3-4 mes, po dlhsom rozmyslani, som dosla k tomu, ze ju mam uz 2 a 1/2 roka. Doktorke sa to chystam na najblizsej kontrole povedat. Mam dojem, ze nema moc skusenosti s boreliozou, nakolko aj kukala do nejakej knihy - asi co mi dat za lieky, neviem. Nakolko z fora som sa o nej dost dozvedela, mam kopec priznakov uz druheho stadia a ja len dufam, ze nevhupnem do tretieho ... Dala mi Deoxymykoin 1x1tbl, ale citala som o kombinovanej liecbe dvoma roznymi tbl, alebo intravenoznej liecbe. Chystam sa objednat si Samentom extrakt z oliv. listov, GSE a asi aj koloidnu striebornu vodu. Len neviem, ci jej to mam povedat, alebo nie a ci to mozem uzivat popri liecbe antibiotikami, alebo az po ich vysadeni. Bojim sa, pretoze ma klby nielen bolia, ale mi praskaju, taktiez pistaly, krcna chrbtica a o krizoch a kolenach ani nehovoriac, vyhadzala som sa na kozi,vlasy padaju, srdce strajkuje, ruka trpne, nejake tie akoby "podkozne tiky", a pod. celkova moja psychika je uplne ina, ako kedysi ... fakt mam obavy a preto prosim ta napis mi, co by bolo vhodne pre mna. Neviem, ci koloidnu mozem naraz so Samentom a extraktom, alebo nie. Doktorka mi povedala, ze to neni nic vazne, no mne sa to tak nejako nezda. Vopred ti velmi dakujem...

Nina26

Melanie, ak budeš potrebovať poradiť pri objednavani, napiš na mail.-klikneš na nick- Ja som našla tuto stránku, keď RNG už rušil obchody na Slovensku, tak som sa za pomoci jednej zlatej pani naučila objednavať v USA. Teraz čakam balik od Puritans a mam tam aj Easy Iron, vieš ak objednavaš jednu vec je dosť poštovné, ale ak objednavaš viacej tak to vyjde dobre. A ako pišeš ako nevládzeš a sa Ti zmenil tým život, presne to viem podľa seba. Citila som, že telo nedostáva, čo treba, ako keby bola pokazená chemia v tele, ale kým sa nepokazí nejaký organ, ťažko lekári nájdu príčinu.

Matrix

A este nieco tu dietu nejako vydrzim aj 2tyzdne,ked sa kandidy zbavim v crevach tak aj v ustach teda na jazyku mi zmizne ?

Matrix

Mhm,a ako viem ze pod tych 50g to budem mat?Ked budem jedavat ako uz jedavam vajcia,obcas nejaky syr,vela surovej zeleniny,a na obed nejaky kel alebo brokolicu,kapustu na cibulke osmahnutu +masa,tak to ma byt?

Najčítanejšie články