Otázky na RNG

RNG

elle,zelatina je prirodna latka potrebna na slachy a klby.
Glycerol je inac zvany aj glycerin a je sucastov vsetkych tukov(tuky sa nachadzaju v rastlinach, a masach vo forme triglyceridov, co je molekula zlozena z glycerinu a troch mastnych kyselin
Rybaci tuk je najlepsi bezny zdroj omega 3 olejov, zaroven viaminu A a D-3, to vsetko v prirodnej forme.

Od toho lepsi je len olej z drobnych morskych racikov zvanych krill, ale ten je zatial prilis drahy

Olivia33

Ahoj rng susene bylinkove koreniny ako cierne korenie,rasca,bylinky a vegeta pri protikvasinkovej diete sa nimi trosticka mozu dochucovat jedla?neovplyvnuje to vsak?

Olivia33

Ahoj rng susene bylinkove koreniny ako cierne korenie,rasca,bylinky a vegeta pri protikvasinkovej diete sa nimi trosticka mozu dochucovat jedla?neovplyvnuje to vsak?

elle

Dobry den RNG, prosim Vas, ktory z rastlinnych olejov by ste odporucali ako najbohatsi zdroj omega-3? A ake davky by som mala konzumovat pocas dojcenia? Teraz uzivam rybi tuk - 1000mg, ktory obsahuje 350 mg omega-3, uzivam 3-4 tbl. denne, lenze obsahuju aj zelatinu a glycerol. Nie je to zdraviu skodlive?Dakujem pekne...

RNG

martinka 123, vo svajciarsku sa nasli traja lekari, ktori "udajne", dokazali, ze bakterie boreliozy(nieviemktore, lebo ich je vyse 20 roznych) sa nedali in vitro, tj v Petriho miske vyhubit Samentom.
Nuz aj keby to bola pravda , co sa mi velmi nezda, lebo je hromada lekarov, co tvrdia opak. este stale nikto nehovoril nic o ucinku Samenta na inu formu Boreliozy, na ktoru sa boreliozne bakterie mozu obratit=mykoplazmicku=bez bunkoveho obalu formu, ktora paraziti uzavreta v bunkach, ktore prinuti vyrabat ochranne akoby hlieny, cim telesna obrana do buniek nevidi.
A Samento aj NAC(acc) su odhlienovace=odmaskovace, takze hlavne pri dlhotrvajucich nakazach, kde sa hromada mykoplaziem vytvori a okupuje cele telo su oba odmaskovace velmi uzitocne.
Ja osobne mam skusenost len s dlhodobe branym extraktom z olivovych listov v kombinacii s dvoj-troj tyzdennymi velkymi davkami doxycyklinu
Samotny doxyxyklin to neurobil, hoci vo viacerych literaturach na zanedbane pripady vraj uspesne pouzivali masivne davky doxycyklinu do infuzii az pol roka dlho.
Ale aj z kratsimi cyklami a pouzivanim extraktu z olivovych listov dlhodobo(pol roka az rok) sa mi u troch pribuznych podarilo boreliozu asi zlikvidovat, kedze nemaju ani testy na nu pozitivne ani ziadne problemy v tele uz niekolko rokov.
Preco asi?, lebo viaceri lekari spomenuli, ze niektore mykoplazmy(teda nielen boreliove, ale aj chlamidie a ine) vedia prezit dlhe roky zamaskovane v tele bez akychkolvek priznakov.
Ale bez olivovych listov sa in to vracalo za skor, nez pol roka a kedze teraz nic, ztejme to musi byt znacne ucinne.
Osobne so Samentom na boreliozu nemam skusenosti, ale skusil som ho na zapal stredneho ucha v kvantitach az 2x30 kvapiek a aj samo o sebe za tri dni bol zapal upolne zlikvidovany. Tj Samento je rozhodne silne antimikrobialne aj okrem odmaskovania.
Ale je mozne, ze na niektore Boreliozne bakterie nepracuje z tych vyse 20 druhov.
Takze v ziadnom pripade by som ho neodsunul na "bocnu kolaj".
Tak isto ani bylinu, z ktorej je vytazene, uncariu tometosu(Cats Claw, macaci pazurik, una de gato, a na Slovensku aj pod indianskym menom Vilcacora) velmi liecivu bylinu znamu v celej Juznej Amerike a pouzivanu desiatkami tisic doktorov, nielen bylinkarmi.

martinka123

takze by som mohla extrakt z oliv., listov, koloidne striebro a GSE uzivat spolu s antibiotikami?
citala som, ze samento je ucinne len pri "konskych" davkach a zevraj to by uz mohlo uskodit aj organizmu (otravit ho) a pri mensich davkach -same vraj podporuje tvorbu borelie (podla vyzkumov v lab. prof.Sieverse... je to pravda? a takisto, Zinok a B9 udajne podporuje rast borelii -www.borelioza.cz
neviem uz , comu verit ... dakujem ..

RNG

Melanie, mne vydrzi jedna flaska Super Enzymes(180 kapsul viacej mesiacov. A Betain HCl, (250 tabletiek) este dlhsie.
Mojej tete dve flasky Easy Iron stacili na napravenie krvneho obrazu na skoro cely rok, na zaciatku brala 2 kapsule denne, potom uz len obcas.
Ale ked si uz objednavas, zober si aspon jednu flasku oreganoveho oleja, extraktu z olivovych listov a nejake vitaminy, ako stress B, vitaminy C E a D-3.
To sa ti zide na mnoho problemov, od sezonnych chorob aj po protidepresivne ucinky a udrzbu zdravia.
Samozrejme beries to iba podla potreby.